Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 999
19821 příspěvků moje polička 17. května 2019 10:41

K nám když přijeli řemeslníci, tak přesto, že jsem všechno zařizovala já, se vším se obraceli na manžela. Dost čuměli, když jim řekl, ať se ho na nic neptají, že on tomu nerozumí, že musí jednat pouze se mnou :-). Pak zkusili "paninko, my víme, jak to udělat nejlíp" a udělali to jinak, než jsem chtěla, tak měli na výběr, předělat to celé po mém na svoje náklady, nebo bez zaplacení odejít. A protože to bylo hned na úvod velké zakázky, tak to předělali, pak už šlapali jako hodinky. Jen teda na mého manžela hleděli obdivně, jak může žít s takovou megerou .

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. května 2019 11:59

999 jako tleskám ti,ze jsi taková šikovnájá vůbec nejsem technický typ...ale aby mi někdo říkal:...paninkona to mám slušnou alergii...

Offline 999
19821 příspěvků moje polička 17. května 2019 12:04

Maureen Já mám i technické vzdělání, takže není třeba obdivu :-).

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. května 2019 12:07

999 je třeba obdivu...v mých očích ano,i to technické vzdělání

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:22
Reakce na 999:

Maureen Já mám i technické vzdělání, takže není třeba obdivu :-).

​Ja taky obdivuju, ja zadne technicke vzdelani nemam, a navic tak vseobecne nejsem moc prakticka, takze ja kdybych mela neco takoveho zarizovat, tak bych byla uplne v prdeli

Ja kdyz se tady zasvecene debatuje treba o prestaveni kuchyne, tak na to cumim jako puk.

Pambu mi pomahej, az konecne jednou koupim dum

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:24
Reakce na milacka:

MP Marge múdry psík, všeobecne psíky salóny krásy neobľubujú, česť výnimkám. 

​Ja doufam, ze on bude ta vyjimka - rad se totiz koupe

Ackoliv ty drapky a HLAVNE zlazky, to se asi nemuze libit zadnemu psovi...

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:28
Reakce na Magráta:
@MP Marge - hele, já bych se ho asi taky začala bát :-)))

​Takoveho andilka!?

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:41

Pardon za OT fotku! Abych se tedy vratila ke stiznostem - poboliva me pulka obliceje (a nasledne hlava), v praci je to cim dal tim horsi, takze kdyby nebylo klientu, tak se tam vubec netesim; a doma hyperaktivni pes versus pritel v depresi. 

Uz je to nekolik tydnu, kdy priteli zazvonil telefon v pet rano, ze jeho nejlepsi kamarad v Rockfordu zemrel. Pritel tomu nejdriv odmitl uverit, ze to neni mozne, ze od nej jeste v pul jedne rano dostal esemesku. Jenze vyslo najevo, ze kamarad si sel po odeslani esemesky lehnout, vzal si prasek na spani, usnul jako drevo - a v dome zacalo horet. Protoze dum je v zapadnim Rockfordu (tedy v casti mesta, kde se bezne na verejnosti kouri crack), tak samozrejme detektor koure v dome nebyl. Kdyz prijeli hasici, bylo uz pozde. Pokud se v takovem pripade vubec da mluvit o stesti, tak kamarad mel aspon to stesti, ze ho zabil kour, a ze neuhorel zaziva. Bylo mu 27 let.

A s pritelem od te doby nic neni. Ma depresi, nechce vstat z postele, nic ho nebavi a nezajima, zacal se bat sporaku, takze dvacetkrat denne kontroluje, jestli jsou zavrene vsechny horaky; a do toho porad resi, co bude delat, kdyz, z ohledu na vyrazny vekovy rozdil umru driv nez on

No, jeste ze je aspon patek!

Offline žluťásek
8863 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:48

Offline Pavlena
6920 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:52

MP Marge ufff, to by skolilo zdraveho cloveka, ne tak cloveka s psych.problemy..!  Ale radu nemam, tak aspon potlapkavam..

Offline andulka01
12854 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:56

MP Marge No teda, ty z toho prostě nevyjdeš... Držím palce.
Škoda, že ti víno nedělá dobře

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:57

andulka01 Ovsem pozor, po pivu s ovocnou prichuti mi neni nic!!! Takze to dnes vecer vidim na bednicku broskvoveho...

Offline viktorka_od splavu
49357 příspěvků moje polička 17. května 2019 15:59

MP Marge jezisi

no ale vysvetli mu, ze zeny ziji dyl tak se nemusi bat;-)

Offline MP Marge
6873 příspěvků moje polička 17. května 2019 16:14

viktorka_od splavu Jo, a taky ze jeho leky spolus s nezdravym zivotnim stylem ten dvacetilety rozdil klidne vyrovnaji

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. května 2019 18:58

MP Marge mluvíš mi naprosto a zcela z duše

Offline Maureen
příspěvků moje polička 17. května 2019 19:01

MP Marge bože můjno to je nálož!!tlapkám moc a drž se

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 17. května 2019 19:36

MP Marge Objímám na dálku. Drž se!

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. května 2019 20:03

MP Marge Doufám, že na platbu zmiňovanými prostředky nedošlo .

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. května 2019 20:07

barbucha No já uvidím, pokud tedy vůbec někoho seženu . Malování prý trvá cca tři dny, tak snad nebude třeba je non stop dozorovat.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 17. května 2019 20:08

Garfie Závidím tvému kamarádovi, tak nějak bych si to představovala.