Fakirka Muz je v Rakousku a zadnou snehovou kalamitu nehlasi.
Kdes to slysela?
Stěžovací vlákno
razorblade si vul vid![]()
V sobotu je půlmaraton, takže bude slunečno a teplo ![]()
Ounz Mutziputzi Kammila barbucha
Jako zásadovost až do konce? Hele, nikdy neříkej nikdy, co my víme. Teď můžete dštít síru a oheň, ale jak se kdo zachová v hraniční situaci... jen jsem psala, že to dovedu pochopit. A jo, sobecké to je, úplně stejně jako se na někoho vybodnout s tím, že byl prevít a ať si klidně umře beze mě.
Zarinya V dolomitech už nám 2.den chumelí strašně. Lyžovat se nedá. Na těch 170 bych to i tipla.
Kokoska zadna zasadovost, furt tam cpete ty emoce, proste kdyz mi nekdo nechybi 20, nebude mi chybet nikdy
Kokoska tak já myslim, že v mým přispěvku jic o zásadovosti nebylo
Mutziputzi ty si s kokoskou vykáš?
Ounz to melo bejt mnozny, ale vis ze myslim ze jo?
Mutziputzi a proč pořád používáš množný, i když diskutuješ s někym konkretním?
Ounz pac ty emoce do toho cpe i Continuity se kterou nejsou vepri![]()
Mutziputzi no, ale děláš to často..se přiznam, že mi to někdy cuká koutkem oka.. ![]()
Ounz no covece, to si nejsem vedoma..mrkni na me az to zas pride!
Se omlouvam, ze jsem Amun vystipala svym nejapnym humorem, na zaklade toho mam obcas strach, ze se mi to stane taky. Ale ja bych se reinkarnovala:-D:-D
Teda doufam, ze si nepletu nicky a neni to ta z Holandska, ta by me zajimalo, jak se ma;-)
notna jj .muz prave volal,ze mu nejakej rakusak rikal,ze vcera chumelilo.
Graz,proto odpoledne se taky tak ochladilo....no,ale od soboty bude lip.
tedy u nas,v Rakousku nevim.![]()
Karja Ta z Holandska byla taky takova vecna stezovatelka, ne? Ja si je kvuli tomu pletla.
Karja ne,ne nepletes se.Si nam vzala zdroj zabavy,no.![]()
ale s tebou se taky zasmeju,jen jinak.![]()
Lamicka Ta z Holandska byla vysazena na ty Holandany proste, myslim, ze ji to tam nesedlo nejak vsechno dohromady a uz se to vezlo,verim, ze po navratu do CR uz mohla byt vyklidnenejsi:-)
A keď sme už pri tých zmiznutých, kam sa podela SSK (Stará Stanová Kuže). Ale je možné, že mi niečo uniklo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.