notna on ji chtěl odvézt, ale ona nechtela. Když vstala a mohla chodit, myslela, že ji nic není.
Stěžovací vlákno
Garfie akorát sem s tím darujme běžím.https://www.darujme.cz/projekt/1204937
Už 37, to je fajn, že lidi soucítí..
tv To ji ten kontakt dát měl. Ale možná byl taky mimo.
Sweet Potato to rozhodne. Jsem ale hlavně rada za koordinaci dobrovolnické pomoci. andulka01 , přes koho ses hlásila jako dobrovolník ty, prosím?
S dobrovolnou pomocí ti určitě poradí na Krizové lince jihomoravského kraje tel 800 129 921
tv přes 50, to je skvělý (aha, teď zas jen 49, tak nevím, jak to počítají)
Holky, nemate prosim doma nejake prebytecne tasky tondach francouzska 22? Ony uz se nedelaji a ta, co dali manzelovi jako nahradu, na ne nesedi.
Sweet Potato no tak, to je ostuda,ale spíš bych řekla, že rozpočtové rezervy, které může schválit ona, už dávno rozházela.
Babiš chtěl svolat mimořádné zasedání vlády, aby to schválili, ale dnes už mluvil, že na dalším. To je strašná neschopnost.
baltik Už se díval na bazosi.cz? Tyhle zbytkové materiály se dají docela sehnat od někoho co překáží doma. Tak ať to dáte dokupy co nejdříve!
eM Na darujme.cz je od večera téměř 16 a půl milionu, skáče to neuvěřitelně, sleduju to už od brzkého rána.
Ja to refreshuju skoro tak casto, jako kdyz jsme vybiraly prachy na hit hitu pro Lunu. :)
Karja jo, uz jsem tam 3 napsala, cekam, jestli se ozvou
razorblade taky to pořád refreshuju :) nějak mě ta rostoucí suma uklidňuje
Tywoe, prý "silný zážitek" ![]()
Babiš teď pro ČRo
Pokud byste chtěly přispět i jinde, má pomoc i Rohlík, přidáte k nákupu.
Sweet Potato to je vůl. To vidíš jaký je to psychopat. Jemu je to úplně jedno, chová se trochu pricetne jen proto, že ví, žeby mu to pocuchalo PR fasadu a to teď nepotřebuje.
Mě to taky uklidňuje.
70 milionů!
Sweet Potato continuity a pan prezident se vyjadri uz v nedeli. Dokaze se ten clovek aspon jednou zachovat jako statnik?![]()
Garfie dik za odkaz k pomoci, taky jsem se pridala. Uz je tam 68 mil, krasa, snad to opravdu dojde k potrebnym.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články