Odlehčím to tu jednou banalitou. Pršelo přesně těch 15 minut, kdy jsem vylezla ven si koupit mlíko. Nikdo mi nevymluví, že to nebylo spiknutí!
Stěžovací vlákno
coralline Viděla bych to na židy nebo zednáře. Nebo....
očkování!
Nevim, kam to patri. Ale dneska se pred nasima ocima porvali tri nosorozci v zoo a jeden z nich dost divoce prepadl do kamenneho prikopu mezi jejich a dalsi vybeh. Nastesti se snad nezmrzacil. Zbyli dva se jeste honili po vybehu, nez jednoho osetrovatel nalakal na zradlo a zavrel. A pak se asi hodinu snazili toho tretiho dostat couvanim z prikopu. Tak si stezuju, ze nevim , jak to dopadlo, jak ho dostanou vubec ven... No a hlavni agresor zustal u samic a vyhruzne podupaval nad uveznenym sokem. Dramaticke to bylo.
Mha Ještě jsem přemejšlela o iluminátech, ale budou to ty čipy. Vylezu z baráku, vyšlou signál a už prší. Budu si muset obalit levý rameno alobalem...
coralline nebude to kromě deště lákat i blesky?
Včera jsme zjistili, že Ebby asi nečůrá, tak čekám na devátou na telefon na veterinu. Achjo ![]()
Catherinne držím palce![]()
coralline Zkus postřikat octem.
A nemohlo by být alespoň v červenci léto?
Mha dík, termín 13.30, tak snad něco vyřešíme
Catherinne držím palce... ![]()
Kalousek už netáhne? ![]()
Co se ti nezdá, dyť je pomalu dvacet stupňů! Já už víc nepotřebuju!
barbucha Kalousek je malá ryba. My přemýšlíme globálně ![]()
Catherinne jak to dopadlo???
V podstatě špatně, zítra jde na operaci, má tam kameny. A její močák má jen 2cm, což je prý dost málo. Dnes byla u jiné lékařky, ale zítra ji bude opatřovat paní doktorka, která se starala o Adinku.
A Ebby byla neuvěřitelně hodná a klidná, vyšetření, rtg, sono, injekce, odběr krve zvládla fakt úžasně. Bála se, to bylo vidět, ale žádná sebeobrana se nekonala.
Catherinne A jeje, moc držím palce!
Catherinne ajaj to budem drzat palec nech je v poriadku. Malinka
Ebby a Catherinne
Držte se, celá parfu na vás myslí ![]()
Catherinne chudák malá, držím palce!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články