711990 Jak sme na to s kouřením ve světě?
Stěžovací vlákno
711990 pokud pozvu kuřáky (třeba své rodiče) na nějakou oslavu která trvá celej den, tak rozhodně zajistím prostor kde si můžou zakouřit. dvůr, balkon apod., dokonce byť teda u nás nikdo nekouří tak mám pro tyhle účely popelník aby mi neházeli vajgly po zahradě:D
711990 pekne u proslovu oddávajícího nejlépe požádat, ať vydrží, že si dá práska :D
viktorka_od splavu Jaký brambory
? Jako příloha ke kachně bude ten řízek. Servíruju to tak, protože mi to vyhovuje. Z přesvědčení, že tak je to správné. ![]()
Mutziputzi urcite sme prvni, v tom nepochybuju!
viktorka_od splavu ako ze vazne?
evik77 Tak pokud k někomu chodí hosté jen kvůli jídlu, ok.
Tak pokud to chápeš tak, že jádro pudla je jen v tom jídle, ok.
MiaW91 zabudla si na domace kolaciky. ![]()
evik77 Já? Ok.
MiaW91 a nezabudni na svadobné poháre a svadobný podbradník ![]()
MiaW91 no prostě seš exot, se s tim smiř![]()
(jako já musim říct že jsem byla dost vzteklá když se mě x-tej člověk zeptal na "barvu svatby" dokonce cukrářka s tím měla problém že musí udělat cukroví do barvy, na hlavu todleto)
teda ty "hry" snad spadají do stejnýho ranku jako nasazování chomoutu a koule na nohu, když si to nepřeješ tak to snad utni ne? musím říct že jedné takové, jinak teda opravdu skvělé svatby jsem se taky nedávno zúčastnila a nestačila sem zírat
711990 naprosto vážně.
pokud ti kuřáci vadí prostě je nezvi.
Mutziputzi urcite sme prvni, v tom nepochybuju!
viktorka_od splavu ako ze vazne?
pak zatrhnout, jak si psala ráno!
tak chodím i na školní srazy, kde pijou všichni kromě mě, a vydržím s nimi normálně do rána, nebo na svatby, kde trsám s ostatními, a fakt si myslím, že nejsem považována za společenského suchara. ale mluvím sama za sebe, o jiných nemůžu soudit, a navíc si třeba moc fandím.
711990 co je divne na tom, ze zabezpeci popolniky? Fajcit budu tak ci tak a aspon nebudu dymom oblazovat nefajciarov a hadzat spaky na zem. A vo fajceni ani zdaleka nie ste prvi vy ani my. Francuzi a severske krajiny su pred nami.
Já se snad zaregistruju na beremko
...dala jsem si teda předsevzetí, že se s kamrádkama do léta už neuvidím...jinak mi praskne hlava a pod tlakem nakoupim nejrůznější kraviny a budu nutit manžela sundávat podvazek a pózovat fotografovi ![]()
MiaW91 to je slovo.
![]()
MiaW91 podvazek samozřejmě zubama si myslela, že jo
Janulik03 sem si delala legraci, ze jsme prvni:) nicmene pripominam dobu, kdy bylo bezne kourit ve vlacich. Uz ani v restauracich se nekouri, takze popelniky bych doma fakt nerozdavala...
Potrefenáhusa Přesně, ať je tam trochu tý erotiky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.