Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:51

Vláda: Pošleme na Moravu deset milionů! 

Lidi: Hold my beer!

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:52

andulka01 i ty ruce jsou potreba Ale taky jsi psala ze te trapi klouby, tak to zvaz jeste. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 25. června 2021 22:54

rasaNori andulka01 Máte můj velký obdiv!

Offline Sweet Potato
40200 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:06

continuity 

Adra.

Offline eM
1740 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:06

rasaNori tak dobrou cestu na jih! Já jsem zaregistrována jako dobrovolník a čekám na pokyny, kdy bude třeba "otroky" bez zvláštních schopnosti a vybavení  

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:09

Sweet Potato díky!

Offline Zu
2774 příspěvků moje polička 25. června 2021 23:17

baltik tondach to není, ale kdyby to mohlo nějak pomoci...

Offline slniecko admin
19529 příspěvků moje polička 26. června 2021 00:52
Reakce na continuity:

já ješte přemýšlím, že pošlu adresně peníze nějaké organizací, která zajišťuje psychologickou pomoc. Někde to v tom přehledu bylo, jen to už nemůžu dohledat. Nevíte někdo?

Na Slovensku je to Modrý anjel, asi budú mať info, kto to robí u Vás

https://www.facebook.com/ModryAnjel

Offline slniecko admin
19529 příspěvků moje polička 26. června 2021 00:52
Reakce na crazydaisy:

Ja se o te hruze dovedela az rano v sms od snachy. Jsme mimo cr na dobolene, tak zpravy moc nesleduju. Oni presne v tu dobu leteli nad tou oblasti letadlem. Snacha psala, ze takovou hruzu jeste nildy nezazila. Hrozny turbulence, propady letadla o x metru, vsichni rvali hruzou a nekteri se i modlili. Vnucka to pry vsechno prospala - nastesti.  Na misto nastesti doleteli v poradku. Jeste ze ja jsem se o tom dovedela az rano.

​Ako to, že neodklonili let ?

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 26. června 2021 06:42

Ve světle událostí fakt prkotina, ale. Na 6:30 si jedu vyzvednout obrdort a 300 muffinů, pak hodina cesty na přípravu akce. Nesmím tam být později než v 8. No a ta slečna co mi má vydat dorty ztratila klíče od provozovny... Já si říkala, že ta produkce šlape nějak v pohodě. Co dulezitejsiho se mohlo prodělat?

Offline baltik
4969 příspěvků moje polička 26. června 2021 06:43

Zu diky, kdyz mi potrebujeme druh, ktery uz se nevyrabi. Ale vcera mi odpovedel pan na bazaru, je navic jen za Brnem, tak snad to klapne a bude to pasovat. Vcera tu v ulici a okolnich ulicich byli vsichni na strechach a snazili se to vymenovat sami, protoze remeslnici se k tomu dostanou buhvi kdy a v noci zase prselo...

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 26. června 2021 07:42

slniecko Netusim, vim jen co psali mladi. Ono to mozna nekdy prijde nahle. Kdysi jsme leteli s Travel servisem a zazili jsme neco podobnyho. Hrozny turbulence, propady takovy, ze jsme mysleli, ze uz padame. Lidi rvali, zvraceli, fakt hruza. Nastesti byl kapitanem Tomas Jirmus (skvelej pilot). Kdyz jsme se z toho dostali, tak mu sli lidi do kabiny dekovat, objimali a libali ho. To bylo jeste pred 11. zarim, to se jeste k pilotovi mohlo.

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 26. června 2021 07:50

My pomáhat nakonec nejedeme :(, manžel odjel stavět dětský tábor. Je fakt, ze to slíbil a je to potřeba, tak jsem mu do toho nekecala. 

Všechny, co jedete, jste úžasné

Offline Catherinne
10789 příspěvků moje polička 26. června 2021 08:05

andulka01 tak na to stačí jeden zámečník...jak to dopadlo, je 8.05

Offline rozarka
4202 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:10

Přinesla jsem si z knihovny čtení a v jedné knize předešlý čtenář podtrhal jména a nad každé napsal - kapitán, zahradnik,vévoda, hraběnka..., asi aby se v postavách vyznal , strašný. A ještě zatrhal odstavce, nejspíš, kam dočetl.

To se nedalo číst, když pominu, že čmáral v cizí knize, to je jak když někdo kecá a vysvětluje u filmu

Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:22

slniecko crazydaisy turbulence a bouřky se pilot vetsinou snaží obletět, s pozvracenym letadlem je akorát kopa nepříjemnosti.  většinou to neni nebezpečné pro letadlo, jen extrémně nepříjemné pro cestující.  Ale někdy to prostě nejde - je to vidět pozdě na radaru, protože je to lokální, je to příliš velké, nedostane povolení ke změně hladiny, trasy letu. 

A možná to nejhorsi tento i obletěl, to nevíme. V Americe jsou prý běžné turbulence, kdy, pokud nejseš připoutaná, vrazíš hlavou do stropu. To bych taky nechtěla zažít. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:25

Si jen odlozim... povesim si cista prosteradla na balkon do vnitrobloku, jdu je vzit a vidim, ze jsou cele od popela z cigaret z balkonu o patro vys. Si tak rikam, jak velka p..a musis asi tak byt na to, abys to neklepal do popelniku, ale nekomu cizimu o patro niz na ciste pradlo. Nestesti ti lidi, opravdu nestesti. 

Offline barbucha blogger
35717 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:47

jinx 

Jsem kuřák, ale že mám někdy na balkoně x přistálejch vajglů, mě taky dokáže nasrat.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:49

jinx Ač jsem sama kuřák, tak tohle chování nikdy nepochopím. Stejný hnus jako odhodit vajgl na ulici.