Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:11
Reakce na Setare:

MP Meri Ted jsem to docetla a mam pro tebe tip, tim si urcite u svedkyne nazenes body :)) Kamoska mela pred lety rozlucku, docela klasika, zadny tylovy sukynky nebo zkoordinovany outfity, ani zavoj nebyl.....ale jeji svedkyne najednou vytahla cerny lizatko ve tvaru penisu v odpovidajici velikosti a prej "lizej, my ti to natocime!"  

​Ja uz jsem o tom psala jeste na MP,  ale me takhle spoluzacky jeste v Cechach na vossce venovaly k narozeninam rtenku ve tvaru penisu, coz je o neco civilnejsi, ale porad desne  Nemyslim si, ze bych byla suchar, ale tenhle styl humoru jde mimo me, takze jsem to chtela vyhodit - jenze ta rtenka mela nadhernou barvu, po jake jsem uz dlouho touzila, presne ten spravny odstin tmave cervene trochu do vinova. Tak jsem si ji nechala, a pak se pul roku skryvala po tmavych koutech, kdyz jsem se chtela namalovat 

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:16
Reakce na MP Meri:

viktorka_od splavu Takjako nemusím tam jít, žejo, ale ráda bych to s ní oslavila ... Nicméně jsem připravená se při sebemenším náznaku kolosální trapárny sbalit a odejít středem 

(Btw realita by podle mě byla asi spíš ta, že bych se krčila někde v koutku u věšáku a nevěřícně valila oči, přecijen člověk když vidí bizár, většinou neodolá to nesledovat )

Tady spatřuju problém hlavně v tom, že neoragnizuje nevěsta, ale svědkyně, kterou neznám. Kamarádku bych s nápadem na růžový závoj poslala s klidem do háje, ale u ní si to nějak nedovolim, navrch je přesvědčená, že je to přesně nevěsty přání a já nějak nemám sílu ji přesvědčovat o opaku. Co já vím, třeba fakt je. 

​Ja jsem asi hrozna, ja bych do zadni casti poslala i holku co neznam, kdyby prisla s necim takovym pro kamaradku. Sileny toto! Asi jsem moc velka drzka.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:21
Reakce na Jiná Realita:

Mutziputzi to se fakt hrozně pleteš. lidi se opravdu umí skvěle bavit, i pokud nepožijou ani kapku.

chodím hrát do pár skupin deskové hry, pije se čaj a nikdo nemusí mít natajno ploskačku, aby neumřel nudou.

zato já znám lidi, kteří by třeba nikdy nešli do čajovny, protože tam jim nic nenalejou, a tak nebude zábava (doslovně citováno). 

​Tak ale to je extrem.

Me jednou jedna znama zatahla na podobne akce asi dve a byla to nuda jak v Brne. ALE s jinyma znamyma jsem sla na podobnou akci a bylo to paradni. Alkohol se mohl a nemusel na obou (objednej si co chces, jestli chces).

Myslim, ze naprosto stezejni pro uroven zabavy je SPOLECNOST. S interovertama co prohodi dve slova za hodinu se ja osobne nepobavim pripadam si jak exot. Myslim, ze kazdy to ma tak podle sebe, pokud ti sedne spolecnost, tak je to cajk.

Co se alkoholu tyce, jsem za ze kazdy by mel mit moznost volby. Poklud by me nekdo zval na ultra mega oslavu, kde si nemuzu dat ani sklenicku vina tak bych nadsena nebyla. Proste kdo nechce, at nepije.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:30

MP Marge A nepretahlas? ve tme ja na to prd videt

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:32

Setare Tvl nene  jeslti něco takového zažiju, bude to asi moje poslední rozlučka v životě.

Offline 0zero7
11893 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:42

Ja uz se fakt tesim na tu svatbu v UK. Kdyz jsem se naposled ptala nevesty a zenicha jak to jde, bylo mi receno, ze cajk, ze kapela vybrana (hrajou rockablilly, swing, klasicky 50-70 hitovky etc, koukala jsem na youtube a dobry)

Zasadni bylo, ze bude BAR, proste vecirek na starym nadrazi, dobry jidlo (to jsme si mohli kazdej vybrat z nekolika, byla moznost pro ty co neji maso). Kdyz se jedna znama ptala nevesty co ze jako se bude dit okolo, rozlucka apod, ta si znechucene zatukala na celo, ze neexistuje. Vubec to teda neresi, dali datum nabidli ze pomuzou zajistit ubytovani a cau, nejvic jim zalezi na tom, aby se vsichni spolecne dobre pobavili. Tak se to myslim vydari, slibuju, ze budu referovat.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. února 2018 19:44
Reakce na 0zero7:

MP Marge A nepretahlas? ve tme ja na to prd videt

​My jsme tenkrat na skole byli vsichni porad pod vlivem, takze pokud jsem pretahla, nikdo si zarucene nevsiml  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 01. února 2018 20:02
Reakce na Mutziputzi:

Jiná Realita Jaky mineraly? Ja zadny neberu at neco nezanedbam!

