Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 13. července 2021 23:52
Reakce na Renusatko:

Jen to dnešní koupání mi přišla celkem nezodpovědnost ze strany vedoucího. Po něm došla vedoucí s jinou skupinou. Nikdo nesměl odejít, rozdělili si je, zjistili podle papíru, kdo plave a pak se šlo do vody. Asi je to i tím, že to byla žena. 

To, cos popsala, je neskutečná nezodpovědnost a blbost ze strany toho vedoucího. Ale neřekla bych, že pohlaví předurčuje k tomu, jak tyhle situace zvládat.

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 14. července 2021 00:05

domenica Asi to bude dneska považováno za gendrově nekorektní vyjádření, ale nesouhlasím s tebou. Ženy tyto situace prostě obvykle řeší jinak než muži. Zažila jsem, vídám kolem sebe. 

Offline domenica blogger
8034 příspěvků moje polička 14. července 2021 00:15

Hanka H 

Asi zas ty "bubliny" :-)   ... znám několik případů osudového selhání v organizaci a dozoru nad dětmi v podobných situacích a figurovaly v nich spíš právě ženy. Takže bych se nějaké generalizaci spíš bránila.

Offline Kokoska
34771 příspěvků moje polička 14. července 2021 08:17

Lav ten mobil mam taky, foti fakt hezky, i v horsich svetelnych podminkach. Ma zabudovany zoom i siroky objektiv, to se obcas taky hodi. Jediny, co mi na foceni mobilem vadi, ze pri slunicku sviticim zezadu skoro nevidim, co fotim. A k zoomu- pri vetsim zvetseni neni fotka uplne kvalitni, lepsi fotit bez nej nebo s malym zvetsenim a udelat vyrez. Sirokac je bezva v prirode na ty panoramata Kdyz se s nim foti treba ve meste, aby se vesel cely kostel, chce to pak na pocitaci srovnat sbihavost okraju fotky. 

Offline Kokoska
34771 příspěvků moje polička 14. července 2021 08:19

Catherinne a neublizila si?

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. července 2021 08:47

Právě mi vedle hlavy (naštěstí za oknem, ale těsně) práskl blesk, jsem se málem po.... Od toho tornáda jsem se začala bát bouřek, ale je fakt, že jsem takové jak v poslední době nikdy nezažila. U nás je totiž vedle dědiny velký lom a ty rány hromů se zřejmě lomem násobí. To jsou tak šílené rány, jedna za druhou, fakt děsivé!

Offline Kokoska
34771 příspěvků moje polička 14. července 2021 08:56

nonemy posledni dobou mam pocit, ze Zeme uz ma tech lidi prave dost a nasadila nejakou lecbu.

A nas mrnous v 11 v noci donutil tatu, aby s nim cucel z balkonu na blesky.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 14. července 2021 09:04

Catherinne dočítám...to je prima,ze je číča v pořádku

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:20

Kokoska jo, to je katastrofa za katastrofou, počasí extrémní na celém světě. A do toho čtu postapokalyptický román o chřipkové epidemii, i tornádo tam měli, si teď vyberu takovou knížku, debil

No donedávna jsem bouřky taky ráda pozorovala za oknem.

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:32

nonemy dcera se večer dívala na Princeznu zakletou v čase a musím říct, že ta černá bouře, kterou mají v pohádce, byla prd proti tomu, co se zrovna dělo venku. Fakt jsem se bála. A nejen já, psice se klepala jako ratlík a dělala neviditelnou úplně namačkaná v rohu pod schody.

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:40

bram A náš blbej kocour byl celou dobu venku!! A když to skončilo, přišel úplně suchej. Nechápu, kde byl, protože v průběhu bouřky jsme šly s mámou ven vykopat stružku na vodu, která se valila od sousedů a neumím si představit, že jakékoli místečko v okolí zůstalo suché...

Offline Kokoska
34771 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:43

Mohučanka koukal z okna od sousedů, jak kopete stružku, a říkal si, že by psa nevyhnal

Offline Malenge
4837 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:47
Reakce na Kokoska:

Mohučanka koukal z okna od sousedů, jak kopete stružku, a říkal si, že by psa nevyhnal

Offline Mohučanka
7355 příspěvků moje polička 14. července 2021 09:51

Kokoska

No zrovna tahle sousedka by ho určitě pozvala dál a nabídla něco dobrého

Offline Catherinne
10791 příspěvků moje polička 14. července 2021 12:45

Tak jsme na veterině, Ebby kape kapačka, já si tady čtu, noc byla neklidná, ale zvládly jsme to všechny tři ( muž na noční se z toho vyvlíkl)

Skákáním na gauč a komodu si naštěstí nic neroztrhla, všechny tři vrstvy stehů i moje nervy to vydržely.  Doufám, že už bude jenom lépe. 

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 14. července 2021 12:50

Catherinne To zní dobře

Offline Pavlena
6913 příspěvků moje polička 14. července 2021 12:59
Reakce na Kokoska:

Catherinne tak ufff, at je to uz jenom lepsi!!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 14. července 2021 14:49

Catherinne Doufám, že bude v pohodě a budete mít klid.

Já sem jdu se stížnostíVčera mě štípla včela do chodidla (a to jsem měla botky). Dostala jsem úplně hned Zyrtec a Fenistil a do večera se nic nedělo. Ještě jsem zvládla posilovnu a večerní procházku. Ráno vše v pohodě a pak mi začala noha otékat. I přes další Zyrec už mám oteklou nohu až do třísla. Šlápnout na to nemůžu a otok je nepříjemný, jak to pne.

Do toho mám dovolenou, zítra naplánovaný výlet přes kus republiky, kouknout se na kocourka a jelikož je to daleko, tak i tam projít okolí a památky. Dnes to začínám vidět špatně.

Offline Liesel
1663 příspěvků moje polička 14. července 2021 15:05

Renusatko aaa to lituju, ale to nebude na dlouho, jestli mas doma calcium, tak si dej maxi davku, me to kdysi mudr radil.

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 14. července 2021 15:13

Renusatko skoč si na pohovost ať ti dají kortikoidy, kdysi se mi stalo něco podobného ( vylezla jsem s letadla s rukou jak balon), jedna tabletka to vyřešila za hodinu.