Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Online AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:25

Renusatko siskote a kde jste v Dobrušce jedli? a v plánu Opočno ooo. mam kousek rodiče a teda jídlo jsem vlastně v Dobrušce nikdy neřešila, tak jsem teď zvědavá.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. července 2021 21:27

Renusatko ségru jednou takhle píchla včela a měla tu nohu nateklou stejně jako já kotník, který jsem v té době měla těžce zvrknutý. Snad ti to brzy splaskne.

Online AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:28

nonemy Terror jsem si koupila zcela náhodně v levných knihách,  protože mám ráda tu tématiku dobývání polu a až později jsem zjistila,  že je to znama knihaa taky se mi to líbilo. 

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:31

Jako to Německo, to je hrozný, tolik lidí mrtvych....Ja už to nemůžu ani číst

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:37

Paris Paní se jmenuje jinak, teď to v paměti nevylovím. 

AprilTwelve Jedli jsme na náměstí Penzion u Zelingerů. Musím říct, že vařili dobře, byli strašně milí a příjemní a zahrádka tam byla ve dvoře, taková útulná. Mrzí mě, že jsem nemohla trochu chodit, ale šance je ještě další sobotu, i když to už zase nebude tolik času a s kotětem v přepravce budemu potom muset ujíždět domů. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. července 2021 21:44

Karja Hrozny.Taky uz radsi nekoukam...

Offline Tabea
8061 příspěvků moje polička 15. července 2021 21:46

Karja já bečela už cestou do práce, když jsem to slyšela v rádiu. Jsou ty zprávy teď pořád děsný. V sobotu u nás ve městě spadl z ničeho nic na hřiště strom a zabil malou holčičku.

Offline olte
745 příspěvků moje polička 16. července 2021 05:22

nonemy  děkuju, Kinga mám ráda, ale tahle knížka mi nějak utekla, vůbec ji neznám..... Pod kopulí jsem viděla jako seriál☺

Offline Magráta
8123 příspěvků moje polička 16. července 2021 08:22

Karja mě to rozbrecelo dnes při snídani... a spousta pohřešovaných

Online AprilTwelve
1021 příspěvků moje polička 16. července 2021 09:29

Renusatko děkuju, o jejich zahrádce jsem vůbec nevěděla 

Offline Catherinne
10793 příspěvků moje polička 16. července 2021 11:04

Rekonvalescent to zvládá skvěle, 3 den po operaci, packy vyholené po infuzích, spokojenost 5 z 5, vrní, tulí se, akorát dostat do ní léky je dost prekérka ( když včera vyskočila na pračku, myslela jsem, že mě trefí šlak)

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2021 11:40

V Německu ta tragédie teda nabrala obrátky, hrůza.

Offline andulka01
12802 příspěvků moje polička 16. července 2021 12:07

Evaeva Šílený... přívalové deště jsou bohužel letos česté v celé Evropě. Nejde predikovat kde to spadne a kudy a v jakém množství se voda prožene, s tím prostě nejde vůbec nic dělat.

Offline Karja
44543 příspěvků moje polička 16. července 2021 13:02

Jos Jo, já si občas řeknu, že se snad omezím jen na zprávy z České republiky, furt někde něco a jak je ten svět takovej kosmopolitní, člověk má pomalu všude blízko, všechno se ho dotkne. Je to opravdu smutné, člověk by řekl, že v dnešní době už třeba nebude tolik obětí, jasně větru dešti se samozřejmě neporuceni, ale že všechna ta modernizace,varování, záchranné slozky a kdoví cosi, že člověk uteče, skryje se a prdlajs, furt je příroda panem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. července 2021 13:05

andulka01 jj, na "normální" povodeň se můžeš aspoň trochu připravit. I když třeba někde nemají zábrany, tak se aspoň lidé stihnou evakuovat.

Offline mirajo
2638 příspěvků moje polička 16. července 2021 13:22

TabeaZ padajicich stromu mam ted docela obavy, po tom zazitku, co jsem tu nedavno psala, kdy padajici cast stromu skoncila par kroku od muze a dcery. Navic, kdyz clovek vidi stav stromu po kurovci, suchu...

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 16. července 2021 15:34

Řízení s mamkou jako spolujezdcem

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. července 2021 15:49

Karja Asi tak. A ja jeste porad neco ctu, jako treba reportazni knihy typu Valka je mym osudem (syrie) nebo se chystam na Posledni zapali vesnici (Nahorni Karabach). Cim jsem starsi tak to vic prozivam a stejne to ctu. A do toho tahle soucasnost. A ja jeste vic prozivam zvirata. Uplne si zive predstavuju, jak bych evakuovala naseho psa a co vsechna ta hospodarska zvirata. no proste bych si mela dat medialni detox aspon na rok....cim min clovek vi, tim lepsi pro zachovani mentalni integrity. 

Offline Isca
4890 příspěvků moje polička 16. července 2021 15:54

dzizisketa A už jsi významně zastavovala se slovy: "Dojdi si zbývajících pět (deset, třicet, dvěstědvacet) kilometrů po svých" ?

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 16. července 2021 16:39

Jos na Svedectvi od M.A. jsem byla desne natesena, ale bylo to pro me tak trochu zklamani. Proste myslenka uz se vycerpala v pribehu sluzebnice a tohle uz bylo takove navic, uplne, jako by to napsal nekdo jiny. Ale zhltla jsem to, to zas jo, vsechny mozny aspekty gileadu me samozrejme zajimaly