Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:16

Mermaid držím palce, to čekání je hrozné! O těch doktorkách ani nemluvím.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:24

Evaeva Děkuju. Vůbec si nedokážu představit, co budu dělat, pokud se potvrdí ta nejhorší možnost ale už jsem si zakázala hledat další info na netu, jen z toho panikařím a ničemu tím teď neprospěju.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:28

Mermaid internet vypni! (Kromě parfu teda) Počkejte na výsledky (to se snadno řekne, no) a uvidíte, snad nebude tak zle. Přeju vám, ať narazíte na dobré lékaře, kteří vám všechno vysvětlí.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 14:37

Mermaid Velmi pravděpodobně z toho nic nebude, neboj.  Ale vím, jak ti je, zažila jsem něco podobného u sebe, to čekání je k nevydržení. 

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:06

Mermaid držím palce, ať je to v pořádku.

Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:15

Mermaid to bude dobré

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:30
Offline notna
9460 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:35

Mermaid Čekání na výsledky je nekonečné. Ať to uteče rychle a jsou jen dobré zprávy!

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 15:57

Mermaid Manžel alespoň to vyšetření podstoupí a budete vědět. To nás syn dost šokoval, že si "něco" našel a řešit to chce až po svátcích. Je mu 20, já už ho fakt za vlasy do ordinace neodtáhnu a  taky vím, jaké jsou objednací doby. Do toho on střídavě hledá na netu a šílí (já taky) a střídavě mi říká, že už je to v pohodě. A nejlépe se o tom nebavit a že nám vůbec něco říkal. 

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 16:17

Mermaid držím palce, ať se objedná co nejdřív, třeba mu jiný lékař ještě řekne něco jiného. 

Offline Kokoska
35019 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 16:54

Mermaid neblazni, i kdyby to byl melanom, je docela dobra sance, ze to vyriznou a bude to v poradku. Muj tata to absolvoval 2x, jednou asi v 60 a podruhy v 93 letech. Byl s tim podruhy na operaci na koznim na Vinohradech, tam je specializovana melanomova poradna. Prohlizeli ho na pristrojich, kde uz s velkou pravdepodobnosti zjisti  jestli to je nebo neni, histologii vlastne delali az po operaci, jestli nejsou spatny bunky na okrajich te odebrane kuze. Termin mel hodne rychle. Nevim, odkud jsi, ale ty Vinohrady muzu doporucit.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. prosince 2021 17:30

Díky všem za podporu. Na vyříznutí jde už zítra, pak budeme čekat na výsledky z histologie. Kvůli svátkům to bude trvat asi déle než obvykle. Nejvíc mě na tom štve, že na to upozorňoval už v únoru a to mu řekla, že je to ok, jen to chce sledovat. Z laického pohledu je to jen tmavší piha, tak jak jsme asi mohli vědět, že se to tak horší. A při další kontrole už panika, že to musí okamžitě ven. A ještě ten přístup doktorky "připravte se psychicky, že to může být melanom". Fakt bych očekávala trochu lidštější upozornění na pravděpodobnost onkologické diagnózy

Offline Černá kočka
1775 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 17:43

Mermaid Drzim pesti at to dobre dopadne.

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 18:37

Mermaid Jako cekani je peklo, ja jsem cekala 3 mesice. Nic nehledejte, protoze to vam absolutne nic nerekne, jen se stresujete. Drzim palce.

Ja jsem si myslela, ze az budu zdrava, tak si nebudu stezovat, ale zacina mi asi fakt deprese nebo uzkost nebo vyhoreni, whatever co ja vim...Nemam se na co tesit. A nesnasim praci, protoze nestiham malovat a to me strasne sere. Dik za moznost odlozeni. Jdu si dat kafe. Bye.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 18:48

Luna A kde jsi byla v pondělí? Dostala bys povzbuzení, vyslechnutí a hned by byla lepší nálada. Budou prázdniny a trochu volněji. 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 18:51

Mermaid Držím palce, ať je to to dobré. A přidávám se ke Kokoska , i kdyby to ten melanom byl, pořád je to řešitelné. Mluvím ze zkušenosti z vlastní rodiny.

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 18:55

Potřebuju potlapkat. Jsme v karanténě zavření v bytě, sambo je pozitivní, takže se snaží být alespoň v jiné místnosti. Já se snažím pracovat, na což bych se ráda soustředila a měla klid, ale nelze. Děti samozřejmě pořád něco chtějí, nudí se, u televize nevydrží. Taky musíme jíst, takže vařit. OČR nic neřeší, protože to nejnutnější se prostě udělat prostě musí. Sakra.    

Offline Luna
10868 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 18:57

Renusatko O prazdninach se budu muset ucit do skoly Jako dnes uz mi zas chteli nacpat sestou hodinu suplovani, pac (s prominutim) ti kreteni neockovani furt musi chybet a je nas malo. Ale uz jsem jim rekla, ze fakt kazdej den to nedam.  A taky otravuje jeden fotr skrz agresivního spoluzaka. Uz bych je vystrelila nekam do cerne diry.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 19:32

LunaČlověk musí umět říct ne, i když já to taky neumím a beru i směny o které fakt nestojím a málo je nás i když jsme všichni zdraví. S rodičema to musí být větší opruz než s dětma. Teď máme ve škole matku, která je dost urputná, pořád řeší, pořád je něco špatně, na vše má návod, všechno ví. A najednou se řeší její syn, který nějak otravoval spolužačku, až to musí řešit policie a psycholog ve škole. 

Offline marieu
5155 příspěvků moje polička 15. prosince 2021 19:53

Mermaid to se paňdoktorkám teda nepovedlo.. zkuste se ještě domluvit, jestli by ta histologie šla odečíst v režimu "STATIM". Nevím, jak to funguje v ambulantním procesu, my tak řešíme (úplně jiný obor) diagnózy citlivé na prodlevu, a to nejen ty potenciálně onkologické. Opravdu ještě není tak zle, viděno a zažito v praxi mnohokrát. Držím palce na nejlepší možný scénář!

Luna chápu hluboce. Taky se mi příčí bejt v práci neustále za ochotnýho blbce, ale ještě se mi nepodařilo dostat se z "krabičky".