Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 01:21

slniecko 

No nepotěšilo... a moc mi v tom nepomáhá ani otáčení nožem v ráně, aka Norwegian v pravidelnejch intervalech zasílající mail Welcome on board. Do neděle mě zcela jistě raní mrtvice vzteky

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 06:04

barbucha Tak to naštve hodně moc. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 07:02

barbucha To je fakt smůla. Co tam odletět a vzít si hotel? Dát si se zřítelnicí sraz někde v restauraci a předat knihu. Já vím, že je to drahej špás, ale řešení to je.

Offline Ignis
1334 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 07:56

barbucha Tlapkám (jestli tedy nepatříš do netlapkacího tábora), tohle je k vzteku. 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 09:21

barbucha To je mi líto, nedivím se, ze jsi smutná a máš vztek. To chce nějakou pořádnou radost pro sebe, i když blízkou osobu nic nenahradí. Držím pěsti, ať ti to vyjde co nejdřív!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 09:34

999 barbucha 

Mě to s tím hotelem teda taky napadlo. Venku by ses s ní mohla sejít každý den?

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 09:36

999 dynda ale zřítelnice bude asi v karanténě?

Offline Sweet Potato
40481 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 10:03

barbucha Ach jo. To je teda fakt k vzteku.

Offline vanilka
2190 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 10:26

barbucha To je pech :-(. Asi bych to taky riskla s tím hotelem, pokud teda zřítelnice by za tebou mohla. 

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 11:01

Nestačí,  že je pandemia, väčšinu rodiny mám vážne chorú,  ešte aj tie domáce spotrebiče má seru! V lete mi odišla umyvacka,  a teraz sa kazí práčka! Po necelých dvoch rokoch

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 12:27

continuity 

Nojo, já už jsem z těch opatření u nás úplně zblblá. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 16:32

999 vanilka dynda 

Na hotel kašlu... sejdu se na hoďku se zřítelnicí a potom co? Budu sedět na hotelu a čumět do zdi... Ona není v karanténě, chodí do školy, na volejbal a jiný kroužky, to jest neni 24/7 doma  - tam je právě důležitý, že jsem doma kdykoliv přijde (když tam jsem). 

Navíc nikde není (zatim) psáno, že to nechytla, čili bych to mohla vyfásnout i od ní.

Holt pošlu balík a pojedu v lednu hned jak to půjde.

Ignis nonemy Sweet Potato 

Vztek mám teda řádnej... bojím se začít balit ty dárky, páč se obávám že budu i lítostivá No, slušný řešení to nemá, zasranej koronáč doprčic!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 16:44

barbucha a co se s ní aspoň spojit během té oslavy, nebo kdy se to bude hodit, a ten dárek jí představit na dálku? A poslat až potom. To by určitě nečekala, mohlo by to být hezké překvapení. Když už tam nemůžeš být.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 16:52

Evaeva 

Narozeniny má až ve středu, to už doufám bude balík na cestě. Já jí k tomu ještě přiložím dopis aspoň. Radost bude mít... až jí to dorazí, určitě se uvidíme na skypu. 

Je to na prd. Deset let jsem si zvykala že je pryč a myslela jsem že nic horšího mě už nemůže potkat... a vida, může. 

Ale vidim že už začínám usilovat o postavení největšího chudáka na celým světě, tak toho radši nechám

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. prosince 2021 16:57

barbucha myslím, že před těmi deseti lety to muselo být horší. Po svátcích to určitě vyjde. Dopis mi přijde skvělý, bude ho mít celý život. Já kupříkladu žádný dopis od babičky nemám, jen pár věnování v dětských knížkách.

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 17:05

Janulik03 4n4  já jsem teda v životě měla "štěstí" už dřív na podobný z*dy (pardon my french) - chlápek, co sešlápl na tramvajovým ostrůvku plechovku a neráčil se jí vyhodit- na moje upozornění mi skoro jednu natáhl, na týpka, co byl sprostej na vietnamce v obchodě (tykání nekomentuju) a vystrkal mě z obchodu ven, na člověka, který vyvenčil psa u poměrně vzácnýho cedru na zahradě u našich, když šel za mámou na veterinu do ambulance...křičeli na mě na porodním sále několikrát, napsali pomlouvačné nepravdivé recenze....jedna alternativní rodička mě i kousla do ruky v momentě, kdy jsem jí držela za tu její a snažila se být empatická. Přijde mi, že jsem už dospívala ve světě, kde začli být lidi na sebe nepokrytě agresivní. Ale co se děje teď- včetně toho hlídkování na adresách Kubka a Svrčinové, poškozování aut na parkovišti zdravotníků v nemocnici na Kladně, je za hranicí představitelnosti. Tohle, co se ve společnosti teď stalo, stát/vláda/establishement nekonečně a nenapravitelně podělal.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 17:06

Evaeva 

Je to hrozný pořád. Jak jsem se o ni starala zkraje celkem dost, tak je to jako by mi odvezli vlastní dítě, navíc ona je - na rozdíl od dvojčat který jsou spíš do rodiny snachy - celá já (takže krásná a chytrá ) a přesně moje krevní skupina... Na to, a na ty okolnosti vůbec, se nedá zvyknout resp. se s nima nějak smířit. Jenom bylo doteď aspoň jednoduchý to cestování, to byla výhoda.

Dopisy od babičky mam asi dva schovaný, a lituju že mě to nenapadlo dřív a nemám jich víc! 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 17:07

barbucha můžu tě politovat ještě já?? Naše máti říká, že si hlavně nikdo nezlomil nohu. Jako jo, no, jenže tohle jsou věci, na kterých doopravdy záleží.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 17:09

marieu 

Můžeš, ale s mírou, radši jsem za zloprcka než za plačku

Jo jo, zlomená noha... ta sroste!

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 17:10

barbucha ale neblbni, jsou horsi veci nez o mesic odlozene setkani a ty to vis a nerouhej se. Jasne, ze te to mrzi, stve, rozpaluje vztekem dobela, ale diky aspon za spojeni na dalku, to pred tema deseti lety asi ani nebylo. A az tam pojedes, vem ji ten prstynek  o kterem jsi tu psala - jestli ji ho teda neposilas taky. Bude to takovy hezky prekvapeni a dodatek k fotoknize.