EJK asi buduje tu staroceskou zahrádku...
Stěžovací vlákno
Karja to byla akitaken, já ji měla rada, jen to Holandsko asi nějak nesedlo
Potrefenáhusa Ano, taky jsem pro ni mela pochopeni;-).
A co Esmee? Prodava furt ty hadry a pari porad s tim angkickym retro hudebnikem? Jsem jak na pavlaci, ale rok doma, je rok doma no:-D
Karja tak to jo, ja zaznamenala jen holandskou etapu.
Karja Jo, je celkem aktivní na IG. Hodně se teď očividně účastní takovejch těch dobovejch akci. Myslím, ze se našla.
Udělala jsem meganákup na Košíku....abych si vzápětí uvědomila, že k nám teď zaváží jen Rohlík
pul noci jsme v hlave smolila dopis rediteli skoly. a stejne s tim nejsem spokojena.
nase tridni zastupkyne na nas popud (rodice asi 10 deti) napsala par bodu k reseni a odpoved prisla, ze jsou to vytky, na ktere se pripravit nelze a ze to spis vypada, ze ho chceme na tridnich schuzkach ugrilovat. ![]()
chudak malej, pasivni agrese jak vysita a k tomu padesatiletej chlap ![]()
![]()
![]()
vzdy kdyz mi tohle doma predvadi dite, tak to dost razantne resim, ale co s nim?
A co ten chlap dělá?
Nechtěla bych bejt učitel...
barbucha reditele skoly
Jo, ale co dělá těm dětem?
Potrefenáhusa a leckde ani student, já když poslouchám tu terminologii![]()
Mutziputzi tupka, ze který se nakonec stala kupodivu rozumná ženská?
barbucha jo takhle, detem nic, rodice jsou na prasky. skola moc nekomunikuje, probihalo scio mapovani a heslo doneslo domu jedine dite, zbytek o nicem nevedel, meli jit na dopravni hriste, nikdo o nicem nevedel, ucitelka ucila jinou tridu, deti ji hledaly po skole.
Reditel chodi pozde do hodin. Ne 5 minut, ale 20. Je nastaveno pravidlo, ze kdyz do nejakeho casu neprijde, maji si ho deti prijit vyzvednout do reditelny nebo k zastupci. Jedna hodina matiky tydne ( ze ctyr) je suplovana vychovatelkou z druziny, na dalsi dve prijde pozde.
Mutziputzi tupka, ze který se nakonec stala kupodivu rozumná ženská?
počkej počkej, vo čem mluvíš?
continuity Že se ti tyhle věci chtějí řešit... Nejdůležitější je, aby tam bylo dítě spokojené. Zdravit, děkovat a jíst příborem jste ho naučili doma, cestujete, takže dítě poznává svět... Tu základku bych brala jako takový klub, tam se o budoucím životě nerozhoduje
.
999 Souhlas, mám kolem sebe pár rodičů, co maj k základce, snad i ke školce, přístup, jako kdyby se jednalo o Sorbonnu a mělo to zformovat potomky na celej život...už kdysi o tom tady byla debata, já bych dítě dala na nejbližší školu a nazdar, pokud nejde o vyloženej extrém, je to úplně jedno.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.