MP Meri Jsem teda organizovanou rozlučku nezažila, co se na tom organizuje?
Stěžovací vlákno
Mutziputzi tak to máš šťastie, ja som jednu organizovanú rozlúčku zažila, a nebolo to veľmi príjemné. Doteraz na to spomínam nerada. Od tretej poobedia do tretej do rána sme mali pripravený rôzny program, fakt otrava
MP Meri no, takú jednu si pamätám...nevesta ako 16-ročná ušla z domu, pretože bola brutálne týraná, bývala na preskáčku u rôznych spolužiakov, potom sa podarilo nejako vybaviť intrák, dodnes spomína, ako jej moja mama balila rôzne "suché" trvanlivé jedlá a pribaľovala multivitamíny "nech jej niečo nechýba, veď rastie", ale na svadbe musela byť honosná rozlúčka, púšťali ju z magnetofónu od Lúčnice a všetci tam stáli ako primrazení.
MP Meri Já myslela, že právě k tomu rozlučky slouží-k rychlému opití. Brzo. A hodně. ![]()
Mutziputzi Bohužel to momentálně vypadá, že úplně všechno. Přesně jak píše betsey, vypadá to na celodenní program. Prozatím se podařilo odvrátit snahu navléknout nás všechny do tylových sukýnek a na krk pověsit maketku penisu. Těžko říct, co bude následovat jako alternativa.
Zajímavé je, že když jsem to probírala s kamarádkama (z jiné party, nejsou zvané), většina se shodla na tom, že je to nevěsty den. A když nevěstě přijdou vtipné penisodorty, růžový závoj a trička "bride´s crew", měla bych to akceptovat a nedělat krávu. No, bohužel ... asi kráva sem, ale k tomu se prostě neponížím, možná tak kdyby nám bylo 19, ale na tohle konkrétně si tedy přijdu už stará ![]()
Garfie Jako jasně, no. Možná kdyby ty přívěsky s pohlavními orgány vytáhl někdo po dvou lahvích vína, tak bych se ani nebránila a ještě u toho hýkala nadšením, ale za střízliva ani omylem. Ke spoustě druhů zábavy alkohol teda fakt potřebuju ![]()
MP Meri Tak to chápu, podobný exibice se mi eklujou. Xkrát jsem takovou group zažila, vyjevený kravky a v čele tlusná Manda, která je štajf, že se našel ženich a je přesvědčená, že se všichni posadí na zadek a blahosklonně budou ignorovat jejich pře*íčený pištění, britky a američanky obvykle![]()
MP Meri no tyve.. a to tam musis? ja to asi teda beru zpatky, jak jsem tu psala ze rada prijdu kamkoliv me pozvou.. bych asi omarodila kdyztak![]()
MP Meri to som zažila aj ja, vrátane toho, že sme všetky pozvané museli mať oblečenú 1 vopred určenú farbu, doniesť 1 fľašu konkrétneho alkoholu + nejaké pohostenie a ešte sme sa skladali na večernú párty v bare - bohužiaľ pre nás cezpoľných sa nik neobťažoval zabezpečiť ubytovanie, tak sme večer ešte pred párty išli domov. No, mladá, blbá - suma sumárum, druhý krát by som účasť slušne odmietla.
MP Meri ježiši mária, ty si chúďatko :-) ja som si svoju rozlúčku zorganizovala sama, ideme si zahrať šesť kamošiek bowling a potom si posedíme pri víne, pokecáme, predpokladám, že dostanem nejaký darček a ide sa domov. Takto nám to bude vyhovovať všetkým
betsey Ten bowling bych řadila k tomu penisu na krku teda![]()
Mutziputzi chacha, dobre dám im ešte na výber. Či chcú na krk penis alebo hrať bowling ![]()
Ale nie, my raz dvakrát za rok ten bowling hrávať rady chodíme, poznáme sa všetky od plienok, keby sa im to nepáčilo, nemajú problém ma s tým poslať do prdele :-)
Hele jako, já jsem v jiříkově vidění, za mých mladých let rozlučka spočívala v tom, že se šlo do hospody, tam se všichni střískali a šlo se domů ![]()
Garfie Za našich mladejch let ještě nebylo 80% děvčat na vdávání obézních, tam to nebyla taková sláva že se našel ženich, teď je to větší problém, takže pak větší sláva![]()
to vis, neska vohrnujou snupec nad chlastem a takhle to dopada![]()
Garfie sme holt už starý ![]()
Mutziputzi já jsem strašně hlučnou skupinku na rozlučkový párty v tylových sukýnkách zažila v létě v tramvaji, když tam nabízely spolucestujícím panáky becherovky a ta jedna se tam strašně vinula k nějakýmu nebohýmu cizinci a strašnou angličtinou mu vysvětlovala, že je to taková czech tradition, myslela jsem, že se hanbou propadnu
Potrefenáhusa No to bych se hanbou propadala za ní, vyjevený a zpovýkaný nány mě neskutečně iritujou
Teraz som pochopila, o akých rozlúčkach hovoríte
....ok, tak toto som passla, keby som mala dojem, že svadby znamená koniec mojej osobnej slobody, tak sa proste nevydávam. A ako to tak sledujem, tak moje kamošky zrejme tiež.
No, na to jak já ráda večírky všeho druhu a některý jsou taky celkem pitomý, tak tyhle rozlučky mi teda lezou krkem. Zejména, když taková skupinka vrthne do podniku a automaticky očekává, že se z nich všichni podělaj. Páč tým něvěsty.
Kamarádi vědí, že až se mě jednou budou chtít zbavit, uspořádaj mi rozlučku se svobodou. Se striptérem nejlépe. A je jasný, že s nima do smrti nepromluvim!
Už se sice popojelo k rozlučkám, ale nedá mi to. Když vegetariánskej pár je vegetariánskej, protože nechce podporovat jatka a zabíjení zvířat, tak svatební hosti nemůžou čekat flákotu a pochopení je na místě. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.