Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 30. listopadu 2021 23:54

Renusatko teď psal Bazilišek na Twitteru, že je potřeba test. 

Taky by mi dával smysl konkakt, zrovna v tomto případě. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 08:21

Dalia 

Ihned volej svýmu doktorovi, jakýmukoliv koho seženeš a kdo tě zná/léčí. Přece nemůžeš mít horečky takovou dobu, v tvým stavu.

Test bude dobrej v každým případě, buď se koronáč vyloučí (a budeš klidnější) nebo potvrdí - a pak trvej na těch protilátkách. Čas kvapí, musí se to stihnout do max. 10 dnů.

Držim palce, ale šup šup!

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:04

V zásadě prkotina, ale strávila jsem hodiny výběrem zimní obuvi pro děcka, oboum koupila ty stejné s membránou a boty malého jsou OK, ale příšerčiny jsou teď každý den po pobytu ve sněhu vevnitř mokré. Aby výrobce uznal reklamaci chce provést zkoušku voděodolnosti (což dává smysl) ale znamená to že bude příšerka bez bot, takže jí budu muset koupit druhé aby měla v čem chodit . Kdybych rovnou koupila nějaké obyčejné zimní a k tomu sněhule, tak jsem ušetřila poměrně dost času i nějaké peníze.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:19

Děvčata, všem moc děkuji. My ovšem nemáme auto a nemám nikoho v blízkosti, kdo by mě doprovodil. Navíc nechci nikoho ohrozit. Další problém je, že naše praktická doktorka odmítá zvedat telefony a číslo mám jen na pevnou linku. Na onko bych musela jet busem do Brna, což taky není možný.

Edit: číslo na mobil na praktičku už mám, napsala jsem jí SMS. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:35

Dalia tak sanitku. Když nefunguje praktická tak to zkusit přes onkologii jestli nejsou schopní zařídit převoz k nim převozovou sanitkou, nebo volat záchranku.

Offline Poéma
765 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:39

Dalia Zavolej záchranku, tohle už není žádná p.del. Držím všechny palce i pěsti.

Offline Jos
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:52

Dalia Jsem taky za sanitku. Zavolej na onkologii, popis jim situaci (a zadne zlehcovani!) a nejak se to vyresi. Dokonce i na anesteziologicke konzilium jezdili nekteri pacienti sanitou. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:54

Dalia 

Jak píšou holky, vem si sanitku. Kdo jinej by už měl nárok! Jestli ti ji nepošlou z onko tak si zavolej rychlou.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 09:59

Sairon Jestli chceš mít jistotu, že se příšerka třeba víc nepotí- test voděodolnosti se dělá tak, že boty buď ponoříš na čtvrt hodiny do vody- pozor, ne nad membránu- , nebo naopak, vyndáš stélku a dáš do boty vodu. Jestli máš GTX, tak by neměl pustit vodu ani třeba po hodině, co je v botě voda. Nevím, jaké máš boty, ale záruku na 100% nepromokavost dává GTX a sympatex. 

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 10:02

Dalia Držím palce. Často si lidi volají sanity naprosto zbytečně, ale u tebe bych vůbec neváhala. 

Offline whiskas
21100 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:00

Jennyfor Upřímnou soustrast, drž se .

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:02

Děvčata, mluvila jsem už s praktickou i onkoložkou. Praktická mi poslala recept na nějaké léky, sestřenice mi je nechá za dveřmi. V pátek jdu na test. Pokud bude pozitivní, onkolozka mi zařídí prý tu kapačku. Praktická naopak říkala, že na to mají nárok jen lidi nad 55 let. Zde je názorně vidět rozdíl mezi péčí ve Znojmě a v Brně. Onkologie zde ve Znojmě mě v roce 2019 skoro zabila.

Momentálně se cítím lépe. Onkolozka také říkala, že místo paralenu mám užívat Aspirin. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:10

Dalia Je dobře, že o tobě ví doktoři. Ale proč test až v pátek?! Nejsou volné termíny? Snad ti bude už lépe!

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:15

Hanka H Protože je nezajímá, že na test musím jet autobusem. Tak jsem to dala na pátek, protože nevím, jestli bych to zítra zvládla. Několikrát jsem je upozornila, že musím jet takto, ale je to nezajímá. Důležitý je pro ně jen výsledek testu. 

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:16

ionicera díky, potí se jí víc noha, ale ponožky má navlhle v takových mapách,  když je mívá spocene vypadá to jinak. Má Baby Bare Febo Winter s Tex membranou.  Jak poznám pokud je ta membrana? Zkusím je teda postavit do té vody,  vevnitř je kožíšek,  to nevím jak bych pak vysusila, když bych vodu nalila dovnitř 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:17

Dalia Nemám slovAsi bych sebrala ještě nějaké síly a pokusila se zajistit sanitku. Čím dřív ti případný lék nasadí, tím líp.

Offline olte
755 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:20

Dalia  tak to je fakt strašny!!! Moc držim palce, ať vše dobře dopadne a je ti brzy lépe

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:39

Dalia test v pátek mi přijde pozdě, než budeš mít výsledky, může být klidně pondělí. Opravdu by ses na test nedostala dřív? Až ti sestřenice (?) ponese ty léky, popros jí, ať v lékárně koupí taky domácí antigen a udělej si aspoň ten. Pokud bude pozitivní, můžou ti ty protilátky dát, myslím, rovnou.

Offline Torrah
3392 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:49

Dalia držím palce, ať jsi co nejdřív na tom lépe. Ještě bych doporučila oxymetr (snad ho někde u vás v lékárně ještě mají), pokud ho nemáš, a hlídat hodnoty. Aspirin je lepší, než paralen, souhlasím, prevence trombozy. Drž se.

Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 01. prosince 2021 11:58

Sairon membrána bývá po kožísek, nebo bys viděla, že je uvnitř nějaké prošití. Bb neprodáváme, tak nevím, jak jsou na tom s kvalitou, ale bf boty gtx nemají. Jen nějakou no name membránu. Ale ono kdyby ti do nich hodně teklo, tak to ssi uznají. Kdybys lila vodu dovnitř, musíš vyndat stélku a potim v teple, ne na topení, usušíš. Ale jak jsem.psala, můžeš i obraceně, ponořit a zatížit a mít to tam tak min. 10 minut