Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 19:07

Karja taky pravda. 

Offline Janulik03
20310 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 19:21

Bezruskari v obchode

nastastie to nie je casto. Vlastne osobne som mala cest s dvomi. Jedneho som upozornila a on arogantne ze co s tym urobim. Ja ze neobsluzime vas on ze to by som chcel vidiet hahaha. A potom odisiel frajer. A druhy bol silno agresivny slovne boli tam este dve babicky tie saevidentne bali tak sme mu dalk co chcel nech vypadne. A to nariadenie ze by sme zaneho dostali pokutu my je uplne na hlavu. To je tak sproste

Offline 4n4
251 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 20:24

Dlouholetá primářka jednoho našeho oddělení, teď už pár let pracující v důchodu, přinesla výpověď. Ne kvůli únavě, ale kvůli sprostotě antivakcerů, že to za celou dobu nezažila, aby na ně byl někdo tak strašně hrubý. Bylo mi z toho fakt smutno.

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 20:28

Janulik03 Štve mě to a mrzí, jací lidi jsou.

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 20:30

4n4 je to celé strašné a ještě to bude ohromný problém. Celý Twitter tak nějak bezzubé odsuzuje. Policie ČR vnímá

Kde je teď Hamáček? Už ho 6 týdnů nikdo neviděl. Proč není automaticky policajt v těch Brněnských očkovacích centrech, kde sestrám sprostě nadávají?

Navíc ty lékaře všichni hodily přes palubu- my se tady promorime bez ohledu na cokoliv a vy si to odmakate, hlavně nás zachraňte Je to špatně celé. Půl Evropy je v lockdownu a my tady zas tančíme na mrtvolách. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 22:54

Takže dárky připraveny, kufr pomalu sbalenej, neděle to jistí. 

A kam že to v neděli pojedu? Ano, správně, do prdele pojedu! Protože ten blbec zeť má mor.

Musel prostě na konferenci vo 400 lidech a následnou chlastačku, musel! Pročež se mu v pondělí neudělalo dobře a v úterý šel na test. Hotovo dvacet, má ho tam. Prej mám vakcinaci a nic mi prakticky neni - to by ovšem nesměl celej dnešní hovor na skypu prochrchlat a nevypadat jak v poslednim tažení. Než jsem ho viděla in natura, měla jsem chvilku cukání to risknout - přece jen, patnáctý narozeniny zřítelnice jsou jen jednou - ale kašlu na to, chci se dožít ještě dalších... a odborná konzultace s bossem mě v tom jen utvrdila anžto okamžitě pravil že by tam ani nepáchnul. Takže letenku házim do koše a jdu s brekem balit dárky do balíku s nadějí, že se česká pošta pochlapí a doručí to dřív než bude zřítelnici dvacet. Na hovno život!!

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 22:57

barbucha teda to je mi líto, vim, jak ses tesila  az predas ten specialni darek!

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 22:59

barbucha ach jo,to mi je líto.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:03

barbucha to je mi líto

Offline Dadoo
11692 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:03

V kladenské špitále teď nějaký stupidní hovado ponicilo auta asi 12 zdravotníků. 

Prořezané pneu, zryty lak,  urvana zrcátka.

Ja bych toho srace s chutí uslapala.

Kde se v lidech bere tolik nesmyslné, tupé nenávisti?

Kde se teď vzala ve mně tedy vím.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:09
Reakce na Kokoska:

barbucha teda to je mi líto, vim, jak ses tesila  az predas ten specialni darek!

​Právě. A teď abych se třásla aby to pošta neztratila

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:34

barbucha tyjo, neslo by poslat nejaky zastupny darek a tohle predat az osobne? Taky bych se bala.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:47

Kokoska 

Já mam naštěstí zálohu, že by mi z ní udělali stejnou novou, na to trochu spolíhám kdyby něco. Právě nechci čekat když se to teď tak zesralo všecko... kdoví kdy bych jí to předala (i když už mam vyhlídnutou letenku na půlku ledna, nebudu se s tim párat, ale už je to jiný datum prostě). Kdyby ten balík dorazil aspoň do vánoc, tak by to eště šlo... ach jo, fakt jsem se na to tak těšila, na to hlavně...

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 03. prosince 2021 23:48

barbucha stoji to za...

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 00:00

Kokoska 

Jo, tak nějak. Mam po náladě... dneska mi volal ex, že jestli nechci teda aspoň o víkendu za dvojčatama... štěkala jsem na něj že na dvojčata kašlu, že já chci za zřítelnicí... kdyby mě slyšel chudák mladej pán tak ho raní mrtvice. Až jsem se sama zastyděla, ale rozhodilo mě to teda fest.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 00:06

barbucha Tak drzim palce, at ti to vyjde v lednu, co se da delat. A at balik dobre a rychle dojde.

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 00:12

Kokoska 

Díky... No je to fakt, nenaděláme nic. Dnešní doba nás holt trochu zkouší. 

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 00:19

barbucha jezis to je pech, tlapkam moc

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 00:45

moora continuity Evaeva 

Díky všem za soustrast, jako je to na prd... celej koronáč debilní.

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 04. prosince 2021 01:00

barbucha to je mi ľúto :-(