letfenixa
ach jo!
Stěžovací vlákno
letfenixa achjo
drzte se!
Kokoska jo, to je katastrofa za katastrofou, počasí extrémní na celém světě. A do toho čtu postapokalyptický román o chřipkové epidemii, i tornádo tam měli, si teď vyberu takovou knížku, debil
No donedávna jsem bouřky taky ráda pozorovala za oknem.
prosím, jak se knížka jmenuje? A od koho?
olte bohužel nic nového: Svědectví od Kinga
nonemy Svědectví je moje asi nejoblíbenější knížka od Kinga. Budu ji muset vytáhnout. S tím jak je tlustá ji mám teď na několik let. ![]()
Kora já to posoudim az po přečtení, ani nevím, jak jsem daleko, mám ji ve ctecce. Od Kinga u me zatím jednoznačně vede Pod kupolí.
nonemy to jsem nečetla, ale ja mám ty postapo romány prostě ráda.
nonemy Ja chtela k vanocum Svedectvi...od Atwoodove. No a dostala jsem kinga o smrtici epidemii
. Muz to nejak popletl. Problem je, ze se mi od Kinga zatim nic nelibilo (Rbitov, Prokleti Salemu, Carrie, Draci oci.. no a To jsem ani nedocetla. Tak doufam, ze to je znameni a bude se mi to treba libit
Kora tak doporučuji! já taky ![]()
Jos
to je vtipný. No nevím, jestli se ti nelíbily tyto..., Svědectví je hodně dlouhé, popisné, obsáhlé, ctu tedy tu nezkrácenou verzi. "To" je prý podobne dlouhé a mně se líbilo hodně. Ale toto zatím není tak hororové, tak tomu dej šanci :)
Jos Prokletí Salemu se mi líbilo moc a pamatuju si, že když jsem šla v noci na záchod, skákala jsem do dálky, aby mě nic podp nechytlo za nohu. A zpět na postel jsem se dostávala stejným způsobem, pěkně s rozběhem a hop. A prikryvala jsem si krk peřinou, aby mě nekousnul upír.![]()
nonemy Děkuji. Musím říct, že injekce mi nijak moc nepomohla, prý už je to na tu pozdní reakci trochu pozdě. Ráno jsem narvala nohu do tenisky a cestování jsem zvládla, i když výlet a chození po zámcích už ne. Teď spíš kvůli otoku nemůžu normálně šlápnout, nebolí to, ale šíleně svědí a otok se moc nezmenšil. Oproti včerejšku je to lepší a ta hodina u koťátek vylepšila úplně vše.
nonemy tv Je pravda, ze nelibilo asi neni ten spravny popis. Vlastne se mi ty knihy cetly dobre, ale porad jsem cekala, ze tam bude to neco. A ono nebylo. Dlouhe a popisne knihy mi apriori nevadi. A v te puberte jsem za sebou mela Draculu, Carmillu nebo Interview s upirem, tak uz jsem se upiru proste nebala. Jinak horory vlastne nectu, s cestnou vyjimkou Terroru od Simmonse. Ted jsem zrovna koukala, ze svedectvi je sice mensi fotmatove, ale ten rozsah
.
Renusatko to mě mrzí :( to by člověk nerekl, co blbe bodnutí způsobí :( bráchu takhle po bodnutí vosou jednou odvezla rychla, začal se dusit. Ale verila jsem, ze ti injekce pomůže :( tak držím pěsti, až to brzy zpuchne. Asi aspoň pořád ber nějaké ta antihistaminika, at to tak nesvedi. A koťátka jste i porizovali domu? Máš fotky? :)
Jos jestli se ti líbil Simmons doporučuji i Hyperion a pak Pustá duše byla taky dost dobrá - stylem vyprávění to trochu připomíná růží pro Alegernon.
Ani jedno není teda horror, i když ta Pustá duše neodvratně spěje ke svému konci.
nonemy Dávala jsem do chlupáčů. Dnes byla návštěva a příští sobotu si pro něj jedeme. Jelikož je to až u Náchoda, tak jsem to chtěla spojit s návštěvou Opočna, Ratibořického údolí a dalších památek. Místo toho jsem byla ráda, že jsem zvládla oběd v Dobrušce
.
continuity Libil, strasne moc. Mam jeste neco od nej, snad Temne leto a Pate srdce (coz jsem ani nevim proc nedocetla)...ale zaroven mam nikdy nekoncici seznam neprectenych knih.
Renusatko Snad to brzo splaskne. Zni to hrozne.
Jos Terror je pro mě jedna z nej knížek
Renusatko koukala jsem do chlupáčů. Je to fešák. Není od paní Vachatové?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články