Pavlenaje to strasne, kdo to nezna, nepochopi - mit v hlave xy scenaru a moznosti
Pak to neni potreba nebo je treba xy+1.scenar a s tim ale souvisi xyz dalsich moznosti
Proste furt je treba neco planovat
Pavlenaje to strasne, kdo to nezna, nepochopi - mit v hlave xy scenaru a moznosti
Pak to neni potreba nebo je treba xy+1.scenar a s tim ale souvisi xyz dalsich moznosti
Proste furt je treba neco planovat
My máme ještě velmi soběstačnou 96 letou prababičku, ale tchán se za poslední dva roky z veselého dědy, který ujede na kole 60 km, stal téměř nemohoucím staříkem. Opravdu se nedá plánovat.
Candance jsme se v tom závěru dost rozešly![]()
viktorka_od splavu a máš pak i ty výčitky, že kdybys to líp promyslela a naplánovala, tak by se to nestalo..?! Klidně třeba tornádo, tos přece musela tušit, že může přijít, kdybys líp pojistila barák, postavila barák jinde, postavila barák s tornádo-proof střechou, postavila protitornádový kryt, tak by bylo vše ok... ![]()
![]()
Pavlena samozrejme![]()
Pavlena samozrejme, i povoden na kopci
Já to nemám, teď si uvědomuji, jak šťastný jsem člověk.
Karja to jses, to mi ver ale..!!!![]()
Pavlena Jo, já žiju v takovejch dvouletkach. Pamatuji si dva roky dozadu a myslím tak dva roky dopředu.
Karja jsi ale predstav si, ze kdyz jednou za zivot se neco z tvych predstav stane a ty mas hned plan, to jsi na minutu za hvezdu, nez se situace zacne vyvijet smerem, na ktery nemas plan.
Candance Ježíš,no to já neumím rozhodovat sama, takže tohle by se mi nikdy vlastně ani nestalo:-D. No ale tobě to nezávidím, nezávidím, máš fakt patovou situaci v životě. U nás se teď to dočasne souziti dvou domácnosti taky vyostřilo, tak jsem tak premejslela, kdo žije takhle společně a relativně spokojeně, jestli teda já nejsem nějaká teda špatná, dohrabala jsem se asi k pár lidem tady, kde samozřejmě člověk taky nezná souvislosti, a ke svým dvoum známým, kde mi jedna vzápětí tu spokojenost dost vyvrátila. Podle mě to prostě nejde, fakt je to spíše ojedinělé, že to klape a už si myslím, že tam musí být nějaký vztah určite závislosti, péče o druhého a tak.
Karja ja se taky obcas bojim, ze je chyba u me. U nas to ma ale sirsi slozite pozadi. A ac se snazim byt dost tolerantni nefunguje to, nikdo nam neni ani kapku vdecny, vlastne jsme jeste my ti zli.
A ja se v posledni dobe rozhodla, ze chci zit podle svych predstav (to neznamena, ze v nutnosti nepomuzu ale to ted neni treba). A to u nas rozpoutalo peklo.
Karja rozhodně se líp udržujou dobré vztahy, když bydlíte oddělene. Nejsou ty třecí plochy. Vím o čem mluvím . Pět let jsme bydleli u tchánů. Ale moje tchýně byla kvočna, nikdo hoho si našly její tři děti nebyl dost dobrý.
Jsem strašně rááda, že mě to nepotkalo z opačného konce, bydlení s dětmi.
A ja se v posledni dobe rozhodla, ze chci zit podle svych predstav
moc drzim palce! za me-jinak to ani nema smysl.
Karja podle mě to může fungovat, jen když je jeden "velitel" domácnosti. Když se k tobě přistěhuje babička, co už to sama nezvládá, a akceptuje, že ty vaříš, nakupuješ a pereš tak, jak chceš, tak to asi může fungovat. Já si teda neumím představit bydlet s mými (nebo jinými) rodiči, tam by chtěl velet každý![]()
Babičce, co letos zemřela, bylo 80. Byla naprosto soběstačná, naštěstí. Protože s ní by to byl boj, nechtěla mámě dovolit, ani aby jí doma uklidila, když byla po operaci. Normálně jí mamka musela poslat do jiného pokoje
Kdyby začala ztrácet síly, hodně těžce by to snášela.
Evaeva mas stopro pravdu. za me teda - muj dum, moje pravidla a pres to nejede vlak. takze bydlet u rodicu naprosto neprichazi do uvahy a obracene.. s vlastnimi rodici bych asi nemela problem, z tchyne by me mrsklo, tomu bych dala tak 14 dni a jedna z nas by sla..
viktorka_od splavu my s našima jezdíme na dovolenou nebo na chalupu, takže mám vyzkoušené, že 14 dní je maximum
samozřejmě že nejsme v situaci, kdy je potřeba se o někoho starat nebo řešit bydlení. S čím bych si neměla problém, je sdílet jeden dům se dvěma oddělenými domácnostmi.
Evaeva to máme my a funguje to, ale i tak je potřeba, aby na to ti lidi byli. Což my teda jsme, naštěstí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.