Kokoska Já tohle prostě neumím, jsem hrozně plachý
A to teda ještě ta slečna má papíry na hlavu. Na to, že mezi diagnózama má i nějaký sociální úzkosti, toho o sobě člověku, který se s ní bavit ani nechce, dokáže říct dost a obávám se, že nějaký rejpnutí by stejně nepadlo na úrodnou půdu ![]()
Stěžovací vlákno
Zu jo, to je teda dost slozita slecna!
No tak musim uznat ze fotky to opravdu nevystihnou...
Muž byl dnes vyklízet u kamarádky a tak otřeseného jsem ho ještě neviděla.Zítra jede zase.Skutečnost se asi opravdu nedá popsat.Držím pěsti všem, které ta hrůza potkala.
V pondelok 28.6. sa daju nosit veci na pomoc (po moravskom tornade) v Bratislave do tejto skoly. Ivanska cesta 21, kusok od ikea. Ak mate moznost a ste nedaleko, tak im tam skuste odniest nejake veci. Ja tam vezmem oblecenie a obuv po synovi, aj nieco zo svojho satnika a nejake zavaraniny domace. 
EDITH4B Ja tady bulim nad fotkama kamaradky z VŠ. Spadl jim cely dum, ve kterem vyrostla a muzu akorat poslat par susnu na ucet.
Jste super, ze tam primo manzel pomaha.![]()
eless Ráno jsem slyšela, že hejtman Jihomoravského kraje všem děkoval za pomoc, ale momentálně prý mají dost oblečení, lůžkovin a jídla a snaží se sehnat hlavně stavební materiál, nářadí, techniku a řemeslníky.
eless Ráno jsem slyšela, že hejtman Jihomoravského kraje všem děkoval za pomoc, ale momentálně prý mají dost oblečení, lůžkovin a jídla a snaží se sehnat hlavně stavební materiál, nářadí, techniku a řemeslníky.
Já se k tomu přidávám. A fakt je užitečnější poslat alespoň DMS za 30 Kč. Pokud materiální pomoc, tak konkrétně podle toho, po čem volají. Koordinuje to JMK, tak nejlépe ověřovat přes ně - mají i e-mail a telefonní linku. Případně ověřit s obecním úřadem. JMK už má na svém FB i aktuální pokyny pro dobrovolníky.
Je to hrůza a každá pomoc dobrá. Ovšem chce to trochu organizace, jinak někdy vzniká více škody, než užitku:
Teď už je snad situace jiná. Ale je pravda, že takové ty agilní hurá akce na vlastní pěst nejsou vždy ku prospěchu.
Tak jsme za vikend pomohli aspon zaplachtovat 14 domu, to uplne nevim jak by shaneli dobrovolniky zrovna na tohle. Ty domy jsou stare, strechy v dost zajimavem stavu.
rasaNori mate muj obdiv
rasaNori jste skvělí!
rasaNori
jste super!
rasaNori Když si uvědomím,jaká jsi drobná žena ... Já bych na tu střechu nevylezla ani omylem, mám problém i na domácích schůdkách. Máte můj respekt. ![]()
Ginger andulka01 continuity ja na tom vydelala 6 lahvi vina, 3 pozvanky do sklipku a 2 nabidky k snatku (teda pote co vyslo najevo ze muz tak nejak patri ke mne tak pry ne, no:D) ale kecala bych, ze mi pri louceni malem uklouzla kroupa na kazdem dome...
Bledule no jo vlastne, tys me videla nazivo:)
rasaNori Super!
rasaNori jste úžasní ! ![]()
![]()
Musím přiznat, že mě to hrozně dojímá, když sleduji, kolik lidí pomáhá, soucítí a je solidárních, i různé firmy. Jsem asi ciťa, tak teď furt bulím, vidím fotky zbořených domů bulím, přečtu si o firmě, která jim dodá okna zdarma bulím, přečtu si, co jste tam pro ně udělali a bulím. Já bych Ti taky dala nabídku k sňatku :) Úplně jsem zase začala věřit, že těch skvělých, hodných lidí je daleko víc.
rasaNori jste super!![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články