Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 10:41

Proc musi lidi resit soukromy problemy telefonem v cekarne u doktora? Za 10 minut vim detaily o pulce rodiny a cvaka mi v hlave.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 10:47

Kan to mi přijde úplně normální, já jsem skoro 2x starší než tvůj syn a taky matce říkám, že na víkend jedeme tam a tam a vrátíme se více či méně pozdě...a ona taky, že na víkend pojede už ve čtvrtek nebo kdy se vrátí... Kromě přirozeného zájmu o člena rodiny máme dvě kočky, tak aby bylo jasné, kdy jim kdo naplní mističky. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 10:53

Mně mladý pán vždycky vyslepičil všechno sám, nikdy jsem se ho na nic neptala (včetně školních výsledků, kdy jsem častokrát jeho sdílnosti litovala) - ihned jak se s někým seznámil tak dotyčnou přitáhnul představit (samozřejmě s komentářem ať má od nás mrtvol pokoj), a pravidelně mě zásoboval i novinkami z pozdějšího partnerského soužití to jest že (budoucí) snacha se chce vdávat... pak zas že by měl následovat potomek... po čase přiběh, rovnou mávaje asi půl hodiny starým ultrazvukem... se divim že neznám frekvenci manželských povinností.

Naopak ze zřítelnice nevyrazím nic, leda tak - na moji zvídavou otázku - oči v sloup

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 20:25

Od rána domlouvám na Vintedu s jednou paní koupi kombinezy a jen jsem čekala až mi ji večer změří a někdo mě předběhl tím že místo zprávy rovnou zmáčkla tlačítko "koupit" . Blbej Vinted, blbej upgrade.

Offline Janulik03
20308 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 21:11

Aranel to jasne, len ked to tu prebehlo ako je to blbe, zostala som v pomykove. Proste mam zaujem ako matka nemyslim ze mu ublizujem, mozno idem na nervy  ale s tym savyrovnam. Tiez celkom zvladam jeho zhovievavy postoj voci mne a prehnanu starost, ked idem niekam sama dalej . Proste sa musim hlasit te som dorazila v poriadku.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 21:14

Janulik03 Připomnělo mi to bratrance, který tetě odpovídal na takové mateřské dotazy třeba "ale mami, přece si nebudu kazit dětství!" (bylo mu 26)  Ale teta byla v pohodě, vždycky nám ty jeho odpovědi vtipně líčila...

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 14. prosince 2021 23:43

Janulik03 ja se musim hlasit mame i detem

Offline Janulik03
20308 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 03:45

Kokoska tiez to tak byvalo

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:15

Stezuji si na sebe, vecer se mi po vyzvednutí kluků ze cvičení povedlo na parkovišti nacouvat do jiného auta, mám trochu podezření, ze vyjížděl s nerozsvicenymi světly, ale nevím, když jsem vylezla, byl na místě. Je to par škrábanců, chlap se choval celkem slušně, ovšem svého miláčka řádně litoval. Já si musela dlouho svítit, abych ten skrabanec na jeho chladici vůbec našla, no nic. Ovšem on chtěl volat policii!! Já v autě dvě brecici děti, tma, zima, starší měl normálně záchvat,  chudák. Tak čekání na policii jsem mu teda zatrhla, řekla jsem mu, ať si ten protokol vyplní, jak chce, ze mu to podepíšu a beru děti na večeři a spát. Teď jsem na sebe naštvaná, ze místo pečení cukroví a balení dárku půjdu řešit pojišťovnu

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:19

Malenge To by mě zajímalo, jestli by přijeli. Já jsem vloni nabourala paní ve fabii, měla promáčklý zadní dveře, že nešly otevřít a ještě i kus blatníku, a policajti se nám s požadavkem na příjezd dost vysmáli.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:20

Malenge Pokud není škoda přes sto litrů, nebyl zničen majetek třetí osoby a nikdo nebyl zraněn, tak se policie nevolá, ne? To by mu policajti pěkně poděkovali, já už totiž něco podobného řešila.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:34

Malenge Kan je to tak, vyplni se ten papir a nahlasi pojistovne. Taky vlastni zkusenost, bohuzel.

