dynda hele kolegyně mi v pondělí volala, že nepřijde, že jí je hrozně blbě, hlas nakřáplej, sotva sípala. Napsala teda ještě řediteli, kvůli něčemu a ten jí prej po mejlu naložil takovejch úkolů, že se nezastavila do 11 do večera a prej jak ji to hezky rozhejbalo, tak na nemoc uplně zapomněla. Včera už přišla do práce jako rybička...
Stěžovací vlákno
Jiná Realita já v zimě u termoforu normálně chrochtám blahem (některý části těla se mi fakt špatně prohřívaj) a tuhle zimu jsem zdědila elektrickou nahřívací dečku a jako ![]()
![]()
![]()
akorát teda má šňůru do elektriky přidělanou přesně tam, kam si potřebuju opřit otevřenou čtečku...
Ty nepoužíváš kočku? My jednu nasi už několik let trénujeme na nahřívání zad. Jako velký úspěchy nemáme, ale my jsme houby drezéři.
dynda Až se vrátí Pepík ze školy, požádám ho, aby mě něčím vylekal. ![]()
Jiná Realita Pořídím. Seženu asi v lékárně, že?
dynda Leda na akupunkturu
A místo sebepoškozování ![]()
Dalia Dali, u mě jako "suché teplo" na bolavá záda skvěle posloužil hafan stočený do klubíčka
ať je ti brzy líp! ![]()
Dalia Termofor maj i dmku, pokud ho máš poblíž
Dalia Dali, u mě jako "suché teplo" na bolavá záda skvěle posloužil hafan stočený do klubíčka
ať je ti brzy líp!
Taky se snažím si v posteli Jolinku cpát k zádům. ![]()
Kočka by mohla posloužit jako 2v1, nejen jako zdroj tepla, ale i jako ta šoková terapie![]()
Sweet Potato tzv. zdroj suchého teplého šoku? ![]()
prďola No když ti kočka bez varování přistane na zádech, je to vlastně 3v1, i s tou akupunkturou![]()
Dalia ještě, že ty zlatíčka máme!
![]()
Sweet Potato takže zdroj suchého, teplého, akupunkturního šoku?!
tak to ty musíš být velmi, velmi zdravé stvoření! ![]()
taky musíš všecko vyžvanit! ![]()
![]()
stupeň popáleniny už si nepamatuju, ale stalo se to nějak v září a až následující léto se mi srovnala barva kůže, že to nebylo vidět
jo ale bolesti zad zmizely v cukuletu, to byl tenkrát fofr!
mně už ten krám nesmí do baráku!
tak hlavně že to slouží k pobavení i po tolika letech! ![]()
RoSa mně akorát trochu tekl, protože měl hrozně ostrej kovovej okraj uvnitř tý lahve a při šroubování to řezalo ten gumovej špunt. vyměnili bez problémů. Měla jsem ho teda z těch zdravotnickejch potřeb a mám ho ještě v pleteným obalu.
ale věřim, že to muselo bejt nepříjemný. vona teda by se do toho ta voda neměla dávat úplně vařící, ale taky ji tam leju rovnou z konve
S nahřívací lahví mám zkušenosti z dětství. Spaly jsme se sestrou na manželský posteli v pokoji bez možnosti topení. Pravidelně každou zimu jedné z nás praskla, takže zbytek noci jsme strávily na jedné půlce postele.
Asi to chtělo na další zimní období novou láhev. Ale my jsme byly z chudý rodiny.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.