continuity no to teda jsem. Tma tmouci a dabelsky svetlo, to fakt zazit v lese nechci.
Stěžovací vlákno
Hanka H ty pubertální hece jsou strašný, všechny moje vážnější úrazy z dětství jsou z toho, že jsem se předváděla.
Na starší to už pozoruji taky. ![]()
Kokoska v lese to byla ještě sranda, protože nevidíš přes stromy, fakt blbe to bylo až na poli.
continuity Spíš ty pozdněpubertální akce! Noční koupačky, pochopitelně podpořené alkoholem, deset lidí na pramičce pro šest, kamarád s čerstvým řidičákem nás vozil po venkovských dupárnách ....
. Přežili jsme všichni, ale stáli nad námi andělé strážní.
Hanka H já až takové kraviny zas nedělala, ale vymlatit se na lyžích jsem se zvládla i tak.
Kokoska ale ty mraky než začlo pršet byly famózní

Evaeva to nezvládnu, máme dvojitou a jsem tu sama. Ale máme doma tři deky, tak to budu brát jako jednodenní skautský tábor.
Catherinne Čím fotíš? Máš fakt nádherné fotky. Je mi.jasný, že je to hlavně rukama a očima...
Lav samsung ![]()
Catherinne
přeju klidnou noc
continuity no dik ![]()
Hanka H No my jsme taky dělali takovéhle kraviny, možná ještě horší. Tak právě já už nějak nemám stud okolní děti/mladistvé nějak , okřiknout,, zasáhnout. Ale spíš tak z pohledu kamarádky, že bych těm klukům řekla, že je to blbost než že bych vystupovala jako autorita (Hahahaha).
Catherinne krasna fotka.
U nas je furt venku tak 28 a vevnitr pres 30. Bourky v nedohlednu ![]()
Catherinne A napíšeš mi prosím i model? Zvažuju, jaký mobil na focení pořídit.
Lav galaxy S10
Hanka H To si říkám dodnes, že je zázrak, že jsme tu pubertu všichni přežili a nikomu z mých přímých kamarádů, se nic nestalo. Jinak ty úmrtí (za blbinu) byly na dědině dost běžné.
Jen to dnešní koupání mi přišla celkem nezodpovědnost ze strany vedoucího. Po něm došla vedoucí s jinou skupinou. Nikdo nesměl odejít, rozdělili si je, zjistili podle papíru, kdo plave a pak se šlo do vody. Asi je to i tím, že to byla žena.
Catherinne Díky!
Jen to dnešní koupání mi přišla celkem nezodpovědnost ze strany vedoucího. Po něm došla vedoucí s jinou skupinou. Nikdo nesměl odejít, rozdělili si je, zjistili podle papíru, kdo plave a pak se šlo do vody. Asi je to i tím, že to byla žena.
Ale hádej, kdo z vedoucích je u dětí populárnější!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články