Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:42

tv tak ako docasne riesenie pokial je to aspon trochu mozne aznesitelne je byvat u rodicov lepsie, nie?

Offline andulka01
12850 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:46

barbucha Hele jako dost výhod z toho plynout může, ale i když svou maminku člověk miluje, maximálně v nouzi nejvyšší a na krátkou dobu. Třeba právě proto aby ji milovat nepřestal. Věř, že vím o čem mluvím. Dneska jsem se lísala makléřce na prohlídku pidibytu za nemálo, vím, že časem ychom to taky nemusely dát a já si chci udržet dobrý vztah co nejdýl (při výhledu, že to budu nakonec já kdo se o maminku bude starat ve stáří).

tv No potěškoště. Byty jsou problém všude. Moc držím palce, ať co nejdříve máš něco lepšího a můžeš být víc v klidu. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:48

Janulik03 barbucha Ta chut by tam nebyla z obou stran. Jako na nezbytne nutnou dobu by to asi slo, ale nevim, no..bydleli jsme u ni mesic a pul, kdyz jsme rekonstruovali dum a bylo to docela napjate.

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:53

andulka01 diky!

A presne jak pises. S mati nemam jinak zadne problemy, ale bydleni dohromady fakt nejde.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 19. června 2019 22:57

andulka01 

Ale já taky vim o čem mluvím Strávila jsem s matkou v jednom bytě (pravda, obrovským) docela dlouhou dobu... samozřejmě občasný třenice included, ale ty máš s partnerem i s dětma taky (a před nima neutečeš ) - ale zas benefit kávičky a pokecu... vaření na střídačku... o hlídání nezletilejch nezvedenců ani nemluvě... to nebylo fakt špatný. 

Navíc, jak píšeš, to starání se ve stáří je pak taky jednodušší, máš-li to pod jednou střechou. To už jsem nestihla, a obstarat to dvojí bydliště bylo náročný.

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:01

já svoje děti miluju, ale představa, že by se k nám nastěhovaly mě děsí. A to máme vztahy výborné, možná právě proto, že se v dospělosti osamostatnily.

Určitě bych pomohla kdyby potřřebovaly, ale spíš finančně na byt.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:02

tv na druhej strane ti to ziska cas na hladanie byvania. Drzim palce. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:07

Janulik03 dekuju. Nasla jsem si nejake inzeraty, zitra to obvolam.

Offline Janulik03
20264 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:10

Tak Betty moje decka sa osamostatnili velmi skoro. Ale ked sme sa prestahovali, tak zvazovali byvanie s nami. Potom sa im naskytla moznost dokupit vedlajsi bxt a ziskali vlastne cele poschodie tak isli do toho. Syn sa nastahoval miesto nich k nam na poschodie. Sranda je ze su stale u nas. Tedaniekedy su doma u seba

ked nepridu aspon volaju, nie len dcera ale aj jej partner. No a neviem si to predstavit inak. Je to niekedy narocne na sukromie takmer nikdy nie sme sami, zijeme tu este aj s mojim otcom. No milujem to 

Offline Tak Betty
6143 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:23

Janulik03 Hele, já když jsem se  vdala, tak jsme bydleli 5 let u tchánů!!! Opačně už bych to nedala.

A vídáme se taky často.

Ostatně začínají prázdniny a už  dáváme dokupy hlídání vnuků. Jednoho budem mít už příští týden, ředitelský volno.

Offline DrowRanger
3906 příspěvků moje polička 19. června 2019 23:35

Karja my sme takto raz šli behať s muzovym psom, ktorý pri zahrabavani po čuraní vyhrabal hniezdo s osami. Muž ich chytil asi 4, ja 6, pes neviem. Muž sa vrátil domov, ja som šla ďalej behať a asi po 2-3 km som sa musela vrátiť, lebo som prestávala cítiť ruky a nohy a točila sa mi hlava

Offline Pinot Noir
29890 příspěvků moje polička 20. června 2019 06:27

tv To je teda pech! Držím palce a věřím, že to tak mělo být, aby se naskytlo něco lepšího ;)

Offline Potrefenáhusa
38871 příspěvků moje polička 20. června 2019 06:45
Reakce na barbucha:

- ale zas benefit kávičky a pokecu... vaření na střídačku...

​jako nic proti moji mame, ale fakt

na návštěvu jo, ale bydlet opravdu jen v nouzi nejvyšší 

Offline viktorka_od splavu
49356 příspěvků moje polička 20. června 2019 06:51
Reakce na Potrefenáhusa:

​jako nic proti moji mame, ale fakt

na návštěvu jo, ale bydlet opravdu jen v nouzi nejvyšší 

tak nejak.

barbucha jako mlada jsem vyuzila benefit hlidani kdyz jsem chodila vecer ven, ale ne kazda babicka je k tomu ochotna (nasi taky remcali:-)

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 20. června 2019 08:03

Vypada to ze nasi se behem konce leta az podzimu prestehujou zpet do Ovy, mamka uz se vidi jak u nas bude porad nasackovana, mne jebne!Jako ja ji mam rada, ale vzdalenost mezi Ostravou a jejich nynejsim bydlistem mi dost vyhovovala...

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2019 08:14

tv Hele, stejně ten byt nebyl ideální, najdeš aspoň něco lepšího, uvidíš. 

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 20. června 2019 08:21

Bydleli jsme u tchánů,půl roku teda jen,ale nijak to náš vztah nepoškodilo.Dlouhodobě by to nejspíš nedělalo dobrotu,ale byli jsme vděční za azyl a tchyně byla skvělá. 

Offline tv
4200 příspěvků moje polička 20. června 2019 08:57

Ja u moji mati citim casto pnuti, jen kdyz jsme tam hodinu. Ohledne deti. Moje deti jsou fakt zlate, ale taky breci, jeci, jsou nastvane..a to ona moc nedava. Sama bydlet tam bych dala, ale s deckama proste nee. Ona uz chce svuj klid.

Pinot Noir Garfie . Nelenila jsem a na zitra mam prohlidku, tak uvidime..

Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 20. června 2019 09:18

tv Paráda!

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 20. června 2019 10:00

Potrefenáhusa viktorka_od splavu 

Mně to nevadilo, byly jsme s matkou celkem na stejný vlně, stejný zájmy, názory... vždycky jsme se dobře pobavily, byla chytrá, sečtělá, byla s ní sranda... i s jejíma kamarádkama. A ona vítala zas ty moje... všichni se u nás rádi scházeli a byly to dobrý časy.

Pozdějc, když už jsem byla pryč (to šel mladej do druhý třídy tuším), jsme se stejně často navštěvovaly. Jen ve finále, když už teda dospěla do takový stařecký nerudnosti (psychika šla do háje kvůli nemocem), jsme tak úplně nevycházely, občas, ale to je bohužel života běh. 

Zůstat v tom bytě - celý patro starýho činžáku, tam se nemusel nikdo tejden potkat když nechtěl - tak jsme to spolu doklepaly asi až do konce. Nakonec jsme byly zvyklý - její rodiče s náma bydleli až do smrti, a nikomu to nevadilo (nám dětem nejmíň samozřejmě). Nevidím v tom problém, ale tak krev neni voda, s tchánama bych nevydržela ani pikosekundu dobrovolně!