Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Garfie
28568 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 08:15
Reakce na Sweet Potato:

Děkuju, no nejhůř je na tom pochopitelně rodina, žena, děti...nic mu nebylo, byl to prostě úplný šok. :-(

rasaNori Leto jsem měla asi nejhorší rýmu v životě!! Trvala téměř tři týdny v nejhorším stádiu, hluboce soucítím!!! :-)

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:25
Reakce na whiskas:

. U cukrovky maji vykyvy nalad ( ne zmenu psychiky) na svedomi veľké zmeny hladiny cukru v krvi a udavaji se castejsi deprese. Otázka zda za to muze cukrovka alebo fakt, ze máji vaznou nemoc. Ale s tím by se melo pracovat. Deda mel cukrovku 40. let a byl to hodny, vcelku klidny človek.

u nekterych nemoci ke zmene osobnosti dochazet samozrejme muze, ale jsou to treba mozkove nadory, mrtvice etc. Taky nektere leky maji vliv na psychiku, ale ne inzulin. To spis je popsan vliv hormonálnu antikoncepce

edit: Úprava jedne blbosti, doplneni depresi

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:27
Reakce na continuity:

Aha, takže jde o výmluvy? To mě opravdu (z osobních důvodů) zaujalo, budu o tom muset něco nastudovat, abych měla argumenty.

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:35
Reakce na whiskas:

tak to nemusí byt vymluva. Pokud se človek stane najednou protivny, naladovy, prípadne zapometlivy  nezávisle na sve vuli. Je dobre patrat dal. Vždy je možné zmenit i medikaci. Ale odmavnout to tím, ze za protivne nalady muze cukrovka ( pokud je jinak kompenzovana), je malo. Muze tam byt i ten Alzheimer treba nebo starecka demence, co ja vim?

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:37
Reakce na continuity:

"My" máme doma problém s vysokým tlakem, no a muž samozřejmě "umírá" a neustále se pozoruje, což mi leze dost na nervy. 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:45
Reakce na whiskas:

tak jestli byl pretim v pohode, tak se zrovna. Leky to nebude, spis ten sok z toho, ze neni nesmrtelny. Moje matka bere i leky na cholesterol a vsichni bychom uvitali, aby se zacla pozorovať trochu Vic, hlavne stran toho, co si dáva na talir.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:48
Reakce na continuity:

Zajímavé je, že životní styl (strava/pohyb) se jaksi neřeší, ale možné důsledky hypertenze neustále a také se na ty prášky svede cokoli, únavou počínaje a špatnou náladou konče (+ vše mezi tím). Snažím se být chápavá, ale přiznám se, že je to občas náročné, až už skoro otravné. 

A rady ohledně stravování a pohybu jsou samozřejmě zcela ignorovány. Možná to muži snáší hůř? 

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:56
Reakce na whiskas:

samozrejme, ze to znasi hur. Ale tak to nemuze byt omluva. Šéfovi v práci nic takoveho zcela určite nevyklada.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 10:59
Reakce na continuity:

Ne, ani známým, to se chová zcela normálně, ale jak zaklapnou dveře domova ... .

Offline continuity
43136 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 11:03
Reakce na whiskas:

no tak si si odpovedela sama. Proste na to prestan reagovať a Pak postupne to i tolerovať. Pokud zjisti, ze nemuze, tak prestane prudit.

Offline whiskas
21093 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 11:16
Reakce na continuity:

To si nejsem jista. Tuto taktiku jsem zkoušela a byla jsem zasypána výčitkami o nedostatku empatie. 

