Kokoska podle radaru tu prave leje jako z konve, ale ja se furt jeste valim na zahrade v lehatku, tak nevim, maj to naky rozbity :(
Stěžovací vlákno
eM No je to masakr. Tady je to teda jeste porad, ja sbiram odvahu vylezt ven na autobus.![]()
moora mám to obráceně.. Podle radaru teď ráno nemělo pršet. Byla jsem venku, když začala bouřka a slejvák. Nadšený byl pes, z chodníků byly potoky ![]()
tv No jo, ty ženský kolektivy mají často svá specifika, je to náročný. :-(
Garfie Ja jsem nikdy v jinem nez 100 % zenskem kolektivu nepracovala, az poprve ted po RD a fakt lepsi.![]()
moora ale nad ránem to konečně přišlo a bylo to docela velkolepý!
Karja no jo, my, co jsme na dovolene porad, z tech vyhlidek nejsme tak odvazane![]()
Potrefenáhusa hura hura, mame zalito a stihla jsem v nedeli i instalovat sud na destovku, ktery je ted plny, za me ![]()
Sairon proč nechcete letět? S takto malýma dětma je to určitě lepší, to menší jeste letí zadarmo. teda ono je to lepší asi s jakýmikoli dětmi, kromě těch,co se letět boji.
continuity Taky myslím, že letět je jednodušší, zvlášť pokud je člověk na jednom místě (my teda většinou cestujeme, místní doprava s malými a teda i většími dětmi často bývá trochu náročnější level než auto).
Evaeva my byli za detneho zivota taky jen jednou - kdyz byly synovi tri roky. Driv jsem to odmitala absolvovat
. V tech trech letech uz si to fakt uzil, uz chapal rozdil mezi morem a lipnem. Ale i tak jsme z toho byli s muzem dost zdrchani - syna jsme tam nedokazali po obede primet k sieste a pak byly krusne chvile behem servirovanych veceri, ktere na nej byly pozde, to byl pak dost stres s vysilenym a rvoucim ditetem. Takze pak jsme misto prochazky a drinku na promenade sedeli od osmi v pokoji a snazili se nesvitit a nesustit moc strankama v knizkach
.
I tak to ale byla hezka dovolena, i kdyz plna kompromisu.
Gatita k tomu se vyloženě hodí tohle:

Potrefenáhusa fakt jo? byla velká bouřka? já jsem nad ránem slyšela pár hromů, ale jinak jsem to asi zaspala. Ale teď je všude krásně zalito, to je fajn
tv to znam, je to presny! I kdyz loni jsem si odpocinula i na dovolene s detmi, podarilo se nam to trefit tak, ze se nam to libilo vsem. Prekvapive s miminem v kocaru se da podniknout leccos, i slusna pesi tura. Ted uz chce chodit a skoro nespi, no
. Takze ted uz nemame zadne ambice, hledame ani ne tak baby friendly, jako spis tired parent friendly ubytovani, a ve vysledku jsme furt doma:)
continuity protože se bojí že budou dělat v letadle bordel že se bojí a celý let budou řvát. Já bych taky radši letěla, do Řecka a tak se vylezeme do 2 hodin a na letiště to máme 30 min,tak mi to příjde méně bolestivé, i kdyby ten let fakt prořvali.
Gatita my byli v chorvatsku když byl příšerce rok a něco a bylo to celkem odpocinkovy, ale dost jsme se u ní střídali, což už teď s těma dvěma asi nepůjde. Ale plánujeme vzít 2 kočárky, abysme je mohli pp obědě nebo navečer uspat a někde si v klidu sednout.
Já letos taky nepojedu k moři ![]()
Bylo to v plánu, ale dcera letos nějak špatně snáší sluníčko, tak s ní zůstávám doma a jede jen manžel se synem. Teda mohli bychom se prohodit a jela bych já a on zůstal doma, vzhledem k tomu, že by to znamenalo cestu do Chorvatska s tchánem a tchýní v jednom autě, tak si to radši odpustím.
Sairon vsak jo, nechtela jsem te zrazovat, jen chapu, kdyz se nekomu moc nechce. Pri trose planovani to urcite pujde. Ja ted rezervovala s kamaradkou par dni na Slapech, ze pojedem jen my a deti. Nejdriv jsem z toho byla nadsena, jake to bude dobrodruzstvi, ale ted si rikam, jak tam ty dve deti sama ukociruju. Ty vado, Slapy, a mam z toho stres uz ted
.
Sairon já mám s dětma hodně nalítáno, s jedním i se dvěma, sama i s manželem. Dvakrát jsem sama s dětma letěla Mnichov/Praha - Dubai, mladší bylo 7 & 11 měsíců, staršímu byly 3&3,5r. Občas to bylo hodně stresující, ale doufám si tvrdit, že moje dojmy byly horší než jak to vnímali lidi okolo. Po jednom letu do UAE, který byl o 7h zpožděný, děti 2m &2,5r, za mnou na letišti při čekání na zavazadla přišlo několik cizích lidi a obdivovali, jak jsou děti super a jak to zvládly. A já si přitom cestou říkala, jak chudáci spolucestující museli trpět
.
Takže pokud jediný důvod neletět je strach o pohodu ostatních, není podle mě co řešit. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články