Mha jsi Johana? ?
Jé, díky za připomenutí, nějak jsem tuhle písničku pozapomněla, přitom to bývala tátova oblíbená. ![]()
Mha jsi Johana? ?
Jé, díky za připomenutí, nějak jsem tuhle písničku pozapomněla, přitom to bývala tátova oblíbená. ![]()
Sweet Potato nic moc ![]()
Když jsme u toho, taky říkáte sekáčům Johana? Je to kvůli tý písničce?
dynda ano , u nás to dlouhonozi pavouci byli vždycky Johany.
dynda Znám to, ale nepoužívám.
dynda poprvé jsem tohle označení četla před nějakou dobou tady a popravdě mi chvíli trvalo rozšifrovat, co je tím myšleno. Nikde jinde jsem se s tím nesetkala.
dynda jj johany a nevim proc.
dynda tak to slyším poprvé. My jim říkáme Pepa nebo Tonda.
dynda Jasan, u nás se sekáčům neřekne jinak, takže pro mě to pak bylo velký prozření právě, v písničce jsem si odmalička představovala, že zub našel pavouk... že by Johana mohlo být jméno lidské bytosti mi ňák nedocvaklo, a to máme jednu v rodině. :)
Mermaid Písničku znám, ale pavouk Johana taky slyším poprvé.
dynda Do statistiky: u nas v rodine se pisnicka zpivala, ale dlouhonohejm pavoukum se Johana nikdy nerikalo. ![]()
a mě konečně došlo, o čem se bavíte a jak jste se od zubu dostaly k pavoukům a přiznávám, že z písničky znám právě jen to spojení Johana s dlouhejma nohama a nikdy mě nenapadlo, že je to něco jiného, než holka Johana
co tady se jeden nedozví ![]()
Vyraz pro sekace Johana znám od kamarádky ze skauta, takže už dloooouho, ale nepoužívám.
k ty johane, co nasla zub, si úplně vybavuju obrázky, možná jsem měla leporelo?
Potrefenáhusa Mame knizku, ktera teda s pisnickou souvisi jen nazvem a s pavoukama vubec.

Spojovat Johanu s pavoukem me nenapadlo, ale vzdycky jsem si ji predstavovala jako bezzubou starenu s chlupatyma nohama a rozcuchanym drdolem.
Kokoska Ja nikdy nevedela, jestli je tam Johana nebo Jolana. V predstavach byla spis mlada.
u nas byla Johana jedine pavouk, jako zenske jmeno nepredstavitelne:-) no a dneska se mi moc libi
u nás Johana taky pavouk
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.