u nás Johana taky pavouk
Stěžovací vlákno
Vím, že se sekáčům říká Johana, já to nepoužívám, u nás to byl vždycky hajzlovej pavouk.
Pinot Noir ono to bude krajové nejspíš.Ja z dětství znám Johanu-jizni Morava.byvaly manžel -Valassko -hajzkovy pavouk,ci spíše pavůk.manzel Jižní Čechy neví...ale misto pavouk říká babouk![]()
Johana je u nás taky sekáč. A sekáč navíc ani není pavouk.
u nás byla johana taky ten pavouk sekáč. A tu písničku znám a nějak jsem ji měla spojenou s tím pavoukem právě. Nevím proč. Že by to mohla být holka Johana mě nikdy nenapadlo :D
Já si vždycky představovala Johanu něco jako Haha Bimbi. ![]()

Udělalo se mi vyvíteco![]()
Sweet Potato jestli je to to co si myslim, mam cely odpoledne neprijemnej pocit, ze se mi dela taky. Uz jsem i mazala.
Zemřel František Segrado.
Sweet Potato
Strašně mladý..
marieu Včera jsem byla na pohřbu kamarádovi z mládí. O šest let starší než já. Rakovina slinivky.
Sweet Potato jedna z našich ambulantních sestřiček má muže s ca slinivky, myslím, že mu není ani 35... dvěmalé děti. Peklo.
marieu Strašný moc ![]()
Sweet Potato na slunivku zomrela nama. Rychlo netrvalo to ani tri mesiace a prezila si peklo. Doteraz mam z toho zle sny. Je to hrozna choroba
A ide na nas poriadna burka. Mam tu malych a pisu mi decka ze sa veacaju domov a hrozny kejak s krupami maju cestou. A tu uz to bucha a blyska sa. Pes uz teraz nejde odo mna ani ba centimeter dala som jej uz natrac vedla mojej postele a krpci spiatiez so mnou. Ziadny normalny dazd len sucho alebo hrozne lejaky ![]()
Sweet Potato to tedy. Je mi úzko, kdykoliv ji potkám v práci
Janulik03 ach, to je mi taky moc líto! Nemoc je to opravdu děsivá tím utrpením...
Janulik03 I můj táta. Bylo mi 12.
Janulik03 Sweet Potato
Je to málo, ale víc neumím napsat.
marieu Strašný
.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články