Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Liesel
1663 příspěvků moje polička 19. července 2021 08:53

Kokoska Přidám v originále Čaputovou

Keď zomrie niekto, kto sa nás svojím životom dotýkal, mám pocit, akoby sa na chvíľu zastavil čas a svet už nebude taký istý. Bude v ňom niečo významné chýbať.

Milan Lasica mal nenapodobiteľný humor a esprit spojený s hlbokou ľudskou múdrosťou. To, na čo majú najúspešnejší komici sveta celé tímy spolupracovníkov, dokázal Majster Lasica vytvoriť v spolupráci s jediným človekom, ktorým bol Július Satinský, a potom aj celkom sám. Mal dar ako nikto iný, hovoriť a robiť správne veci tým najlepším a najzábavnejším spôsobom. Nech už vystupoval ako herec, spevák, textár, moderátor, zabávač či glosátor, keď písal ako dramatik, spisovateľ, či publicista alebo pôsobil ako režisér, svojím umením prinášal ľuďom radosť. Prinášal ju doslova do poslednej chvíle, pretože sa jeho život ukončil tam, kde strávil viac ako šesť úžasných desaťročí – na javisku svojho milovaného divadla.

Slovensko stratilo jednu z najvýraznejších osobností nášho kultúrneho a verejného života, ale dielo Majstra Lasicu zostáva s nami a vždy bude patriť do zlatého fondu slovenského umenia. V tejto smutnej chvíli chcem vyjadriť svoju hlbokú a úprimnú sústrasť rodine pána Lasicu. Česť jeho pamiatke.

Offline Aranel
6572 příspěvků moje polička 19. července 2021 09:58

Liesel To je moc hezký. (Kupodivu s tím nemusela čekat do neděle na TV Joj nebo tak něco... že...)

Offline Ginevra
911 příspěvků moje polička 19. července 2021 10:40
Reakce na mnum:

Dnes si pustim Bolo nas jedenast (pred 2 rokmi som na Pohode stihla koncert nazivo, bolo to uzasne)

​Tak to závidím. Vždycky jsem ten koncert Bolo nás jedenásť chtěla vidět naživo a nikdy k tomu nedošlo. Právě písničku Vyletěl vták mám snad nejradši. Jaro Filip byl geniální muzikant. 

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 19. července 2021 13:24

Ginevra vyletel vtak je uzasna, takovy predlistopadovy manifest. Vsechny pisnicky tam jsou uzasne, to kdyz se potka genialni hudebnik s genialnim textarem, vznikne vskutku nezapomenutelny pocin. 
koncert byl opravdovy zazitek, trochu mi akorat vadilo neustale opevovani Doroty Nvotove a pripominani toho ze je dcerou Jara Filipa (jako by to snad byla nejaka jeji zasluha), pusobili to misty na mne hrozne nasilu 

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:26

Manzel zalozil doklad ke gauci do katalogu a ja ho vyhodila. Tak jsem zvedava, zda nam ho vydaji. A co mi rekne muz.

Offline Makara
3626 příspěvků moje polička 21. července 2021 20:54

Candance drzim pesti 

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 22. července 2021 15:43

Me tak hrozne stvou moje zuby! Kdybych na sobe mohla zmenit jednu vec, tak to nebudou prsa, ani nos, ale ty pitome zuby. Jen tento tyden jdu k zubari trikrat. A neda se s tim nic moc delat. No aspon ze mi vzdycky na vsech tech hygienach chvali dasne, aspon ze tak, aspon se v nich za par let budou krasne vyjimat vsechny ty falesne zuby, co me neminou

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 22. července 2021 17:08

Gatita Zuby pohroma huby. Tlapkam. Jsem na tom podobně, nejdřív mi odumřel jeden zub, měsíc jsem to řešila. Teď další stolička v tahu, 2x návštěva pohotovosti neb zubařka dovolená a skončila jsem s otevřeným zubem. Teď po zásahu mám vyčištěné kanálky a vložku a stejně to bolí

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 22. července 2021 17:26

rysamona ach jo, lituju te. Na pohotovost se zubem, to je zly sen.

Ja ten jeden zub mam na sedm (!) navstev. A nekolik dnu jsem chodila s pahylem misto zubu, coz je dost stigma, kdyz jde o jednicku. Uz toho mam plny zuby, doslova. Nejhorsi na tom je, ze ja ty zuby nemam vlastne ani tak moc zkazene, ale mam sklovinu v riti, coz se neda moc zhojit. Na hygiene vzdycky zasnou nad tim, jak mam ty zuby stare, opotrebovane a okousane na svuj vek. To fakt potrebujes slyset

Offline rysamona
1106 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:15

Gatita To mi připomíná moji zubařku. Prvních 7 let co jsem k ní chodila(než mi zuby spravila dle svých představ) "to je hrozný ty vaše zuby, do toho se mi vůbec nechce, jsou hrozně velký to zas bude práce"to te taky povzbudí. Ale jinak je moc šikovná a ochotná.jo sklovinu, to má moje kámoška, nechala si na přední horní čtyřky udělat fasety a teď si mi stěžovala,že si toho nikdo nevsimnul

Offline Gatita
8604 příspěvků moje polička 22. července 2021 19:40

rysamona ja mam taky na par zubech ty fazety a to, ze si toho nikdo nevsimnul, beru spis jako plus:) No je to opruz, kdyz ty zuby nejsou dobry, mam z toho vzdycky jednou za par let hrozny splin. A ty komentare tech zubaru jsou nekdy taky za vsechny prachy. Ale teda ta moje zubarka je fakt hodna a umi pracovat dost bezbolestne, tak jsem ochotna prejit i stesky nad stavem mych zubu nebo tim, ze mam nesikovne malou pusu... Ale sejri me to ted hrozne, navic kdyz mam i ciste svedomi co do hygieny, mi tam pomalu nemela co docistovat a stejne se ty zuby sypou.

Offline brrr
12313 příspěvků moje polička 22. července 2021 20:48

Měli jsme jet na víkendovou dámskou jízdu na Králický Sněžník a kamarádce umírá babička, takže zrušeno.

Offline continuity
42824 příspěvků moje polička 22. července 2021 22:21

brrr a jeje, tlapkam. 

Offline Mha
příspěvků moje polička 23. července 2021 20:10

Dnes jsem na  chodníku našla zub.

Online Dadoo
11642 příspěvků moje polička 23. července 2021 20:19

Mha jsi Johana? ? 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 23. července 2021 20:21

Mha tak hlavne,ze nebyl tvuj.