711990 psala Viktorka, že na balkon a zahradu, aby neměla vajgly po zemi, což chápu teda
Stěžovací vlákno
Potrefenáhusa kdyz ja jsem proste ten fasoun, co by vsechno zakazoval (haha), ja bych nechtela aby mi nekdo kouril na balkone...ono je to pak dost cejtit vsude. Zrovna koureni, na rozdil od piti alkoholu, dost obtezuje okoli. Pit na balkone bych asi dovolila :D:D:D
MiaW91 kedysi to organizovali prvy druzba a prva druzicka spolu so starym svatom , co bolo nieco ako organizator. A tiez ziva kapela, od tej vela zalezalo, aka bude nalada. Hry boli bezne, ale zucastnil sa len ten kto chcel, zvysok sa bavil po svojom. Takze hlavne klud a nohy v teple. Budes to mat take ako si budes zelat.
Janulik03 já doufám, že to bude pohodvé :) jen mám strach z dětí, těch tam bude hodně, ale všichni jsou plus mínus ve věku, kdy mají děti malé a ne každému je někdo pohlídá...doufám, že se je podaří nějak zabavit ![]()
711990 ked si pozvem hosti, tak trochu bordelu a smradu prezijem. A rada. Ja som rada ze pridu a radi sa vratia.
MiaW91 chce to pevné nervy a hlboké dýchanie ![]()
MiaW91 pokial tam deti bude viac, oni sa zabavia. To sa neboj. Vecer mozno pospia na stolickach. ![]()
MiaW91 na tohle je fakt dobrý mít tam někoho kdo se těch dětí ujme a zabaví, pohlídá, pomůže - třeba nějakou placenou slečnu, plus teda přímo vyhrazenej hrací koutek kde můžou blbnout, třeba se skluzavkou a pod. to bych teda narozdíl od ostatních blbovin vřele doporučila
711990 ked si pozvem hosti, tak trochu bordelu a smradu prezijem. A rada. Ja som rada ze pridu a radi sa vratia.
![]()
711990 jenže těžký kuřák vám na rozdíl od tety, která si dá skleničku vína, bez té cigarety nevydrží. nebo vydrží, ale bude fakt nepříjemný. takže je buď nezvat, nebo se jim přizpůsobit.
Potrefenáhusa kdyz ja jsem proste ten fasoun, co by vsechno zakazoval (haha), ja bych nechtela aby mi nekdo kouril na balkone...ono je to pak dost cejtit vsude. Zrovna koureni, na rozdil od piti alkoholu, dost obtezuje okoli. Pit na balkone bych asi dovolila :D:D:D
Hele, a co zouvání? Musej, co?
Nezapomeň taky, že návštěva spotřebuje spoustu nádobí... chce to nakoupit tácky a kelímky propříště!
Janulik03 tak ![]()
MiaW91 my jsme měli svatbu v areálu, kde bylo i cosi jako dětské hřiště. děcka se dost vyblba a byl klid
doporučuji jim tam něco připravit, je-li to jen trochu možné. nějaké malování, skluzavku, houpačky jsou nej, ta se nezastavily.
barbucha co by kupovala, si donesou vlastní a pak pěkně špinavý vodnesou, bych si zasírala kuchyň nee?
No jo vlastně. Navíc by to stálo peníze!
Ale hadr na podlahu bych jim půjčila, až po sobě budou vytírat.
Hřiště u penzionu je, dokonce i naučná stezka s pánem, co provází a taky plánujem skákací hrad (snad tam pak neskončí dospělí
)
barbucha hodná![]()
MiaW91 můj táta měl svatbě skákací hrad a slečnu na hlídaní. Za celý den jsem nezahlídla ani jedno děcko. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.