Pinot Noir lituju! Já mám taky úplně strašnou, k tomu kašel a pořád i teplotu, jsem úplně hotová, a to nic nedělám. Nemůžu ani usnout!
Stěžovací vlákno
Nečtu to tady, nečtu to tady!
continuity Pinot Noir at je líp ![]()
nonemy Děkuju!
žluťásek tobe také přeji brzké uzdravení ![]()
žluťásek tobe také přeji brzké uzdravení ![]()
A střevní chřipku byste nechtěli?
U nás v práci je jí dost, stačí říct. ![]()
Mha Eurojackpot nenabidnes, co? ![]()
Pinot Noir soucitim
ryma je strasna vec. Nasad tymianovy sirup, sinupret a odvar z cibule. Mne to vzdycky trochu ulevi.
Pinot Noir ale fuj! Mě na ten suchý kašel z rýmy pomáhá trochu Vincentky do vody a popíjet. A na tlak v dutinách čistící sprej do uší.
Pinot Noir Já včera volala doktorce kvůli holkam a ta mi říkala, že pro děti by na tu zelenou rýmu doporučila jeden konkretni přípravek, ale že je bohužel teď tolik viróz, že je do konce měsíce prostě vyprodaný a nestihne se dodat! Snad se ti brzo uleví, dobrej je prej nějaký sinupret, ze to spustí. A vincentku normálně piju, konvičku si taky proplachuji, ale myslím, že teď už je pozdě a zda by to nemohlo nadělat nějakou paseku ta voda v dutinách....
Pinot Noir přeju, ať je ti brzo líp. Já jsem tohle zažila předloni a byl to strašlivej hnus, přesně vím, o čem mluvíš a o to víc tlapkám. Ještě bych jako podpůrnou léčbu doporučovala hodně tekutin a velké dávky vitamínu C, aspoň 500 mg 2x denně.
Karja prosim napis, co presne vam mudra doporucila..! tyhle podzimni moribundy jsou des, ale (ted strasne klepu!!) my zatim jak-tak dobry.
Pinot Noir moc tlapkam, urcite ber sinupret a nos nejdriv uvolnit treba nasivinem a konev az pak. Ma tohle byl genialni bioparox, ale prestal se vyrabet. ![]()
continuity at je lip..![]()
bram to rikavala moje ORL doktorka taky. Jak na cloveka neco leze, hned konskou davku C vitaminu. A funguje to, vetsinou kdyz to jeste neni rozjety, tak bud to ustoupi nebo aspon trva kratsi dobu.
Pinot Noir snad uz to bude lepsi, drzim palce. Taky mi pomahaly inhalace, v lekarne jsme kupovali nejaky soli ke kloktani, to se dalo do kastrolu do horky vody a s rucnikem pres hlavu se vdechovala para. Na ty dutiny to dost fungovalo.
Pavlena po bioparoxu placu porad, ten byl na moje 3 denni bolave krky idelani...
rasaNori mi povidej.. me zas x-krat rozehnal zanet dutin, jsem se vzdycky tesila na davku jak fetak..
Kokoska To je škoda :-( Istanbulu patří jedny z mých nejmilejších vzpomínek. Letěli jsme tam kdysi na prodloužený víkend, takový hurá akce na poslední chvíli-skvělí lidé, skvělé jídlo, úžasná atmosféra. I když už se asi hodně změnilo, jela bych hned znovu!
Pinot Noir to ta lutujem mne predlzili marodku idem si vykaslat priedusky a neprejdem do kopca. Tak nech to mas lahsi priebeh.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí