pecka hele tak mladej Lobkowicz je prej singl! Nooo?? Nooo? Prijela bych za Tebou na zamek ![]()
Stěžovací vlákno
Lama_z_Lana A vypadá dobře!
Lama_z_Lana pecka Co Lobkowitz, ale ten Nedvěd, holky. Člověk aby cmuchal hned těsně po těch rozvodech. No teď Šebrle, to nebude nic moc, navíc mi utkvělo pár fotek jeho nahyho zadku.
Mermaid Já měla to stejné, nakonec to nic nebylo. Šla jsem s vyrážkou na ruce a nakonec to bylo divné znaménko.
Karja Šebrle byl můj oblíbenec, jediný muž, který kdy visel v mém pokojíčku
Ale už je to dávno, teď už mi moc sympatický není.
Evaeva Ne, je takovej zastydlej.
Lama_z_Lana Beru zpět, ten Lobkowitz je bohatej a ještě mladej, tak proč brát někoho z druhýho kola!
Lama_z_Lana pecka Co Lobkowitz, ale ten Nedvěd, holky. Člověk aby cmuchal hned těsně po těch rozvodech. No teď Šebrle, to nebude nic moc, navíc mi utkvělo pár fotek jeho nahyho zadku.
pockej..jako ze ze bychom si dali rande u stanku na levnou krasu nebo co? ![]()
Lama_z_Lana Neee, ty vado, Pavel Nedvěd. Ty jsi chyběla ve VIP celebritách.
Lama_z_Lana a ja netuším, o kom je reč ![]()
Takže Ti ho s radosťou prenechám :)
To chybela no. Muj zivot jsou uz jen hadry, stiznosti a vino ![]()
Furt nevim kterej to je.
peckavygoogli, fesak :) Prej by bylo fajn, aby si slecna popovidala s rodicema. Anglicky. To jsem v hajzlu ![]()
Lama_z_Lana budem Ti tlmočiť ![]()
marieu Z toho se podle me dostat ani neda, ja to prijmu. Ale bohuzel s nasledkama. ![]()
Luna jako je to asi smutná pravda, kterou si i přes čerstvě mainstreamovej věk odmítám připustit. Co budu dělat?!? ![]()
marieu Kolegyne rika, ze se to musi "odpružit". Takze si predstav, ze ses gumova a ty situace od sebe proste odpruzis.
Ale chapu, je to nahovno vlastnost, chtit se vsem zalibit![]()
Luna já už ani nevnímám "zalíbit" tolik, jako že bych "měla" (něco udělat). Kolikrát i proto, že vím, že věci vyřeším/dotáhnu do konce/udělám líp atd. A při tom nemusím, nebo to není moje starost/práce. Dost, jdu vodpružovat se skleničkou..
Luna Já se ani nechci zalíbit, ale pořád je mi připomínáno, že jsem před devíti lety něco slíbila
. No slíbila. Neznalá poměrů a toho, že budu dělat 9 let za stejný plat a tak nehodlám navyšovat úvazek. Takže tím pádem se nehledá nikdo, kdo by zastupoval, když jsem tam já.
Renusatko no to je pekné. Prosím tě, příště jim řekni, že nevolnictví zrušil Jozef II ne pred devíti lety, ale v roce 1781. Příslušný patent je k dohledání v národním archivu, kdyby vznikly nějaké pochybnosti. Když už u toho budeš, řekni si o přidání alespoň inflace za posledních pár let.
Sorry, ale já tohle vydírání a manipulace neznasim. ![]()
Mermaid mam ted dost podobnou zkusenost. Pred dvema mesici se mi po prokojene noci udelala velka boule v prsu, povazovala jsem to za ucpany mlekovod, zdurelou mlecnou zlazu nebo neco na ten zpusob. Kdyz to ale za tyden nezmizelo, volala jsem na gynekologii, co s tim. Dostala jsem akorat po telefonu pokyn se to snazit rozmasirovat pod sprchou a teda jen pro jistotu zadanku na ultrazvuk. Volala jsem do centra, kde se me nejdriv snazila operatorka presvedcit, ze je ultrazvuk zbytecny, ze u mladych zen, co koji, neradi delaji nejaka vysetreni, a ze mam pockat, az mi projde aspon jeden cyklus a zavolat, kdyz to nezmizi. Kdyz jsem odpovedela, ze cyklus jeste od porodu nemam, tak mi tedy dala pry nejblizsi volny termin, od te doby za pet tydnu. A kdyz jsem tam minuly tyden prisla, tak mi doktorka nic nerekla, jen ze mam udelat cokoliv, abych mohla uz v patek dojit na biopsii a neodkladala to. Jeste z ordinace jsem obvolavala rodinu, abych sehnala hlidani. Jedine, co mi na odchodu rekla, bylo, ze bych podle ni mela prestat kojit, protoze dite nad rok veku to nepotrebuje. No a v patek na te biopsii jsem z doktorky dolovala temer nasilim, jake jsou moznosti, co to jako muze byt. Na jake varianty se mam pripravit. Na to mi odpovedela, ze kdyby to vedela, tak nedelaj tu biopsii, a ze nemam nic cist na internetu. Vysledky budou nejspis na stedry den. Na internetu na strankach jejich centra jsem si teda precetla, ze biopsii delaji u kazdeho nalezu neznameho puvodu a ve vetsine pripadu to zhoubne neni. No mohla se obtezovat mi tuhle vetu rict osobne... Doufam ve fibroadenom nebo neco na ten zpusob. Ale ten pristup me silene vytaci.
Mermaid to čakanie je hrozné, držím palce ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.