Gatita presne tento pocit jsem ze Svedectvi mela taky... prislo mu to jak od nekoho jineho, hrozne predvidatelne, nic moc noveho .... vubec jsem nechapala ty pozitivni ohlasy na to....
Stěžovací vlákno
Catherinne jejda, ta je chudak vodrbana! Ale hlavne, ze je ji dobre a uz vymysli lumparny.
nolita já mám tu autorku moc ráda, těch pár knížek, co jsem od ní četla, byly každá úplně jiná, stylem i tématem, taky bych kolikrát nepoznala, že pocházeji z jednoho pera. Ale tohle prostě nebylo ono a i z předmluvy jsem měla takový pocit, jako by se omlouvala, že to vůbec napsala a že neodlolala tomu hypu, co se strhnul kolem seriálu:)
Gatita ja taky, proto to bylo zklamani, presne hype kolem serialu, a vzniklo z toho takove umele pokracovani...
Děti z tábora
Kromě historek, jak si kamarádka zlomila ruku, další rozštípla obočí a někdo je ohrožoval sekerou (řeší policie) se děti vrátily s dlouhým seznamem vytáhnutých klíšťat, další tři jsem každému vytáhla doma a peru pochopitelně ještě teď (vrátily se včera), některé věci jsem rovnou vyhodila....a konečně jsem dala první den prázdnin bez alkoholu!!! (teď váhám jestli je to poslední stížnost nebo ne).
Garfie klasika ![]()
Ja je dnes zas vyexpedovala a chytla mě migréna, takže alkohol se nekoná a jsem tady pod praskama. ![]()
continuity Neboj, to doženeš! Držím pěsti, ať jsi brzo fit.
Zomrel Milan Lasica
. Aj keď takú smrť by si nejeden želal
Mrakoplas teraz mi to povedal muž. ![]()
Mrakoplas
zomrel pán herec ![]()
Mrakoplas ale ne ![]()
Mrakoplas teď jsme to zjistili s mužem a přešlí jsme moc. Muž je se Satinským miloval a cituje je pořád. Já teď z hlavy nemůžu vyhnat jeho Čerešně s Hegerovou
. Zas konec jedné éry...
Mrakoplas citala som este v noci, ach
Zase da sa povedat ze krasna smrt
Dnes si pustim Bolo nas jedenast ( pred 2 rokmi som na Pohode stihla koncert nazivo, bolo to uzasne)
marieu moc hezky to rekla slovenska prezidentka, mam stejne pocity.
Když zemře někdo, kdo se vás svým životem dotýkal, mám pocit, jako by se v tu chvíli zastavil čas a svět už nebude stejný"
Kokoska je to úplne presné. My vieme naspamäť Plné vrecká peňazí a kopec viet odtiaľ bežne používam.
letfenixa ja si pamatuju, jak jsme vzdycky cekali na Ktosi je za dverami. A pana Lasicu jsem videla v predstaveni Puldruhé hodiny zpozdeni, bylo to skvely.
letfenixa Ja tak isto. Vyrástla som počúvaním platní s Lasicom a Satinskym
Plné vrecká peňazí nemajú chybu... Ach, je to veľká škoda
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články