Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline viktorka_od splavu
49222 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:03

mnum no nejdřív ho musí exhumovat, to není hned

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:08

mnum to je úplně nejjasnější důkaz, že není způsobily zastávat funkci prezidenta. Prostě není. Většině národa je už ukradenej, takže od něj žádnou podporu nikdo nečeká, ale je to špatně. 

Offline Kokoska
34766 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:08

mnum to ho zase nejdriv musej vzkrisit a vysvetlit mu, co se stalo? Ale pry hradni straz se zapoji do pomoci.

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:10

Muz uz tam jede s plnou dodavkou vybaveni a materialu

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:18
Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:18
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:21

Mě teda prijde šílený, že pan rezident vystoupí na komerční televizi. Chápu, že tam nemůže odcestovat, ale vytlačit ho po odpoledním pudingu před vrata, kde vydá prohlášení by snad mohli? Tady

Offline Jitka77
1924 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:22

Já bych dala palec nahoru třeba zprávě, že se do odklízení následků zapojí vězni a vězeňská služba (nebo jak se to jmenuje) poskytne i svoje psychology nebo kaplany.

A člověk se i poučí, že zničený fotovoltaický článek pořád vyrábí elektřinu a může vám dát ránu, to jsem třeba nevěděla.

Offline Kokoska
34766 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:31

Jsem rada za tu vlnu solidarity, zda se, ze Cesi nejsou tak otrli, lhostejni a sebestredni, jak to obcas vypada.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:50
Reakce na Kokoska:

Jsem rada za tu vlnu solidarity, zda se, ze Cesi nejsou tak otrli, lhostejni a sebestredni, jak to obcas vypada.

Obzvláště teď, v době po covidu, kdy spousta lidí má své finanční potíže. 

viktorka_od splavu no nejdřív ho musí exhumovat, to není hned.....Nejhorší je, že ono je to pravda. Tři dny minimálně, než ho upraví na vystoupení

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. června 2021 15:55
Offline Kokoska
34766 příspěvků moje polička 25. června 2021 16:02

continuity hm, nas pan prezident je holt prezident jen obcas v nedeli. Teda za co bere ty prachy, to by me zajimalo. Mohl by svuj plat / nekolik platu venovat postizenym, mam pocit, ze jeden kazdy by si ty penize zaslouzil vic, nez nase hlava statu. Nehlede na tu ostudu, ze kdektery zahranicni statnik nejake to politovani vyjadril, jen ten nas dedek je zasitej za bukem. A taky me dost stve to oznamovani vseho na twitteru. Copak je povinnost naroda to sledovat? To uz je zatezko mluvcackovi nekam dojit , s nekym se sejit, a promluvit "z voka do voka"? Jako jo, urcite je jednodussi z kresla nadatlovat par slov do mobilu, proc se kamsi trmacet, ze.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 25. června 2021 16:16
Reakce na continuity:

Mě teda prijde šílený, že pan rezident vystoupí na komerční televizi. Chápu, že tam nemůže odcestovat, ale vytlačit ho po odpoledním pudingu před vrata, kde vydá prohlášení by snad mohli? Tady

​to je přesný!

Offline Makara
3626 příspěvků moje polička 25. června 2021 16:54

V práci jsme vyhlásili sbírku na Hodonínsko a Břeclavsko - kolik daji zaměstnanci, tolik přidá firma. Tak doufám, že kolegové budou štědří.

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 25. června 2021 16:57

Kolegyně mi včera ukazovala nové šaty na dnešní synovu promoci, dnes dopoledne přijela do práce pro nějaké nádoby zestárlá snad o deset let, dům rodičů skoro srovnaný se zemí, oba dva v nemocnici, tatínek otok na mozku a že už dnešní dopoledne se tam začalo rabovat...jinak ale solidarita okolí úžasná, všichni, kdo mohou, nabízí ubytování postiženým, pro složky IZS vozí firmy a restaurace jídla 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 25. června 2021 17:00

minuly tyden jsem poslouchala podcast o tom ze se mu (zemanovi) neda dovolat, nema ani mobil ani pevnou linku, vsechno se domlouva pres kanclere, takze v akutnich situacich je nemozne se s prezidentem spojit. To je nas vrchni velitel ozbrojenych sil  normalne si z nej udelali nesvepravnou loutku kterou sem-tam, kdyz uz neni zbyti, vystrci na verejnost aby promluvila k narodu...

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 25. června 2021 17:13
Reakce na dorka:

Kolegyně mi včera ukazovala nové šaty na dnešní synovu promoci, dnes dopoledne přijela do práce pro nějaké nádoby zestárlá snad o deset let, dům rodičů skoro srovnaný se zemí, oba dva v nemocnici, tatínek otok na mozku a že už dnešní dopoledne se tam začalo rabovat...jinak ale solidarita okolí úžasná, všichni, kdo mohou, nabízí ubytování postiženým, pro složky IZS vozí firmy a restaurace jídla 

dorkaBude tam spousta takových příběhů. Nejhorší je, když je to někdo známý, blízký. Co mi ale přijde strašné, je to rabování, že se najdou i tací. Tváří se, že jedou pomáhat a on opak.

Offline Kokoska
34766 příspěvků moje polička 25. června 2021 17:15

Renusatko jsem myslela, ze ty obce jsou zatim zavrene, ale nedovedu si predstavit, ze by tam raboval nekdo z mistnich.

Offline dorka
120 příspěvků moje polička 25. června 2021 17:35

Tohle je začátek Hodonína, tam to zavřené není, asi tam přijeli z blízkého okolí, doufám, že jim bude brzypomoženo, protože když volali policii, tak jim poradili a to doslova "že je mají umlátit lopatama" , protože na to policie v této chvíli nemá kapacitu 

Offline Dadoo
11641 příspěvků moje polička 25. června 2021 17:43

Komárek posílá 150 milionů. 

Škoda, že Bureš nic nevlastní, třeba by něco taky poslal myslim jako ze svého.