Tak možná Monča něco pošle ![]()
Jinak bych se zdvořile přimlouvala za to, aby pampresident raději vůbec nevystupoval. Odnikud.
Tak možná Monča něco pošle ![]()
Jinak bych se zdvořile přimlouvala za to, aby pampresident raději vůbec nevystupoval. Odnikud.
Pro odlehčení, dnes mám poprvé zde vychválené džíny s dírama a po prvním sednutí jsou díry na kolenech větší než je zdrávo ![]()
Mám tlustý kolena ![]()
Kokoska naša vláda zas komunikuje cez Facebook ![]()
JankaM kus s tlstymi kolenami, lebo vyfotim moje!
letfenixa ono snad nekdy lepsi nevedet, co tam pisou za moudra.
dorka To je hrozný! Snad budou její rodiče brzo v pořádku. Fakt strašlivý.
... že už dnešní dopoledne se tam začalo rabovat...jinak ale solidarita okolí úžasná, všichni, kdo mohou, nabízí ubytování postiženým, pro složky IZS vozí firmy a restaurace jídla
jo, to mi potvrdila jedna kolegyně z práce, je také z jedné z postižených oblastí a mají rozbitý dům. A hlídají ho, protože se tam také vyskytli jacísi nenechaví jedinci... Za rabování bych dávala drakonické tresty, fakt že jo. Jinak hrůza hrůz to je. A jsem ráda, že lidi opravdu solidární jsou pořád, ty sbírky rostou před očima, snad aspoň tohle těm lidem pomůže. I když fakt naprosto otočený život během pár minut, to je nepředstavitelné.
Torrah Rabovani? Vůbec si neumím představit, že tam někdo může něco takovyho udělat. Jsem naivka. Nejpřísnější tresty za něco takového, fakt.
andulka01 je to strašné, ale na druhou stranu, obávám se, že to bylo vždycky. A bude... jako asi ne ve velkém množství a kdoví, zda se něco povedlo ukrást, ale obhlížet to tam asi někdo byl, jinak by to neříkala.
To je hruza, hruza, divam se na zpravy a malem jsem se rozbrecela. Vcera jsem odpadla, tak to vidim az dneska rano. Strasny to je. Penize poslane. Jak tady nekdo psal o te psychologicke pomoci, to by bylo fajn, snad to klapne. Strasny to je, fakt. ![]()
Nadace Agrofertu vyhlásila sbírku a pomoc postiženým.
Ti šmejdi zas.ani by pár stovek milionu měli poslat sami od sebe a ne žebrat peníze od lidí.
Ti lidé pomáhají sami bez nich.
Kruci, to mi hnulo žlučí! ![]()
continuity nebyl to Člověk v tísni?
V rodině jsme všichni přispěli na sbírky, ale v neděli si chceme v klidu sednout s mámou a najít konkrétní místo nebo rodinu nebo zvířecí utulek a směřovat pomoc detailně. S přítelem jsme v dobrovolnících na fyzickou pomoc, měli jsme jet na vodu, ale jestli bude poptávka, pojedeme na Moravu a rádi.
A musím si postěžovat na svůj záchranářský klub. Jak jsem psala že se registruju přes ně jako do skupiny. Tak z těch deseti lidí se nikdo aktivně nepřihlásil, jsem tam sama. Je mi z toho strašně, ale strašně smutno.
Dadoo mám stejný pocit, šmejdi to jsou.
andulka01 o tom jsem už přemýšlela a dospěla k závěru, že pak ta pomoc půjde lidem, kteří jsou schopni ( nebo jejich okolí) prezentace na sociálních sítích. Že když se o pošlu na charitu, jejich pracovníci tam jsou v terénu, a dovedou to směřovat lépe tem potřebným.
continuity to máš asi pravdu. Promyslíme. Zas maminka chce podporovat dlouhodobě, ne jen jednorázovou částkou.
andulka01 nam se podarilo udat decka, zitra nabiram druhou skupinu a jedem taky. Ale kdyz mi svagrova rekla, ze nechape proc se tam zenu, kdybych se pry venovala holkam ze udelam lip... Tak kazdy to vidi jinak. Ale neprestavam zasnout jak jsou s muzem rozdilni.
rasaNori zítra mám tu firemní akci pro 450 lidí, tak musím zvážit jak moc budu utavena, nesmím to prepisknout, bych byla k ničemu pak na dlouho. Uvidíme jak bude poptávka, bohužel nedisponujeme materiálem, jen rukama k práci.
V minulém životě jsem vyslechla "se hrabes u cizích v bahně radši než abys mi udělala večeři" (povodně 2013). Začátek konce ;)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.