​já musím, protože jinak bych se kvůli extrapocení zcela demineralizovala. tohle byl zelen a zinek. a hodně hořčíku. taky potřebuju železo, protože jsem chudokrevná. a....hodně dalších věcí 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 01. února 2018 21:17

Jiná Realita  To se mi stalo taky. Nevím, co jsem to tenkrát brala, ale chvíli mi trvalo, než jsem přišla na to, z čeho je mi tak špatně. Možná hořčík. 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 01. února 2018 21:25

Bledule spis železo. Hořčík jim po hrstech vetsinou i na lacno a v pohodě.

Offline Kokoska
34993 příspěvků moje polička 01. února 2018 21:31

continuity Jo, když jsem brala tabletky se železem, dalo dost práci to strefit, aby to bylo určitou dobu po jídle a určitou před jídlem. Začínala jsem nějak o Vánocích a to je období, kdy normálně jím něco pořád, to bylo děsný.

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 01. února 2018 22:59

Stezuju si, ze se mi v tasce rozlila flasticka rybi omacky   Nechtejte ani vedet, jak to ted u me v kancelari smrdi... Jak tohle vysvetlim klientum!? 

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 01. února 2018 23:23

Svatby jsou výživné téma a taky minové pole. Výborně jsem se pobavila. 

A jdu v červnu na svatbu nevlastnímu vnukovi, je se svou nastávající vegetarián. Původně chtěli veget. hostinu,

ale nakonec si netroufli. Takže bude od všeho něco. 

A za mě, kdyby nebylo maso tak mi to nevadí, ale bez vína.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. února 2018 07:01

continuity Železo jsem samostatně nedrala už dlouho, ale vzpomněla jsem si, že to byly někaké multivitamíny, takže nějaká složka v nich mi nedělala dobře.

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 02. února 2018 07:10
Reakce na Jiná Realita:

​já musím, protože jinak bych se kvůli extrapocení zcela demineralizovala. tohle byl zelen a zinek. a hodně hořčíku. taky potřebuju železo, protože jsem chudokrevná. a....hodně dalších věcí 

​A neni to lepší normálně z jídla, stravu nějak vyladit? Se obávám, že to že ti po tom bylo špatně bude ten jedinej efekt. Nebo vidíš nějaký zlepšení?

Já se snažim tyhle věci tak ňák v přírodnější formě, různý ty superfoods a tak.

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 02. února 2018 09:04

Bledule ja vim, preklep... ale 

Offline continuity
43141 příspěvků moje polička 02. února 2018 09:15

Mutziputzi třeba to magnezium z jídla nedává asi 40% populace. Někdo je jen nervózní, já z toho mám migrény. Navíc v pražské vodě je podlimitni množství. Takže mne přijde lepší užívat ty minerály než jiné léky. 

Další věc je, z pokud jsou snížené hladiny v krvi, tak to znamená, ze ostatní zásoby jsou už zcela vyčerpaný, protože organismus se snaží ty sériové hladiny držet na stabilní úrovni. U chudokrevnosti to je už úplně špatně. Minerály nejsou sranda, pokud mas problém, úplně preventivnebych to asi nebrala, ale když chybí, vadí to velmi.

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 02. února 2018 09:25

jinx Ani jsem si nevšimla.  

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 02. února 2018 09:31

Mutziputzi nemůžu jíst víc než polovinu zeleniny, hodně druhů ovoce, zvládnu jen přiměřené množství masa, takže při mém výdeji minerálů pryč bych bez umělých asi brzo umřela.

ze zeleniny můžu v množství větším než miniaturním akorát mrkev a špenát. z ovoce tak jablka. 

nic jiného nedokážu normálně strávit  aneb výčet problémů mého kriplotěla je nekonečný.

Offline Hoolinkah
1641 příspěvků moje polička 02. února 2018 11:05
Reakce na Mutziputzi:

​A neni to lepší normálně z jídla, stravu nějak vyladit?

Je, ale třeba při mý chronický chudokrevnosti bych musela jíst hovězí od rána do večera, což taky není úplně zdravý. Konzumace rostlinných zdrojů železa jako třeba červená řepa bohužel nemá kýženej efekt; moje tělo si to nepřebere. 

Takže já polykám i pilule a Jinou Realitu tedy plně chápu. Bez toho pravidelně jednou měsíčně omdlívám, i když se láduju steakama a játrama na cibulce...