Zvracela jsem, pocit nafouknutí, bolest jde až do zad, lze ležet jen na zádech, jít na wc znamená dolézt tam po čtyřech. Přijela sanitka, doktor mi dal injekci a druhý den jsem byla celkem ok.
Stěžovací vlákno
slniecko ano, ja ho mám i z hladu
slniecko
Já už ho od té doby bezpečně poznám. A u mne je to kombinace nervů a nevhodného jídla ( někdy stačí jen banán nebo káva ) nebo velmi málo jídla a nervy
No, tak u mňa to bolo presne málo jedla a nervy
...chcela som, aby bolo všetko úplne DOKONALÉ, keď sa mi dieťa prvýkrát vráti po troch mesiacoch z internátu
.
Kokoska nakoniec nijako, bola som až dnes ráno a doktorka skonštatovala, že už je po a už nie je čo riešiť, či nejako preventívne vyberať alebo nie (na UZV boli kamienky), to mám ísť prebrať na gastro, ale že som to proste "prechodila".
ionicera No u mňa kŕče, nafukovanie, neustále bolesti buď celého brucha, alebo na niektorých miestach, niektoré veľmi podobné menštruačným (to som si vygooglila, že existuje niečo ako bolestivá ovulácia a keďže to termínovo sedelo, tak som si myslela, že by mohlo byť ono) a inokedy zas na iných.
ionicera u me tak, ze jsem sedela na wc s kyblem v naruci celou noc, bala jsem se volat sanitu aby me neodvezli protoze jsem mela doma mimino a ozraleho ex. dopoledne jsem se doplazila k mudr ktery mi zkusenym hmatem sahnul pod zebro, ja vyjekla a bylo jasno. dalsi asi dva nebo tri roky me to zlobilo pri dietni chybe, ale to uz "jenom" bolest a ten pocit kamenu v brise jak pise kocoureksuggy
slniecko uff to je pech, tlapkam moc
slniecko takhle se taky projevujou zaražený větry - to jsem měla nedavno a myslela jsem, že umřu, jak mi bylo zle... psa jsem vyvenčila jen díky Espumisanu a Febicholu
a v mezičase jsem zjistila příčinu: kedlubna + víno bílé... už nikdy!
slniecko ano, já tedy taky na Štědrý den, jen nevím, jestli to byl žlučník, ale špatně je mi ještě dnes a po dietě se odvažuju dát si jídlo jen s iberogastem. Obdivuju všechny, kdo o Vánocích jí víc než obvykle, mě evidentně stačí si dát maličký řízek a lžíci salátu a pak týden dieta a na jídlo ani pomyšlení.
MhaNo a co třeba nějakou tu třezalku i pro tebe? Že by tě to třeba trochu uklidnilo, co myslis?
slniecko babicka na to neco brala, kdyz ji zacinalo byt tezko. Febichol? Cholagol? Uz nevim.
Kokoska dali mi Algifen, že ho mám mať doma, keby to znova prišlo, nemôže to byť ono?
slniecko algifen nebo cholagol. Ten mám radši. Stačí nervy a neco mastnejsiho a je to hotové. Nastesti obvykle jen ukrutna bolest.
Mně zabírá spolehlivě Febichol, máme ho všude zásoby
Cholagol nejsem schopná pozřít
slniecko algifen urcite ne, mozna behem let nejak vystridala ty dva, ty nazvy si pamatuju. Jedno byly takove zelene mekke kulicky.
kocoureksuggy ja s tim nastesti osobni zkusenost nemam.
Buď ráda, není o co stát. Po mně to podědil syn, vlastně na to trpíme celá rodina, moje i manželova.
k těm vánočním zažívacím patáliím přihazuju střevní chřipku, která mě a muže na Boží hod potkala. Dceru to naštěstí minulo. Ještě včera jsem měla žaludek jako na vodě, ale dnes jsem už konečně ve formě.
Obě ty bolesti jsou krutý - žlučník i zaražený větry! Přitom taková blbost (v tom druhým případě), jenže člověk samozřejmě hned myslí na slepák, náhlou příhodu břišní, nemocnici, kudlu a nevím co. Espumisan a Cholagol a hořký čaj je dobrý mít doma...
Zuzuli na salát zrovna jsem hodně opatrná. V tom je majonéza, cibule... mám to docela ráda, ale tak v homeopatických dávkách a ne od každého!
Já to tady čtu a už se mi v reklamě objevují čaje na reflux a žlučníkové potíže
. Já to neznám a klepu na vše okolo, znát nechci.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.