jako nemusíme souhlasit s jejím názorem na kojení, klasická kráska to taky není a nemá smysl předstírat opak, ale některý ty vaše poznámky jsou fakt dost hnusný...
Stěžovací vlákno
nolita zrovna jsem se sem sunula napsat něco v tomto duchu.
Sneziiiiii
nolita No přesně. Já ji dokonce trochu znám, resp. máme společné známé. Je to performerka, neřeší ani vzhled, ani co si o ní kdo bude myslet, pouze vyjadřuje nějaké svoje postoje veřejně. A to říkám já, která bych radši nechala dítěti vyřvat hlasivky, než v bance vytáhnout prso.
Ale psát o někom takhle už je přeháňka.
tak to je takova ta pavlac, co se tudy obcas prezene, to neprekvapi
Škoda, že některé z vás neznáme vůbec a některé rozmazaně, že bychom posoudily příčetnost způsobitelů dětiček.
Sneziiiiii
nevim jak u vas, ale pro prahu je predpoved optimisticka a za par dni je ochlazeni pryc...ale nastesti tady nesnezi, to ne
Predpoved na buduci tyzden je tiez optimisticka. Ale teraz

Luna Máš podobný názor, jako moje kamarádka, která se s ní taky zná-včera jsme o tom debatovaly a ona řekla, že dělá "špinavou práci za nás stydlivé". S tím naprosto souhlasím, jen teda zrovna v tomto případě mi to přijde spíš na škodu, banka se k tomu postavila solidně.
Já teda kojim na veřejnosti furt, ale snažím se tak nějak nenapadne, pootoceni, plina ... když je možnost, tak se někam uklidim. Ale už sem taky třeba kojila na Andělu v nakupaku před tím velkým Tescem. Lidi všude jak sraček, ale nedalo se jinak. Už jsme byli nějakou chvíli venku, já ještě zaskočila nakoupit potraviny ... než jsme nakup dokončili, mlade dostalo hlad a rvalo a rvalo a rvalo. Dokonce sem mu koupila krupky, ale tema se samozřejmě jen na 30 vteřin zabavi, žaludek mu to nenaplní. Čekala nás ještě cca 20 min cesta tramvaji domu a docela jsme už pospichali. Možnost tedy byla
a) nakojit hned za kasama na lavičce a mít klid,
b) nechat dítě rvat a způsobit tak bolehlav všem lidem na zastávce, v tramvaji, cestou domu zburcovat barák ...
Ja na kojení na veřejnosti nevidím nic špatnyho a nikdy sem neviděla. Ale porad věřím tomu, ze to jde udělat pricetne. Muzu rict, ze nikdo z mejch kamarádů ještě neviděl moji ehm bradavku ani větší část prsa a to před nima kojim porad. Chce to jen trochu snahy. Takový to nejdriv vyndam kozu a pak shanim dítě je šílený a neslusny.
Rozdil asi jako sníst ve vlaku jablko vs. vytáhnout šunku v papíru, vlašák, rozložit na pultik a začít si mazat rohlík.
Tak takovouhle kamarádku, která by za mě dělala špinavou práci, to bych opravdu nechtěla.

Jak to tak sleduju, doporučila bych diskutujícím zajít za tetapeutem. Nebo na ten happening @barbucha do Raiffky, léčba šokem taky funguje. Co já zažila venku věcí, ale koukám nejvíc dokáže společnost rozhodit prso jinde než v reklamě na pivo, LOL.
Mne nevadi, kdyz si nejaka pani sedne stramou na lavicku v parku neno obchodaku a tam si dite nakrmi, ale jednou se mi stalo, ze jsem se bavila s panem a vedle nej si stoupla jeho zena, vyndala prso, na nej si prisala dite a zapojila se do hovoru jakoby nic. Pritom si to dite mojla v klidu nakrmit v aute, u kteryho jsme stali, a do hovoru se zapojit pozdeji (dtejne tam jen stala a prikyvovala a tvarila se dulezite). Tohle mi prislo fakt nechutny a zbytecny. Myslim, ze ta Olivova je ze stejny sorty, tak si z tech kojoseanci dokonce dela byznys...
Sedmá z devíti tohle už mi přijde trochu jako exhibicionismus a vědomá provokace.
Prerusim kojici debatu. Moje vlasy dostaly vcera u kadernice slusnou naloz
hrozny strih, vzadu to mam oskubane, prosvetleni mam presisene konecky. Necele 4 roky jsem byla spokojena, minule se mi to nepozdavalo, vcerejsi vysledek je tragedie. Chjo.
Lamicka deti koukaji na Lociku a prave ji ufikl ten cop. taky premyslim, jestli to nebylo lepsi po prostem ustrizeni culiku. To prostrihani, ktere na mne aplikuje kazda kadernice je mor.
continuity Já jsem po výměně kadeřníka řekla tomu novému, že nechci prostříhávat a efilačky ať přede mnou vůbec neukazuje. Smál se, prý je taky nemá rád. Minule se mě velice opatrně ptal, jestli může teda trošičku prostřihnout jednu partii, že by se to odlehčilo. Byl šetrný, vypadalo to dobře. A teď mě čerti berou, že bych po delší době chtěla nějakou změnu...
Lamicka soucitim,protoze o tom vim hodne a je to fakt hruza.A ano nejhorsi je,ze uz se clovek ani na overene a proverene nemuze spolehnout.![]()
Kokoska efilacky nevytahla, pry to prostriha jenom trochu. Na konci: mate to hodne prostrihane.... co na to rict?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.