?
:-O
notna proboha,to je zjev.....jasne,ze sem si ji vygooglila.![]()
Ja vás varovala...
Ten obojek je velmi vhodný. Nedoporučuji pouštět na volno ![]()
jak tahle ženská k těm dětem /a kojení/ vůbec mohla přijít? ![]()
ha, a teď mě zajímá, jak vypadá pan Oliva! ![]()
Tiez to vidim ako nolita Stalo sa mi viac krat, ze som "musela" kojit na verejnosti (v parku, restauracii..) ale vzdy som sa otocila a zakryla plienkou (latkovou samozrejme
) alebo satkou. Okrem toho, ze mne to nebolo prijemne tak akceptujem aj ostatnych, ktorym by to mohlo vadit. Inak mi ostatne kojace nevadia ale tak nad rok a pol je to uz u mna trochu ee. Byvala kolegyna kojila syna do 6 rokov, mala zakazane o tom v kancelárii hovorit lebo sa nam ostatnym z toho kolektivne navalovalo (nech si koji kto chce aj do dochodku ale nechcem o tom vediet a uz vobec to vidiet!)
RoSa napadlo mě přesně to samý - že je vůbec velká odvaha takové paní způsobit dítě:D
viktorka_od splavu no diky a to si k nam jeste byla milosrdna ![]()
continuity
hlavně žádný prsa!
Mrakoplas proboha,do 6 let????A proc prestala?Uz bylo slozity dochazet ho kojit o prestavkach do skoly???uffff
ale mohla usetrit za skolni obedy.![]()
viktorka_od splavu to je živoucí důkaz tý teorie, co tu kdysi proběhla: tyhle typy ženskejch se záměrně ještě víc zvošklivěj než už beztak jsou... asi aby už to jó stálo za to a každej si všimnul (vlasy v barvách čaker, SM-obojek apod.)
RoSa víc než obojek mi to připomíná ohlávku a když ohlávku tak kůň je krásný zvíře tudíž ne koňskou, ale..
![]()
čim dál víc mě zajímá ten pan Oliva
dáš ho sem taky?
viktorka_od splavu to je živoucí důkaz tý teorie, co tu kdysi proběhla: tyhle typy ženskejch se záměrně ještě víc zvošklivěj než už beztak jsou... asi aby už to jó stálo za to a každej si všimnul (vlasy v barvách čaker, SM-obojek apod.)
No hele co jim zbejvá. Snažej se bejt aspoň zajímavý. A že to teda vždycky klapne! ![]()
barbucha Na tomhle tedy neni nic zajimaveho,to je proste zjev.:-)
Zarinya obavam sa, ze tak nejako to aj bolo ![]()
RoSa napadlo mě přesně to samý - že je vůbec velká odvaha takové paní způsobit dítě:D
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.