Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline ionicera
2240 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 13:28

Tak já si tu s dovolením taky trochu odložím , než zas půjdu do prodejního procesu. Strašně mě štvou ti namachrovanci, co nakráčí do krámu bez respirátoru i bez roušky a chovají se, že jim tu  všechno patří. Po upozornění obrátí oči v sloup a pod nos si zavěsí roušku. Ale teda my jsme tvrdí. :-)  Následuje žádost, že i přes nos.  To dělají, že vás neslyší. Takže žádost, ať jdou jinam. Vadí mi to hodně, protože je pravda, že u nás ve městě se v krámkách, které nejsou nadnárodní řetězce, nic nedodržuje. Dobrá, když mi to vadí, tak tam prostě nechodím a kmitá u nás 2 x týdně rohlík. Ale když my to vyžadujeme, je to na dveřích, upozorňujeme, tak proč sem chodí?  Chápu, že s tím někdo nesouhlasí, ale oni mají na výběr do toho krámu, kde se to vyžaduje, nechodit!  Z každého konfliktu je mi zle a nespím. Prostě mám nervy nadranc.

Díky za vyslechnutí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 13:31

ionicera souhlasím s tebou a lituju tě, práce s lidmi je v téhle době hodně náročná.

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 13:48

ionicera Mně je to hrozně líto, hlavně když jsem viděla, jak jsou ty lidi fakt hnusní, a i agresivní. A nepomůže, že 10 je jich v pohodě, když pak jeden je takovej. Já bych z toho taky nespala, jak se znám, i kdybych 100x věděla, že jsem v právu, že jsem byla slušná a oni ne, stejně by to na mně ulpělo...
Měli jsme tu minulý týden návštěvu, tak jsem s ní lítali hodně po Praze, a fakt všude, kam jsme vlezli, měli lidi respirátor, personál i zákazníci/návštěvníci, a nikde nikdo nedělal problémy. Tady se pořád někdo s někým musí dohadovat, v půlce těch malých krámků na to personál dlabe, takže to ani nevyžaduje, o to horší to pak máte vy.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 14:26

ionicera Jo, to se hustilo do lidí po revoluci, náš zákazník náš pán. Já mám tedy na zákazníky štěstí, ale někdy je den, že si říkám, tvl zas mají vycházky. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 14:32

ionicera ja te chapu, taky me to strasne stve! Ty arogantni reakce me uplne vytacej do bela!:(

Offline olte
755 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 14:51

ionicera   já tě chápu a obdivuju, že jsi to nevzdala a respirátory vyžaduješ. Někteří lidi jsou bezohlední, sobečtí a ještě ke všemu arogantní. 

Offline Magráta
8133 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 15:00

zítra přijede na návštěvu tchýně (antivax, anticovid, Přísaha, SPD...)... když vidím, co všechno sdílí na fb za hoaxy a vydává to za jedinou pravdu, a my všichni jsme idioti, tak se na zítřek, na který jse se těšila (budeme udit ve vlastní udírně), už netěším a asi se zašiju nahoře a budu koukat na biatlon 

nejvíc mě mrzelo, když po skončení izolace byla na návštěvě, muž tam ležel pohublý, vyčerpaný po covidu se zápalem plic, trombozou a embolií a ona byla schopna říct, že covid neexistuje (přitom na druhou stranu nám nosila jídlo atp...)

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 15:53

Magráta ach jo

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:09

Magráta 

Jako pardón, ale jestli se někomu nerozsvítí, ani když mu to málem zabilo dítě, tak pro to nějak nemůžu najít vhodné označení.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:15

Magráta Jé teplý uzený, nenech si zkazit chuť. Nejlepší zkušenost, je vlastní zkušenost, až si tím panímáma sama projde, třeba přijde k rozumu a pohovoří jinak. To uzený teda závidím a špek hmm, domácí chleba, nakládaná okurka.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:17

Kan kolegyňa si tym prešla,  aj s mužom,  aj mama jej umrela, a názor (antivax  atď) nezmenila.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:18

Magráta nepríjemne

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 16:18

ionicera 

Tohle je hrozné. Byla jsem jednou svědkem hádky prodavačka + sekuriťák vs. debil bez roušky ve frontě v potravinách, kterej nepotřebuje očkování ani respirátor, protože dělá ve Škodovce, kde ho testujou. A to prostě nemá řešení. Podle mě další selhání vlády, na tenhle pořádek by měli dohlížet namakaný mlaďoši od policie nebo armády. To se fakt nemůže chtít od bezmocnýho personálu v obchodech. Vyjádřila jsem prodavačce aspoň slovně svou podporu, musí to být hrozně na palici. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 17:58

Magráta To je fakt strašný :-(.

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:01

Já teď v restauraci zažila rodinku, mladý lidi s dítětem, všichni přišli k baru a chtěli kafe. Neměli roušky. Když se obsluha zeptala na očkováni, tak neměli, ať jim teda to kafe dají s sebou. A pak odmítli opustit restauraci a počkat si na kafe venku, protože je tam zima...

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:05

Magráta Ach jo :-(

Já mám taky kamarádku, co je stejně postižená, na FB zveřejňuje nějaké hlouposti snad co hodinu. Občas mám tendence oponovat, vyvracet nebo debatovat, ale to je úplně marné. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:25

999 presne takhle sem ted potkala v Ikee dva lidi s miminem. Krom toho ze klasika - novorozenec v Ikee - tak oba hrde nemeli respiratory a odmitali si je nasadit. Tak hlavne ze potrebovali polstarky na gauc

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:29

711990 Já už to fakt třídím. Jdu do OC, vedle mě jde hezkej chlap, usměje se na mě, já mu to oplatím, vcházíme dovnitř, on si demonstrativně nenasadí respirátor, já si řeknu debil a je hotovo.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:46

Já se přiznám, že jsem nedávno nakupovala v Bille bez respirátoru a došlo mi to až venku, když jsem si ho chtěla sundat :D Šla jsem narychlo s malým vnukem, debatovali jsme, jestli nutně potřebujeme vozík nebo košík (řval, že chce tahat červený košík a snažil se mi utéct) a nějak jsem na respirátor ani nevzdechla. A nikdo mi v obchodě nic neřekl, ani pak pokladní.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 18:56

Kokoska Oni nic neříkají, já být pokladní taky nic neřeknu, mají svoji práce dost a nechat si nadávat od debilu mezi jejich povinnosti nepatří. (Tím nemyslím tebe samozrejme, on si taky leckdo řekne ,,paní zapomněla,, a tak ;-))