Paris to je dobre, ze mas v rodine oporu. Ty Vanoce jsou fakt narocny obdobi, zvlast ty prvni.
Stěžovací vlákno
Kokoska Evaeva Byli tam rodiče a paní z pohřební služby asi byla taková... "květiny si musíte zařídit sami, máme toho moc", "jestli chcete přijít, tak musíte dneska tak do jedný, já mám do dvou pracovní dobu a tak abych to roznesla po vývěskách ještě". A to my jsme si sami vyrobili parte, sami si vybíráme hudbu, ... Ve městě ale hned několik lidí poznamenávalo, že je to tam o té paní známo. (A paní v květinářství se vykrucovala, že "Na shledanou, dědo" na stuze je moc dlouhé, že stuha bude viset přes kytku... tak jsem řekla, že mě to nezajímá
)
Naopak teda husitský farář je nejpříjemnější z těch všech kolem. Aspoň ti že se to učí nebo nějak se v tom vzdělávají nebo co.
Děkuju moc všem
v 93 letech ve spánku, lepší to asi stejně bejt nemohlo.
Aranel mne naopak mile prekvapilo, ze zaridili komplet vsechno, i zpevaka na obrad v kostele. Jen na kytky jsme teda radsi se segrou zajely kouknout a domluvit se nazivo, podle fotek v kancelari jsme to vybirat nechtely. A pani prisla do kancelare kvuli korekture parte jeste vecer po jinym pohrbu, my si jen rucne napsali text a schvalili konecnou upravu.
Tak se drz, jsou to smutny veci, ale cas... znas to. Ale stejne to trva, neni den, abych si nevzpomnela.
Děkuju moc všem
v 93 letech ve spánku, lepší to asi stejně bejt nemohlo.
Lepší mohlo být jen datum. Drž se
.
Můj dědeček zemřel před Vánoci, letos to bylo 30 let. Přišel z venku, že se mu udělalo špatně při sekání dřeva, lehl si s novinama a tak ho našla babička. Bylo mu jen 60. Babička tady bez něj byla dalších 25 let a nesla Vánoce špatně.
Řvousenka Já nevyžádaný rady beru :-), takže děkuju, vyzkouším.
viktorka_od splavu Já cukr v jídleníčku nemám, jestli se teda myslí cukr jakože cukr. Nejblíž k tomu má javorový sirup, co si ho dávám ráno lžíci do tý ovesný kaše, ale moc nevěřím tomu, že by to mělo nějakej zásadní vliv?
Dadoo Já si tvoje problémy s kyčlí pamatuju a moc ti přeju, že se ti to povedlo díky jedné návštěvě fyzioterapeuta takhle vyřešit
. Poslala bys mi na něj kontakt, jestli se teda k němu dá nějak normálně dostat?
Renusatko 60 je teda opravdu malo. :-( Ta umrti kolem Vanoc jsou hrozne smutna. Manzel jedne zname zemrel primo na Stedry den, dopoledne vybehl pro cerstve pecivo a srazila ho tramvaj. Vlastne jsem ho ani neznala, ale stejne si na nej skoro kazde Vanoce vzpomenu. Meli tehdy jeste relativne male deti, na zakladce.
Aranel Období je to blbé, ale jinak to byla určitě "hezká" smrt. Uvidíš, že ze dne na den to bude lepší a lepší. Četla jsem, že první rok po odchodu rodiče je velmi náročný, jak se musí znovu uspořádat ty zažité tradice.
Kokoska my tam vyřešili všechno, žádné vyložené nepříjemnosti, ale některé okamžiky byly vyloženě zvláštní.
Evaeva Jo, nejhůř to nese babička, která s ním byla každý den, ale věřím, že i jí bude (ve společnosti ostatních vdov) čím dál líp.
Aranel to je jasné, ale určitě bude líp. My měli strach o dědu (nevlastního), ze začátku po smrti babičky vůbec nevypadal dobře. Ale dneska jsme se viděli a zdá se, že je mu lépe, je to teda už půl roku. Vánoce strávil s dětmi a vnoučaty na chalupě, dneska byl u našich, Silvestr má trávit s rodinou mámy bratra (de fakto nevlastního syna), zdravotně taky vypadal mnohem lépe než před pár měsíci.
Jak jsem byla nějakou chvíli odhlášena a teď docitam, tak jsem narazila na stížnosti ohledně psychiky a co pomůže. Moc chci poděkovat těm, co něco o sobě napsaly, vím, jak je to člověku nepříjemné, zveřejňovat ty soukromé věci, ale mě to moc pomohlo. Protože mé trápení není úplně moje, nemůžu napsat víc, ale spousta z vás určitě to bude znát, jak člověku je, když léčba nezabírá a možnosti a času ubývá.
Tak si jdu postěžovat na sebe, že bych měla být klidnější, když vím, že skoro všechno jsou teď prkotiny, ale ne, já se samovytocim úplně do vrtule. Kvůli blbostem.
Sveraci kazajku na mě.
A teď jakou velikost? A dělá je i COS?
Zina cukr je cukr, jedno v jake forme - myslim tim mono a di sacharidy, takovy ten dojem ze fruktoza je necim lepsi je neopodstatneny (obecne, bez ohledu na zdravi). ted jeste koukam ze ten javorovy sirup je vicemene sacharoza, tak to mas uplne jedno:-)) zrovna tu kasi s cukrem bych si obzvlast odpustila, me by to odrovnalo. ale tvuj problem s tim samozrejme nemusi mit nic spolecneho
Mha COS bude určitě obří ![]()
![]()
Až mi je blbé posťažovať si na svoje.
...ale...už ste niekto dostalo na Štedrý deň žlčníkový záchvat?
Fajn....a dostali ste ho doobeda skôr než ste sa stihli niečím napchať (a v podstate to bol asi aj dôvod, že som pár dní predtým nič poriadne nejedla, len úchztkom, lebo som "nemala čas")?
A stalo sa Vám, že ste nevedeli, že je to žlčníkový záchvat, tak ste niekoľko dní preskuvíňali a nešli s tým nikam?
Mne raz ten občansky už fakt vezmú...
![]()
Já už ho od té doby bezpečně poznám. A u mne je to kombinace nervů a nevhodného jídla ( někdy stačí jen banán nebo káva ) nebo velmi málo jídla a nervy
slniecko teda zni to hrozne. Jak to dopadlo, rozehnali ti to nejak nebo musis na operaci?
slniecko kocoureksuggy No a jak vypadá žlučníkový záchvat?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.