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:51

Zina Kan jo, já vím. V tom stresu, jak kluci hrozne breceli, jsem se musela držet, abych se mu normálně nesmala, ze to by mu určitě policistu moc poděkovali za takový super výjezd  neměl to promacknute, jen skrabanec, bylo to spis takové opreni jednoho auta o druhé, já myslela, ze tam nebude nic, no bohuzel bylo. Mrzí mě to, ale taková blbost, volat policii by mě v životě nenapadlo, navíc muže před par měsíci malem zabila paní, ten vylezl z totálně zdemolovaného auta a když přijel záchranný systém, tam pátrali po řidiči, jestli není někde uvnitr a muzi stojícímu na krajnici nevěřili, ze je to on. Tak to jsem měla celou dobu před očima a nějak mi ta situace přišla absurdní... ale moje chyba samozřejmě, tak to musim vyřešit.

Offline Jos
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 08:59

Malenge S policii to prehnal, ale nekdy se (vetsinou asi muzi) chovaji celkem absurdne. Meli jsme s tatou kdysi nehodu na dalnici, zniceno par desitek metru svodidel apod. A on po konecnem zastaveni vybehl z auta a zoufale pobihal, ze ma auto na odpis (nakonec jezdi dodnes) Na to ze ma pasazery nebo ho neco srazi si ani nevzdechl. A to jeste vezl zahradni kaktus se sklopenou sedackou, ktery se mi sanozrejme zapichal do ruky Az po chvili se uklidnil. Kdyby mu nekdo odrel nynejsi nove auto, tak se podle me zblazni. 

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 09:59

Jos kaktus  ale jinak přiznávám, ze celkem chápu řešení auta, ta svodidla jsou taková jako nikoho nebo jak to říct, ta řešit nepotřebuji  ale můj tata byl stejný, věkem se to ale překvapivě nezhorsilo, prave naopak, tak se máme dost ulevilo.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 11:15

Malenge škoda na svodidle je celkem zásadní duvod k přivolání policie a taky když je auto služební, protože pak se uplatňuje vůči zamestnanci škoda podľa ZP práce a spousta zaměstnavatelů na tebe zhusta nahrne i škodu, která vznikla tím, že pojišťovna vinníka nezaplatila 100% prací. 

Offline RoSa
10189 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 11:34

Malenge taky se volá policie v případě, pokud se účastníci dopravní nehody nemohou dohodnout na míře zavinění

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 12:40

Malenge On se člověk někdy v šoku chová nelogicky, když jsme kdysi pomáhali kdysi při záplavách na Moravě a vojáci tam začali svážet lidi z těch vytopených domů, tak leckdo, koho přivezli v pyžamu, tak si nesl nějaký fakt nesmysl, jako třeba lampu z Jysku, nebo plastovej lavor. Někdy mozek v šoku umožní reagovat naopak překvapivě rozumně, ale jindy může nastat dost opačná situace.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 12:45

Stěžuju si na naši kožní lékařku. Muž tam byl na kontrole se znaménky, z nichž se mu jedno delší dobu nelíbí, v únoru ho ukazoval zastupující kolegyni naší kožařky a ta mu řekla, že je ok. No a včera ta naše doktorka po vyšetření řekla, že musí na okamžité vyříznutí a ať se psychicky připraví na to, že to může být melanom, vrazila mu žádanku a prakticky za ním zabouchla dveře, bez jakéhokoliv dalšího vysvětlení. Takže já od včera googlim melanomy a jsem na rozsypání, na výsledky budeme čekat dva týdny

Offline Malenge
4841 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 13:15

continuity to já všechno vím, tím svým vyjádřením jsem chtela projevit jistě pochopení shora uvedenému tátovi milujicimu své auto, ze resil to a ne svodidla, proste mi tohle uvažování těsně po nehodě přijde přirozené, ze se zajímám o to, co je moje. Ještě teda bych čekala zajem o dceru hlavně  

A když už jsme u tech svodidel, ta, v nichž zůstal viset muž nad Vltavou, jsou stále ve stejném stavu již 4 měsíce, ač řádně zdokumentovány, ohlášeny, vyčíslena skoda, kterou pojišťovna uhradila. Jezdím kolem každý den a každý den se mi děla zle při představě, ze to někdo trefí do toho stejného místa a sleti tech x metru do vody  protože se nikdo neobtěžoval to tam opravit.