Lamicka
strasny!
Stěžovací vlákno
ta laktační liga, to celkem výstižně popsal někdo v diskuzi:
aneb jak obrátit tak 80% těch, kterým to zatím bylo ukradený, proti sobě.
zalozim ligu tech, co nechteji potkavat a videt kojici kozy (ty kozy v obou vyznamech) ... neskutecne ![]()
jinx pošli mi přihlášku...
andulka01 hned zitra!
Lamicka fujky
Lamicka sorry ale
. Ako som to čítala, tak som najprv rozmýšľala, že čo je tak zlé na tom nakojiť bábätko a potom som prišla k tomu 4 ročnému...A teraz sa tu smejem, lebo som si predstavila ako jej tam na kolená vyskočilo 4 ročné, obslúžilo sa...Fakt pre ne nie je jednoduchšie dať im fľašu alebo niečo do ruky?
DrowRanger pro me bylo jednodussi dat rocnimu diteti rohlik nebo lahvicku s pitim. Treba ho chtela kojenim uklidnit nebo ji doslo jidlo a piti. Nekdy ke svizelne situaci muze dojit, ale kojit lze decentne. Pokud se tam nekdo choval neurvale, tak to resim stiznosti a hned nevolam laktacni ligu.
Lamicka já už to tu jednou psala, sem jela metrem, prázdnej vagon, přistoupila paní s cca 3 letým děckem, sedla si přimo proti mě a okamžitě výtahla ňadro a jala se kojit..asi taky liga..
Lamicka tak hlavně hladové miminečko to asi každý pochopí že je potřeba dát mu najíst/napít a že nic jiného nejde použít... ale roční nedejbůh čtyřletý? to jednak může počkat a pak hlavně může dostat krajíc chleba a sklínku vody![]()
Ounz me by zajimalo, zda je to nejaka forma exhibice nebo to proste neresi, nedochazi jim, ze to muze nekoho uvest do rozpaku.
Lamicka mne sa už tiež stalo, že som kojila na schodoch, lebo som sa vymkla, ale teda keď buchol výťah a šli okolo susedia, necítila som sa 2x príjemne, neviem si predstaviť ako pred niekým hľadiac mu do očí vytasím prsník. Ale zažila som už aj to u jednej príbuznej, tá sa s tým nerozpakovala pred nikým a nikde a teda nebolo to 2x príjemné.
viktorka_od splavu ja mam prave dobre zkusenosti, ze kdyz jde do tuheho, tak te vsude vetsinou nechaji v klidu nakojit. Jednou se mi to stalo na urade a jednou na pohotovosti, kam jsem vezla muze. Stacilo poprosit.
Hladové miminečko... než se tenhle nešvar rozmohl, nikdo na veřejnosti nekojil (kromě teda Cikánek) - a že by ty malý nevinný děti tehdy houfně umíraly hlady, jsem si kupodivu nevšimla...
Lamicka mně osobně je to třeba úplně jedno, neřeším, nestydím se, pro mě to bylo stejné jako vytáhnout ten chleba, nic na tom nevidím. ale stejně jako není vhodný vytáhnout svačinu kdekoliv, tak respektuju a požaduju aby pravidla slušného chování respektovali i ostatní. výjimky pro novorozence atp můžou být, ale ne pro batole či předškoláka šmankute
barbucha jak říkám je mi to putna. připadají mi trochu úchylný oba extrémy - osoby co za každou cenu musí vytahovat kozy kdekoliv i ty extra prudérní co by nejraděj existenci kojení úplně popřely. z 99 % na tom fakt nic není
viktorka_od splavu mne teda taky přijde normalni mimino nakojit, když je potřeba, o ctyrletejch teda nemluvím, ale fakt nekoho dneska pobuřuje kojení kojenců?
barbucha ?
Potrefenáhusa no, taky koukám. ale tak zrovna v bance by mě to nenapadlo. stejně jako vytáhnout si tu svačinu:-))
A mě by to v bance napadlo, když to děcko má hlad. Pochybuju, že si ona žena řekla něco jako "tak kde jsem ještě nekojila, jo v bance, jdu tam!", spíš se tam ocitla v rámci nějakých pochůzek a prostě to tak vyšlo, že kojila tam. Zvlášť jestli čekala ve frontě, to mi přijde úplně ideální využití jinak zabitého času.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.