No tvl, to byl dáreček, ta doktorka. Vůbec si neumím představit, jak to zařídit, aby prso na povel přestalo produkovat, kdybys najednou odstavila
Já měla pokaždé léky na zastavení laktace a i tak to bylo na delší dobu, s odsáváním, prostě proces.
Stěžovací vlákno
dynda pokud kojíš už jen jednou, dvakrát denně, tak to není problém odstavit, aspoň já to teda vůbec nepoznala. Ale jestli by to nebyl problém při biopsii samozřejmě nevím. Tahle doktorka do toho hlavně zamíchala osobní názor na kojení, což mi přijde nepřijatelné.
continuity ja jsem cetla, ze preventivne podle nejake studie funguje kojeni aspon rok a pul az dva, podle jinych to zase vliv nema. Ale nikde, ze by kojeni riziko nejak zvysovalo.
Evaeva ja jeste kojim tak sestkrat denne, kdyz jsem odpoledne po biopsii z daneho prsa nekojila, tak jsem to k veceru uz celkem citila. Proto to omezujeme postupne
Zuzuli tak to jsem špatně pochopila, to je ještě dost.
Já mám takovou stížnost. Jsem už úplně vyflusla z práce, chtěla jsem si udělat už příští tyden volno. Tak to nepůjde, uz tam mám čtyři schůzky. Ale zrovna dnes, když sbírám energii s vypětím všech sil, mi šéf napíše, co bychom mohli začít dělat od začátku roka a na každý měsíc tak 15 odrazek, z toho pět se mě určitě týká. A nejsou to věci na pět minut, spíš na dny.
Poslala jsem ho slušně kam slunce nesvítí, ale to bude mít jen odkladný účinek. Zrovna včera po mě něco chtěl, docela důležitého, musím se nad tím pořádně zamyslet. Deadline v pondeli. Proč?
Naposled jsem moje přetížení řešila v říjnu, tak asi nastal čas se sesypat znova?
Zuzuli tyjo nebylas na Zelenym pruhu? tam sem byla na ultrazvuku ja a doktorka mi rekla, ze prehanim a ze mlady holky rakovinu nemaj. A ze kdyz me partner uklidnoval, ze to nic nebude, tak ze je jedinej u nas doma, kdo ma rozum. Kazdopadne drzim palce![]()
Zuzuli držím palce, určitě to nebude nic zhoubného. A k tomu kojení, jeďte podle toho, jak to cítíš ty a malá, ta doktorka je úplně mimo.
Sweet Potato Ráno jsem nestihla přečíst, taky mě to překvapilo. Nebo vlastně ne?
Zavoral upevňuje vliv?
711990 Ty máš taky smůlu na wtf lidi![]()
Len haha tohle podle me je standard tam u nich:D odradit co nejvic pacientu!
711990 Koukám další ordinace Na mýtince
Sweet Potato andulka01 Ale redakce se proti tomu postavila, uvidíme, jak to dopadne.
Obzinová v Českém rozhlase!
Přestože Zavoral je člověk, od kterého čekám všechno, tak tohle překvapilo i mě. Posadit do vedení média veřejnoprávní služby Obzinovou, která několikrát prokazatelně porušila ty nejzákladnější principy veřejné služby, je prostě šílené. Za hromadný protest zaměstnanců (a nejen) jsem ráda.
711990 Mne rekli, kdyz videli poprve snimek, ze se nemam hroutit, ze treba to nemusi byt uplne hned leukemie.
Tak tesne vedle.![]()
Luna tvl![]()
continuity Chtěla jsem se tě zeptat, jestlis teda přemýšlela o změně, pak jsme si vzpomněla, že už jsi tu změně místa několikrát psala, no a pak mě napadlo, že člověk si nějaký to nastavení nese často se sebou a pak se ty vzorce a situace, od kterých se dostává, opakujou.
Já to řeším průběžně se ségrou, ona je typ, co i když změní práci, tak v tý nový stejně dělá dobrovolně i po víkendech, aniž by to měla zaplacený, prostě nějak se vždycky vedení podaří jí vštípit pocit, že je nenahraditelná (což svým způsobem je, pře když odejde, tak za ní musí přijmout minimálně 1 a půl člověka), no a v nový firmě zase vlastně skončí, kde byla.
Já k tomuhle mám sklony taky, ještě do toho jsem takovej ten ochotnej blbec, co se chce všem zavděčit, akorát mám doma muže, kterej funguje jako korektiv, ségra je sama, tak vždycky skončí u tý víkendový práce a pocitu, že tím zachrání svět..
Jako tím vůbec nemyslím, že jsi stejnej případ, vím, že ne, spíš tak přemýšlím nad tím, že když se nějaká situace opakuje, tak je to někdy i pro to, že člověk si tu příčinu vláčí s sebou.
Zina Nene, máš úplnou pravdu. Já totiž neznáším dělat věci polovičatě. A dělat je pořádně znamená, dát tomu víc energie. A už to jede. Přes víkendy teda nejede vlak.
Řešila jsem to i s psycholožkou a ta si myslí, že neumím říkat Ne. To já se zas ohradit umím, takže podle mě slepá ulička, ale furt se v tom nimrame a nikam moc to nevede.
Spíš bych to viděla tak, že ještě pár měsíců počkám a buď se to změní nebo to zas nějak rozseknu. ![]()
continuity Ono možná nejde jenom o nepolovičaté dělání, ale taky o potřebu (které velmi dobře rozumím) věci chápat, znát jejich smysl a souvislosti v rámci většího celku. A když je ten celek opravdu velký, člověka to prostě mentálně vyčerpá. Není to úplně tak, že by dělal věci za jiné, ale do své vlastní práce zahrnuje přemýšlení z hledisek, která vlastně jeho zodpovědnost překračují.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.