Vláda: Pošleme na Moravu deset milionů!
Lidi: Hold my beer!

Vláda: Pošleme na Moravu deset milionů!
Lidi: Hold my beer!

andulka01 i ty ruce jsou potreba
Ale taky jsi psala ze te trapi klouby, tak to zvaz jeste.
Doufám, že pán je jen Honimír.
rasaNori tak dobrou cestu na jih! Já jsem zaregistrována jako dobrovolník a čekám na pokyny, kdy bude třeba "otroky" bez zvláštních schopnosti a vybavení
Sweet Potato díky!
baltik tondach to není, ale kdyby to mohlo nějak pomoci...

já ješte přemýšlím, že pošlu adresně peníze nějaké organizací, která zajišťuje psychologickou pomoc. Někde to v tom přehledu bylo, jen to už nemůžu dohledat. Nevíte někdo?
Na Slovensku je to Modrý anjel, asi budú mať info, kto to robí u Vás
Ja se o te hruze dovedela az rano v sms od snachy. Jsme mimo cr na dobolene, tak zpravy moc nesleduju. Oni presne v tu dobu leteli nad tou oblasti letadlem. Snacha psala, ze takovou hruzu jeste nildy nezazila. Hrozny turbulence, propady letadla o x metru, vsichni rvali hruzou a nekteri se i modlili. Vnucka to pry vsechno prospala - nastesti. Na misto nastesti doleteli v poradku. Jeste ze ja jsem se o tom dovedela az rano.
Ako to, že neodklonili let
?
Ve světle událostí fakt prkotina, ale. Na 6:30 si jedu vyzvednout obrdort a 300 muffinů, pak hodina cesty na přípravu akce. Nesmím tam být později než v 8. No a ta slečna co mi má vydat dorty ztratila klíče od provozovny... Já si říkala, že ta produkce šlape nějak v pohodě. Co dulezitejsiho se mohlo prodělat?
Zu diky, kdyz mi potrebujeme druh, ktery uz se nevyrabi. Ale vcera mi odpovedel pan na bazaru, je navic jen za Brnem, tak snad to klapne a bude to pasovat. Vcera tu v ulici a okolnich ulicich byli vsichni na strechach a snazili se to vymenovat sami, protoze remeslnici se k tomu dostanou buhvi kdy a v noci zase prselo...
slniecko Netusim, vim jen co psali mladi. Ono to mozna nekdy prijde nahle. Kdysi jsme leteli s Travel servisem a zazili jsme neco podobnyho. Hrozny turbulence, propady takovy, ze jsme mysleli, ze uz padame. Lidi rvali, zvraceli, fakt hruza. Nastesti byl kapitanem Tomas Jirmus (skvelej pilot). Kdyz jsme se z toho dostali, tak mu sli lidi do kabiny dekovat, objimali a libali ho. To bylo jeste pred 11. zarim, to se jeste k pilotovi mohlo.
My pomáhat nakonec nejedeme :(, manžel odjel stavět dětský tábor. Je fakt, ze to slíbil a je to potřeba, tak jsem mu do toho nekecala.
Všechny, co jedete, jste úžasné ![]()
andulka01 tak na to stačí jeden zámečník...jak to dopadlo, je 8.05
Přinesla jsem si z knihovny čtení a v jedné knize předešlý čtenář podtrhal jména a nad každé napsal - kapitán, zahradnik,vévoda, hraběnka..., asi aby se v postavách vyznal
, strašný. A ještě zatrhal odstavce, nejspíš, kam dočetl.
To se nedalo číst, když pominu, že čmáral v cizí knize, to je jak když někdo kecá a vysvětluje u filmu
slniecko crazydaisy turbulence a bouřky se pilot vetsinou snaží obletět, s pozvracenym letadlem je akorát kopa nepříjemnosti. většinou to neni nebezpečné pro letadlo, jen extrémně nepříjemné pro cestující. Ale někdy to prostě nejde - je to vidět pozdě na radaru, protože je to lokální, je to příliš velké, nedostane povolení ke změně hladiny, trasy letu.
A možná to nejhorsi tento i obletěl, to nevíme. V Americe jsou prý běžné turbulence, kdy, pokud nejseš připoutaná, vrazíš hlavou do stropu. To bych taky nechtěla zažít.
Si jen odlozim... povesim si cista prosteradla na balkon do vnitrobloku, jdu je vzit a vidim, ze jsou cele od popela z cigaret z balkonu o patro vys. Si tak rikam, jak velka p..a musis asi tak byt na to, abys to neklepal do popelniku, ale nekomu cizimu o patro niz na ciste pradlo. Nestesti ti lidi, opravdu nestesti.
Jsem kuřák, ale že mám někdy na balkoně x přistálejch vajglů, mě taky dokáže nasrat.
jinx Ač jsem sama kuřák, tak tohle chování nikdy nepochopím. Stejný hnus jako odhodit vajgl na ulici.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.