Jiná Realita ja patrím k tým, čo uhýbajú na krajnicu, nech sú od takého idiota na ceste čo najďalej. A ešte za nm zvyknem poslať modlitbu v duchu, že keď už sa zachloští sám, tak nech nikoho nevezme so sebou
.
Stěžovací vlákno
andulka01 Já jsem na vlastní oči viděla, jak jsi málem jednoho chlápka, co tě krutě nasral, tím svým červeným autem poslala do Vltavy...
.
Mutziputzi teď jsem na to taky narazila a upřímně taky nechápu...
kojící guerilla..vážně? ![]()

Ounz no ten titulek je pravda taky na facepalm... :-)
nolita no ale vony si tak podle toho článku řikaj! šišikriste
Ounz ježiš fakt? Já jsem tu samotnou zprávu o chystané akci četla na aktualne, a tam to nebylo... tady jsem si přečetla už jen ten titulek... to je hrozné ale :-)
nolita no, já to nečetla celý, ale v úvodu to tak píšou..děs běs
a vono teda, laktační liga, taky vtipný..
Ounz Laktační liga je děsivej název ![]()
999 eeeeee... o jednom chlápkovi co mě krutě nasral bych věděla, ale že bych si nepamatovala jak jsem ho poslala do řeky? Kdy jsem to udělala? :-)
andulka01 To už je dýl, i jsme si o tom tady spolu psaly :-). Já stála ve vedlejším pruhu, tehdy jsi tu psala o tom, jaký mas auto, tvoji podobu jsem taky znala, tak se mi to propojilo :-). Ale už nevím, jestli ti tam vjel, jen si pamatuju, jak si na to šlápla :-).
Mutziputzi no ale právě mi přišlo, že když jede takhle jako prase, tak to neni krátkej úsek z horní dolní, ale pokračuje v prasení kontinuálně
utopie asi jo, no, ale fakt se nedá dělat nic? Ani kdyby to nahlásilo těch lidí víc včetně plnýho autobusu lidí, který díky němu málem sesmažil kamion? Fakt se tyhle piráti silnic musej snášet?
Treba tady u nas ne. Pokud nekdo na silnici jede jako dobytek, je bezna praxe volat a hlasit "unsafe driving". Policie vyjizdi okamzite a dela vse proto, aby dotycneho pristihla.
999 :-) ajo, taková hnusná jsem byla... ale jinak jsem poměrně mírná a klidná osoba, i za volantem konflikty nevyhledávám :-)
andulka01 no jenom jestli, teď už tu mas tu pověst pekne polepenou!!!![]()
Potrefenáhusa Nojono, tak na to jsem tak nějak zvyklá
co nadělám. Ale za volantem fakt musim sekat dobrotu, protože mě všichni poznaj ![]()
Mutziputzi jak udelat z komara velblouda
mamka pracovala na pobocce zdrav. pojistovny a prisla k ni neco vyrizovat pani s miminkem a 4 letym ditetem. Behem jednani se zeptala, zda muze nakojit, ze ma maly zizen. Pak capla to ctyrlete a prilozila. To byla i mama trochu vyvedena z miry.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.