K nám když přijeli řemeslníci, tak přesto, že jsem všechno zařizovala já, se vším se obraceli na manžela. Dost čuměli, když jim řekl, ať se ho na nic neptají, že on tomu nerozumí, že musí jednat pouze se mnou :-). Pak zkusili "paninko, my víme, jak to udělat nejlíp" a udělali to jinak, než jsem chtěla, tak měli na výběr, předělat to celé po mém na svoje náklady, nebo bez zaplacení odejít. A protože to bylo hned na úvod velké zakázky, tak to předělali, pak už šlapali jako hodinky. Jen teda na mého manžela hleděli obdivně, jak může žít s takovou megerou
.
Stěžovací vlákno
999 jako tleskám ti,ze jsi taková šikovná
já vůbec nejsem technický typ...ale aby mi někdo říkal:...paninko
na to mám slušnou alergii...
Maureen Já mám i technické vzdělání, takže není třeba obdivu :-).
999 je třeba obdivu...v mých očích ano,i to technické vzdělání![]()
Maureen Já mám i technické vzdělání, takže není třeba obdivu :-).
Ja taky obdivuju, ja zadne technicke vzdelani nemam, a navic tak vseobecne nejsem moc prakticka, takze ja kdybych mela neco takoveho zarizovat, tak bych byla uplne v prdeli ![]()
Ja kdyz se tady zasvecene debatuje treba o prestaveni kuchyne, tak na to cumim jako puk.
Pambu mi pomahej, az konecne jednou koupim dum ![]()
MP Marge múdry psík, všeobecne psíky salóny krásy neobľubujú, česť výnimkám.
Ja doufam, ze on bude ta vyjimka - rad se totiz koupe ![]()
Ackoliv ty drapky a HLAVNE zlazky, to se asi nemuze libit zadnemu psovi...
Pardon za OT fotku! Abych se tedy vratila ke stiznostem - poboliva me pulka obliceje (a nasledne hlava), v praci je to cim dal tim horsi, takze kdyby nebylo klientu, tak se tam vubec netesim; a doma hyperaktivni pes versus pritel v depresi.
Uz je to nekolik tydnu, kdy priteli zazvonil telefon v pet rano, ze jeho nejlepsi kamarad v Rockfordu zemrel. Pritel tomu nejdriv odmitl uverit, ze to neni mozne, ze od nej jeste v pul jedne rano dostal esemesku. Jenze vyslo najevo, ze kamarad si sel po odeslani esemesky lehnout, vzal si prasek na spani, usnul jako drevo - a v dome zacalo horet. Protoze dum je v zapadnim Rockfordu (tedy v casti mesta, kde se bezne na verejnosti kouri crack), tak samozrejme detektor koure v dome nebyl. Kdyz prijeli hasici, bylo uz pozde. Pokud se v takovem pripade vubec da mluvit o stesti, tak kamarad mel aspon to stesti, ze ho zabil kour, a ze neuhorel zaziva. Bylo mu 27 let.
A s pritelem od te doby nic neni. Ma depresi, nechce vstat z postele, nic ho nebavi a nezajima, zacal se bat sporaku, takze dvacetkrat denne kontroluje, jestli jsou zavrene vsechny horaky; a do toho porad resi, co bude delat, kdyz, z ohledu na vyrazny vekovy rozdil umru driv nez on ![]()
No, jeste ze je aspon patek!

MP Marge ufff, to by skolilo zdraveho cloveka, ne tak cloveka s psych.problemy..!
Ale radu nemam, tak aspon potlapkavam.. ![]()
MP Marge No teda, ty z toho prostě nevyjdeš... Držím palce.
Škoda, že ti víno nedělá dobře ![]()
andulka01 Ovsem pozor, po pivu s ovocnou prichuti mi neni nic!!! Takze to dnes vecer vidim na bednicku broskvoveho...
MP Marge jezisi![]()
no ale vysvetli mu, ze zeny ziji dyl tak se nemusi bat;-)
viktorka_od splavu Jo, a taky ze jeho leky spolus s nezdravym zivotnim stylem ten dvacetilety rozdil klidne vyrovnaji ![]()
MP Marge mluvíš mi naprosto a zcela z duše![]()
MP Marge bože můj
no to je nálož!!tlapkám moc a drž se![]()
MP Marge Objímám na dálku. Drž se! ![]()
MP Marge Doufám, že na platbu zmiňovanými prostředky nedošlo
.
barbucha No já uvidím, pokud tedy vůbec někoho seženu
. Malování prý trvá cca tři dny, tak snad nebude třeba je non stop dozorovat.
Garfie Závidím tvému kamarádovi, tak nějak bych si to představovala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.