barbucha Víš já myslím, že když se děti jednou odstěhujou, tak cesta zpátky je dost obtížná.
Každej už má svůj zajetej život. Tam to chce hodně empatie z obou stran.
barbucha Víš já myslím, že když se děti jednou odstěhujou, tak cesta zpátky je dost obtížná.
Každej už má svůj zajetej život. Tam to chce hodně empatie z obou stran.
Já bych s rodičema bydlet nemohla. Mají malinký domeček, dva pokoje. To by as byl nejmenší problém. Hlídání ani vaření by nehrozilo
. Proto jsem nechtěla ani nastavět patro nad nima. Do toho šel bratr a jsou tam těžké rozbroje a vždycky jsem ráda, že tam nejsem já. Jinek teď už na kafe a pokec ráda zajdu, ale vždycky i ráda odcházím.
tv Přeji ať něco vyhovujícího najdeš. Je to opravdu smůla, ale to se musí už otočit.
barbucha Mam to stejne, s mamou si rozumime a klidne si dovedu predstavit, ze bych s ni bydlela. Ostatne tam s detma nekolikrat do roka jezdime a zustavame vzdy par dni. Rada nam vari, takze to je pro me jako dovolena.
S tchanovci bych ale bydlet nemohla, jsou mili, snazi se, ale trelo by to a navic bych se necitila dobre v cizim dome.
Já nevím, ale kdyby mělo hrozit opravdu problematické bydlení (ubytovna, dlouhé dojíždění, nemožnost sehnat peníze na vysoký pronájem) , tak asi by se dalo i to bydlení s rodiči dočasně (ovšem neurčitě dočasně:) ) překousnout, ne?
Nebo i tak byste radši volily třeba dojíždění z jiného města 3 hod denně?
Se ptám taky z důvodu , že opakovaně synovi nabízím dočasné spolubydlení (2+1), ale přesto je radši ve spolubydle s kamarádem v domku bez WC... A to máme dobré vztahy, co dobré...., ty nejlepší :)
Samantha máme dospělého syna (už bydlí jinde) a skorodospělou dceru (ta studuje a bydlí s námi). Syna naprosto chápu a sama si nedovedu představit bydlet v 2+1 s rodičem
Janulik03 To je jak u nas:-D. Nasi nas teda chtej na furt, ale az jim to tady zamorime vice fakanama, tak si to rozmyslej. Je fakt, ze I moji sourozenci jsou u nas casto a nebo moji rodice u nich. Ze to neni standardni jsem pochopila, kdyz jsme byli na vikend u tchyne a ja se zeptala, co dela jeji dcera s rodinou a oni nevedeli!To se u nas snad nikdy nestalo, ze bychom nevedeli, co ten druhej o vikendu dela:-D. Naprosto nemyslitelne:-D:-D
Karja no ja az tu vidim ake caste su vztahove problemy s rodicmi. A svokrovcami. My sme stale v spojeni, ale spolocne dovolenky nedavame. Aj ked mi uly rok som bola s dcerou a malym, muz bol prec
Na posteli vedle me lezi nova pani, uz tri hodiny u ni sedi manzel, smrdi nejakym sladkym hnusem takze uz mi tepe hlava a septem si povidaji!!!A vyhodit ho nemuzu, neb pani ma narizeno lezet!
rasaNori Pozvracej ho. Stačí ublinknout, uvidíš jak pojede...
Samantha zacinam nad tim uvazovat![]()
rasaNori tak ale navstevy nemaji obtezovat ostatni, ne? 3 hodiny mi prijde dost, ja se snazim navstevy stihnout za 20-30 min. Je to dost neohleduplne. Ja bych se ohradila a poprosila je o zkraceni navstevy. To nejde?
Kamaradka si prala k narozeninam koralek Pandora. Doma jsem to chtela prekontrolovat a zjistila, ze uz nedavaji krabicky, bali to do papiru jako nejakej salam![]()
.

Potom, co jsem dnes celé dopoledne strávila absolvováním vyšetření a papírováním pro hospitalizaci mi hodinu po příchodu domů zrušili zítřejší termín operace, čímž se mi totálně seskládaly všechny plány, protože nový mám až za měsí. Jo když se daří........
Lamicka to jo oni ji dost neplanovane ulozili, takze ji dovezl veci a jedno k druhemu a bylo to fakt dlouhe...kdyby me z toho puchu nerozbolela hlava tak je mi to burt:)
Samantha Tak mladému muži bez závazků trocha spartánského bydlení nezaškodí. Lepší než stálý obyvatel mammahotelu. Pro dceru s dítětem/ dětmi a v nouzi mi dočasný návrat k matce přijde jako řešení.
Lamicka Hele dyť tam máš papírek, krabičku a taštičku, to je na jeden korálek až až ![]()
rasaNori A co ho normálně poprosit, aby se příště nevoněl tím samým sjrajtem? Že jsi ted v těhotenství strašně citlivá na prachy a ta jeho "voňafka" je ti strašně nepříjemná..? Nebýt těhotná, tak ti, samozřejmě, krásně voní, ale to těhotenství dělá divy ![]()
ono je bydlení s rodiči a bydlení s rodiči.
když máte zámek, asi se to celkem snese :)
ale 2+1 je dost psycho.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.