Pavlena Ecco dělá impregnaci vhodnou na boty s membránou.
Ještě, jaký je to materiál?
Pavlena Ecco dělá impregnaci vhodnou na boty s membránou.
Ještě, jaký je to materiál?
ionicera dik za uzitecne informace!
Kokoska není zač! Já ráda!
ionicera Super dik. Ted jsem koukala a od Colonilu mame jen cistici peny na kuzi a impregnaci od jine firmy (Shoeboys nanoprotect) jako druhy krok. A pak manzel koupil sprej s voskem na pohory, to doporucovali na kozene v Hanibalu. Driv jsme jen mazali...Je to celkem alchymie.
Evaeva my máme ty vysoké froddo taky pro syna a zatím všechno počasí zvládly skvěle. Mokro a bláto, těžký mokrý sníh, mokré listí v lese. Pořád má nohy v suchu a teple. Dávám mu vlněné ponožky, kdyby se někde zpotil, ať mu nemrznou vlhké.
Jos Je. :-) Vosk je dobrý, ale ten to právě často ucpe .
Dá se tím colonilem vzít péřovka?:)
žluťásek jo, mě taky zatím přijdou fajn. Akorát mě trochu mate, že většina dětí ve školce má klasické sněhule.
rasaNori S pedagem jo. Collonil bude asi to samé, ale to nezaručuju.
Evaeva asi jsou levnější nebo nechtějí rodiče kupovat víc párů bot? Já kupuju normálně městský kožený boty a do sněhu a břečky holínky demar s vlněnou vložkou. Klasický snehule ani nekupuju, loni bylo sněhu v Praze docela dost a ty demar úplně stačily, měl i po celém odpoledni na bobech teplé nohy.
žluťásek asi jo. Já kupuju sněhule z Lidlu nebo podobně, ideálně z druhé ruky. Gumáků mám dost až do velikosti 35 po ségře![]()
ionicera Bezva, děkuju moc za info, Collonill používám.
continuity Většinou kůže nebo kombinace kůže textil. Jako, obecně kupuju dceři zimní boty jen s membránou (dobré info co tu padlo, že Goretex je záruka kvality celé boty). A nejlíp kožený. A impregnuju všecko hned po nákupu. Ale vybírám ty impregnace na membrány, nicm. fakt jsem potkala info, že membrány neimpregnovat NIČÍM.
ionicera když je tady ta obuvní poradna.... prosím tě, mám nová kožená perka, nakrémovala jsem je, ale během posledních pěti dnů, kdy jsme tu byli zavátí sněhem (už je fuč), mám na nich normálně bílou vyžranou linku od soli
. Vždycky je hned myju, ale stejně to nestačilo. Co je špatně? Po krému ještě impregnovat? Nebo nejdřív impregnovat a pak krémovat? Nebo je bota aušus a reklamovat?
vanilkaNaučili nás slogan- říkáme vám bez legrace, nejdřív krém a pak impregnace! :-)
ionicera díky, to bych si mohla zapamatovat!
Pavlena celokožené boty z hladké kůže normálně voskuji bez ohledu na nějaké membrány. Měla jsem outdoorový vosk, co se zapéká, ten mi došel, co jsem měla malé děti přešla jsem na včelí a taky fajn. Akorát to má trochu kratší výdrž, ten speciální vydržel půlku zimy.
Stříkám akorát ty textilné a chlupaté.
Vzpomínka na Miroslava Zikmunda. ![]()

Bledule To je poklad. ![]()
Včera večer byl na ČT24 hezký vzpominkový blok u D. Stacha. A v sobotu o něm bude Hydepark Civilizace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.