Renusatko lituju te, asi to chtelo vcera klidnejsi rezim. Hmyzaci jsou fakt asi nejak lip a agresivneji vybaveny, rikalo par lidi, jaky meli fleky po obycejnym komarim stipnuti.
Stěžovací vlákno
Kokoska Já jsem si říkala, že když se po víc než 12 hodinách nic neděje, že to bude dobrý, tak jsem cvičit šla, ale vršek těla. Procházka 3km, takže žádná zátěž. Ono to bylo dobrý i ráno, začalo to až kolem oběda, což mě překvapilo. To bylo už asi 28 hodin po štípnutí.![]()
continuity Na pohotovost asi ne, ale staví se tady kamarádka, jak půjde z práce. Je doktorka na alergologii, tak mi prý asi rovnou něco píchne.
Renusatko no to je nejlepší. Upřímně takto jednorázové ani větší dryák nevadí, než čekat až za tři dny až zplaskne otok.
Takto teta prikvacila s něčím hned jak tátu bodla vosa do rtu. Ten se chvíli vzpíral, že on na to netrpí, nebylo mu to nic platné.
continuity Tak do rtu, to bych rovnou volala záchranku, jako sobě
. Alergická jsem sice nikdy nebyla, ale to bych se bála. Hlavně já mám na vše asi takové pozdní reakce.
COS už nebude mít dětskou kolekci. Škoda škoda, mám odtama moc hezké šatičky pro dceru ![]()
Mulen neee takova skoda:((( ja mela pro Tondu spoustu veci jeste na miminko
711990 fakt škoda. Ještě jsem narychlo koupila šaty a kalhoty (pro sebe váhám už týdny a najednou to šlo hned. V košíku jsem měla ještě svetr a tílko, tak jsem to vzala všechno
)
Renusatko ať to máš brzy v pohodě! ![]()
Mulen to je skoda, kdybych to vedela tak taky neco vemu do zasoby!
Mulen ach jo, mám teda něco málo do zásoby, ale mrzí mě to. A Massimo Dutti taky zrušil, už tak někdy před rokem...
Dnes v noci mal muž obrovské bolesti, dali mu sestričky liek, nezabral, infúziu, nezabrala, tak zavolali slúžiaceho lekára, aby mu spravil sono. Nič nenašiel, tak mu vynadal, na čo ho budil o 2 ráno, že mal dvanástku a potrebuje si odpočinúť.
letfenixa
clověkna svém místě
snad už je muži lépe
letfenixa To je strašný. :-( Držte se, snad už je mu lépe.
Áno, je mu lepšie, problém sa odstránil sám.
letfenixa určitě zabrala infuze, ať se muž brzy uzdraví.
Tak Betty nie, bol tam mechanický problém
letfenixa to je hrozne
drzim vam vsetkym palce
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články