Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:07

MiaW91 a kruci ty to mas fakt vychytane. Si dokonala. 

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:09

nellielovett to zní slibně :)

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:10

Janulik03 to vymyslel přítel, měl to i na narozeninám a osvědčilo se to

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:11

MiaW91 tak toho si nechaj, je pouzitelny pre zivot. 

Offline MiaW91
55 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:12

Janulik03 vypadá to, že dětem narozdíl ode mě rozumí

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:39
Reakce na MiaW91:

Mám takoý pocit, jestli bych si neměla víc vymejšlet nebo víc řešit dekorace, zábavu a tak

Na dekorace sere pes. Jako vážně. :D 

Jediná naše dekorace spočívala v tom, že jsem na stoly natáhla jednorázovy ubrusy z role...což bylo i praktický, protože potom to stačilo se vším tím bordelem, co na tom ulpěl, prostě zmuchlat a vyhodit. 

Záleží tedy na tom, co budeš mít za hosty. U nás ale naše rozvolněný pojetí ocenili úplně všichni, od "tradičních" babiček až po kamarády s doktorátem. Prostě garden party. Neřešila jsem ani dort, zákusky už vůbec ne. Napekly se štrůdly, buchty, tvarohový řezy...

Hry si kamarádka-svědkyně sice neodpustila, ale dopadlo to dobře (kámoška není žádnej magor) a nakonec mě to bavilo .

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 01. února 2018 15:46
Reakce na barbucha:

Nezapomeň taky, že návštěva spotřebuje spoustu nádobí... chce to nakoupit tácky a kelímky propříště!

Na tácky a kelímky mi nesahej! Víš, jak perfektně se to uklízí? (A ještě jsem dostala sprďáka, že jsem to VYHODILA. )

A ještě se mi toho hromada válí doma pod schodama, protože ti blázni někde našli lihovku a začali si všechno z vlastní iniciativy podepisovat. 

Offline rasaNori
8849 příspěvků moje polička 01. února 2018 16:03

fakt jsem rada za nasi svatbu, sice 100 lidi, ale dobra party :D i hriste pro haranty bylo. A trampolina. Minimum dekoraci, jen ta ohla derava lzice, ale tak co uz :D

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. února 2018 16:21

nikdy nejezte minerály na lačno.

zas jsem si to neuvědomila, a je mi strašně zle 

Offline Janulik03
20268 příspěvků moje polička 01. února 2018 16:30

Jiná Realita ty jes kamene?????

Offline Sweet Potato
40407 příspěvků moje polička 01. února 2018 16:35

Janulik03 Olizuje omítku

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 01. února 2018 17:13

Jiná Realita Jaky mineraly? Ja zadny neberu at neco nezanedbam!

Offline barbucha blogger
35883 příspěvků moje polička 01. února 2018 17:15

Hoolinkah 

Tak na rozvolněnou gardenparty jsou tácky a kelímky dobrý samozřejmě! Dovádivý omladině budeš těžko servírovat na rosenthalu a lejt jim pivko do baccaratu  

Jen si nedokážu představit, jak jako nevyhodit? Myslel i použitý?! 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 01. února 2018 17:24

barbucha Nektery jednorazovy, takovy ty "lepsi" jednorazovy, bejvaj z plastu a ty se daji umejt a pouzit znova ;)

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. února 2018 17:24

Díky této debatě jsem si uvědomila, jak fajn lidi mam kolem sebe. Veganska svatba nás čeká a pozvani neodmítl nikdo. Já se na ni velmi těším, protože jsem u nich zažila nejeden mejdan a vždy to bylo výborné. Se svatbou s nealko pivem taky nikdo neměl problem. Mi to přijde fakt směšný nejít na svatbu, protože to není podle mých představ.

Offline Luna
10867 příspěvků moje polička 01. února 2018 17:59

notna Tak veganska je v pohode, akorat ta, kde jsem byla ja toho bylo fakt strasne malo, navic ja jsem byla uplne udrena, jak jsem litala za deckama. Svatba bez deti je muj sen, no...

Jinak pribuzna nevesty je alkoholicka a normalne se tam ztriskala jako jakykoli jiny den, takze zadnej problem.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 01. února 2018 18:08
Reakce na barbucha:

Jen si nedokážu představit, jak jako nevyhodit? Myslel i použitý?! 

Tentokrát to nebyl povzdech novochotě-kolenovrtala, nýbrž mojí maminky. (Ta byla navíc přešlá z toho, že nebude božíhodovej porcelán, ale nakonec přímo na místě uznala svůj omyl.)

No samozřejmě jsem to měla umejt. Ne tedy kelímky od piva, to uz byl byl extrém, ale ty lepší "plastičky" na víno prý byla škoda nezachránit. Pche! Rychle jsme to ráno smetli do pytlů a rozjeli jsme "dopitnou." 

Offline Setare
942 příspěvků moje polička 01. února 2018 18:13

MP Meri Ted jsem to docetla a mam pro tebe tip, tim si urcite u svedkyne nazenes body :)) Kamoska mela pred lety rozlucku, docela klasika, zadny tylovy sukynky nebo zkoordinovany outfity, ani zavoj nebyl.....ale jeji svedkyne najednou vytahla cerny lizatko ve tvaru penisu v odpovidajici velikosti a prej "lizej, my ti to natocime!"  

Offline notna
9452 příspěvků moje polička 01. února 2018 18:30

Luna Na jedné svatbě byly pro děti zajistene chůvy a to bylo super. Byly k dispozici celý den a noc

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 01. února 2018 18:34

Setare  dodneška jsem si myslela, ze jsem, co se tyče sexu, bez předsudků. No tak ne, no.