rasaNori paráda, jste skveli
Stěžovací vlákno
rasaNori to je od vas uzasne ![]()
Damy diky, ale vsechno to domluvil manzel. Na nej jsem pysna uplne neuveritelne. A na kluky z prace, co jeli ve svem volnu s nim taky![]()
rasaNori ste fakt skvelí!
Ja mám slzy v očiach stále, a pred chvíľou som na FB čítala, ako jeden pár ide darovať komplet auto (s prepisom, natankovane), atď.
eless vďaka, idem deckám prevetrať skrine.
slniecko já si myslím, že oblečenie teraz majú.
Od nas z okolia isli na moravu z mensich firiem so stavebnym materialom nalozili vsetko co kto mal a mohol poskytnut . Stavia sa tu zopar domov tak kazdy nieco mal a poskytol, firmy dodali material a neviem presne kolko dodavok islo ale to sa neda nieco nepomoct. Ja uz to ani nemozem sledovat je to hrozne hrozne hrozne
EDITH4B Ja tady bulim nad fotkama kamaradky z VŠ. Spadl jim cely dum, ve kterem vyrostla a muzu akorat poslat par susnu na ucet.
Jste super, ze tam primo manzel pomaha.
Je to hrůza a když člověk může pomoci,tak není co řešit
Přiznám se, že když mi kamarádka poslala fotku jak naši kluci makaj,dojalo mě to 
Manžel mi teď oznámil, ze si bere v úterý dovolenou a jede taky pomáhat ![]()
Manžel mi teď oznámil, ze si bere v úterý dovolenou a jede taky pomáhat
Super
Já chtěla jet dnes s mužem,ale potřebovali spíš chlapy.
continuity aha, vychádzala som z toho, čo sem eless dávala, možno je to už neaktuálne.
slniecko Aktuálně je kormě těch stavebních věcí poptávka po ochranných a slunečních brýlích, dezinfekcích, krémech na opalování (a na spálení), dál svítílny, náhradní baterie všeho druhu, powerbanky pro mobily.
slniecko jedla je tiež dost, už musia niečo aj vyhadzovať. Nemaju elektrinu, takže preto.
Na margo toho: Agrofert tam vraj poslal náklaďáky s udeninami, syrmi a pečivom. ![]()
Zde aktuální seznam potřebných věcí.
https://twitter.com/r_bartonicek/status/1409451952598138880?s=21
Blba otázka, ale myslíte, ze jsou hodně poničené i interiéry domů? Jakoze u těch, co se musí strhnout je to jasne, ale tak nějak celkove ty ostatní? Přemýšlím, ze bych (později, teď je jasne, ze je to hlavně o te stavarine) přispěla nejlépe konkretnim lidem něčím zeleným do interiéru, ale nevim, jestli má vůbec smysl se zamýšlet tímto směrem (kontakty tam okolo nikde nemam a dobrovolnický linky s tím v téhle fázi nechci spamovat, myslím, ze maj důležitější starosti).
MP Meri Já teda ničemu nerozumím, ale počkala bych pár týdnů a pak někoho z těch koordinátorů tam napsala, že tam prostě jeden den dovezes zelen (teda včetně pěkných obalu včetně). Ale je otazka za kdy....jestli to nebude fakt až na zimu. Já si myslím, že spousta lidí bude zařizovat od nuly a pěkná květina do interiéru asi každou ženu potěší, a jako asi na tohle peníze budou chybět všem, to je to poslední, co si člověk koupi. I mi to přijde dost ojedinělý napad, že to nenapadne jen tak někoho a nebudou přehlcení...
MP Meri To je hezký, že nabízíš přesně to, co umíš! Možná je to i dobrý nápad, jen bych s tím počkala, fakt až před zimou.
Karja Jo, určitě bych počkala pár týdnů, teď maj existenciální starosti, to je kytka každýmu u zadele
Jen mě napadlo, jestli třeba vnitřky domů nejsou úplně v pořádku a zachovalé, to ze zpráv není moc poznat, tam je to samá zničená střecha
Tak abych na to nemyslela zbytečně, precijen si to budu muset někam napsat, jinak si na to večer už nevzpomenu a taky něco odsadit a připravit ... a jak říkám, oficiální kanály tím teď nechci ucpávat, tak třeba někdo zde bude mít názor, precijen už tam někteří i byli ...
O víkendu jsme měli jet na oslavu kulatých narozenin manželovy tety. Její muž (tchánův bratr) dnes náhle zemřel. Pohřeb na stejném místě a ve stejný čas, jako byla plánovaná oslava. Strašný, jsem v lehkém šoku.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články