Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:50

jinxja mam dojem, ze nekdo vyklepava rovnou celej popelnik z balkona. Taky to tak mivame

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. června 2021 11:52

To mi fakt hlava nebere, ta kombinace hlouposti a sobectvi, to je fakt neco. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. června 2021 12:04

Sousedi kuraci, to je moje

Bydli hnedka v prvnim byte na pavlaci, takze chte-nechte, kolem nej musim chodit. Je jedno  kdy jdu rano do prace, at v 7, v 8 nebo v 9...furt tam ve dverich sedi vona nebo von a cadej jak fabrika. Takze clovek se rano vysprchuje, vezme cisty veci veci, navoni se a pak musi projit tim smradlavym eklem. Hnus. Jako bonus se tam prede dverma vali miska plna vajglu. 

Navic je to tam zakazany, ale na to se mi ty dva blbecci leda vysmejou. Aaaah.

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. června 2021 12:43

Lama_z_Lana

To zní hrozně, ty vaše historky, okamžitě si začínám vážit svého souseda hudebního skladatele. 

Offline tina
6309 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:02

Kamarádka to má taky výživný - z jedný strany a ze shora kuřáci, co dělaj bordel, a z druhý pořádně hlasitej náruživej páreček (Nevím, co je teda horší...)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:19

tinakuraci. Jednoznacne. 

Jeste mam vedle typka, kterej v lete v 8 sedne na balkon a kouri/huli travu nonstop do noci. Takze nemuzu vetrat ani oknem, ani dverma. Se slzou vzpominam na par, co tam bydlel pred tim. Ti byly dost hlasity a hadavy, ale aspon jsem mela telenovelu v primym prenosu

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:23

Začínám si vážit svých sousedů, kteří pouze nechávají pytle s odpadky několik dní na chodbě a v době Vánoc a Velikonoc zaneřádí veškeré společné prostory šílenými kýči.

A vlastně mám ráda i partaj, co několikrát týdně peče cosi(?!) na česneku!

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:23

Mha hudební skladatel, co skládá i v noci? A víš ještě kdo je ještě výživný? Trumpetový virtuoz, co ho místní funébr band přemluví na hru v pohřebním průvodu, který jde přes celou dědinu, krásný pohřeb teda, nebožtík se uměl narodit, ale: virtuoz si uvědomil, že neumí jít v průvodu v nějakém rytmu a hrát v jiném, tak ty marše celé čtyři dny trénoval na horu a po schodišti dolů (sólo na trubku při Blíž k tobě bóóžemůj)

Offline tina
6309 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:24

Lama_z_Lana oni taky nemůžou větrat a ještě k tomu to noční buzení (Na nástěnce tomu páru někdo dokonce nechal vzkaz, zdy by mohli ubrat volume.)

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. června 2021 13:37

artemisia Když na skladatele usedne múza, je jedno, kolik je hodin. On to stejně nerozlišuje.

Trumpetista na schodech

A  to booooože musí být krátce! 

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:47

Mha no vidíš, měla jsem s ním po těch schodech chodit minimálně s ozembouchem, bych si to zafixovala

A soucítím teda se všema, co mají nerespektující sousedy, budu si tedy vážit svých akusticky založených kousků!

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 26. června 2021 13:53

Já sousedím s divadlem, celé léto dělají zkoušky venku na čerstvém vzduchu ... Zní to jako idyla, ale ve skutečnosti je to děsně otravné, některé části her už znám zpaměti, jak zkouší půl dne dokola jednu scénu, do toho trénink s hudebním doprovodem, navíc samozřejmě ty jejich zvučné divadelní hlasy ... No leze mi to řádně na nervy, ale člověk nenadělá nic

Offline Mha
příspěvků moje polička 26. června 2021 14:06

MP Meri Myslím, že vedeš

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 26. června 2021 14:11

Catherinne Majitelka přijela v 7:15. Dort nebyl žlutý, ale bílý. Základna dortu měla být cca 40 cm, byla 30. Cestou do Mirakula jsem si trošku poplakala vzteky, ale nakonec vše ok, moc se to líbilo (nikomu jsem o barvě dortu dopředu neřekla). Zpoždění jsem dohnala, ale teda uf

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 26. června 2021 14:18

MP Meri

VV Brně jsem pár let bydlela naproti divadelní fakultě JAMU, takže na jaře a na podzim jsem taky měla celkem přehled, co za muzikály zkouší a že některým studentům zpěv vážně moc nejde. 

Offline SunEclipse
3475 příspěvků moje polička 26. června 2021 14:58

do sousedského tématu přidávám dobrovolné hasiče před okny, co v létě po večerech pořádají kulturní akce a taboráky.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 26. června 2021 16:12

MP Meri to divadlo musí být docela peklo. U nás akorát někdo z nových sousedů po každém obědě cvičí na klávesy nebo akordeon nebo tak něco. V normálním provozu by mi to moc nevadilo, ale zrovna po obědě je u nás klid. Ale jak to čtu, tak díky bohu za to.

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 26. června 2021 16:34

dzizisketa kamarádka na VS bydlela na koleji JAMU a to bylo fakt hustý.  Tam nikdy nebylo ticho, v kteroukoliv denní/noční dobu tam zkoušelo několik studentů, z různých koutů se linuly různé stupnice jak nějaká meluzín. Já vůbec nechápala jak tam může žít a učit se na zkoušky a prý si člověk zvykne a už to pak ani nevnímala. 

Offline Zu
2774 příspěvků moje polička 26. června 2021 16:49

Jednu sousedku taky zrovna řeším, má plný byt zvířat a mezi nima křepelky, který strašně řvou. Při kontrole realitky je dala k sousedům, aby jí nevyhodili... navíc hrozně hlasitě mluví, spíš řve a teď začala na terase telefonovat ještě s hlasitým odposlechem, často kolem půlnoci a pak hned v 7 ráno a zrovna včera jsem jí potkala, ale prostě nevím, jak jí to říct, aby byla trochu potichu

Offline Kokoska
34766 příspěvků moje polička 26. června 2021 16:51

Zu zeptala bych se ji na neco z obsahu toho telefonatu :)