Offline Kokoska
34975 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 11:34

Narozeniny s manželem nijak neslavíme, máme je pár dní od sebe a většinou jedem někam na dovolenou. Dost nesnáším ty řeči Hezky to oslavte - Jak to oslavíte - Proč to neslavíte... Neumím si představit, že sezvu rodinu a známé a budeme co? Jíst a pít a jako že slavit? To se radši sejdem, když  je čas a nálada jen tak, bez příčiny. A stejně už tak 10 let říkám, že v tomhle věku by se narozeniny měly zapírat a ne slavit 

Zato moje maminka, ta si na to potrpí. A vždycky je to stejné. "Nic mi nedávejte, pro mě už je to škoda". A běda, kdybychom jí fakt nedali aspoň nějakou maličkost. A pak dárek zastrčí do skříně, případně to vylepší slovy "Pro mě je to škoda, nechceš to?" 

Offline rasaNori
8845 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 11:36
Reakce na whiskas:

To si nejsem jista. Tuto taktiku jsem zkoušela a byla jsem zasypána výčitkami o nedostatku empatie. 

A máme diagnózu: malej domácí tyran a despota :D Hele na mně to můj drahý vyzkoušel s vyhozeným ramenem, před zbytkem dělal hrdinu, jak všechno zvládá, a doma se tvářil že si ani chudinka čaj nezalije (bo konvice je těžká ) Když jsem se mu na posluhování vykašlala, tak měl taky řeči jak se o něj nestarám... Na čež mu bylo odpovězeno, že zvládá - li sex, zvládne se o sebe i postarat a bylo po problému :D

Offline Sweet Potato
40400 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 12:01
Reakce na whiskas:

Ono si nevybereš. "My" taky máme vysoký tlak. Ovšem dostali jsme pilule, takže pohoda a nic nemusíme řešit, že.

Offline barbucha blogger
35876 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 12:34
Reakce na Kokoska:

"Dost nesnáším ty řeči Hezky to oslavte - Jak to oslavíte - Proč to neslavíte... Neumím si představit, že sezvu rodinu a známé a budeme co? Jíst a pít a jako že slavit? "

Úplně "nejlepší" oslavy probíhaj u nás v práci. Mě se to teda netýká, jsem z obliga jednak povánočním termínem a taky pochybuju, že naše tetiny tušej, že nějaký narozeniny vůbec mám - jsem naštěstí trochu mimo jejich kolektiv  Ale u svých kolegyň (cca 40 kousků) to sledují ostřížím zrakem, a zejména čekaj na povel/pozvání k oslavě, a pak teprve začínaj vybírat na dárek. Kdo oslavu neuspořádá, nedostane nic!   Musím říct, že mě tyhle jejich praktiky od začátku dost udivujou...tak buď chci někomu popřát a dát mu drobnej/jakejkoliv dárek, a pak nečekám na odměnu v podobě opulentní žranice zadarmo (což nebohého oslavence nevyjde nijak levně při tom množství hladovejch), nebo na to kašlu! 

Offline Bledule
4711 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 14:02
Reakce na barbucha:

Tyhlety oslavovací manévry ať už v práci nebo doma mě nepřestávají udivovat.

Musím uspořádat oslavu, protože se to očekává. Zase budu kolem všech skákat a vůbec si to neužiju. A ten nepořádek potom, kdo to má uklízet.

Zase musím vymýšlet, co mám koupit, hrozný opruz!

Tamty nepozveme, protože oni nás taky nepozvali.

To snad nemyslíš vážně, koupit takovou drahou věc! Vždycky se kupují dárky jen vašim!

Všichni musí dostat dárek stejné hodnoty, aby si nezáviděli.

Nebudu se skládat na dárek, protože mě nepozval na oslavu.

Kolik budeme vybírat, to snad nemyslí vážně, já nemám takovou výplatu jako oni.

Příspěji, protože přispívají všichni, aby se neřeklo, i když ho/ji nemám ráda.

Nakonec přijdou za mnou a jen tak mezi řečí řeknou: „Ty se máš, že nic neslavíš." 

Offline nonemy
2675 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 15:02

Jdu si postěžovat na svoji blbost, omylem jsem vhodila do pračky s ostatními věcmi svetřík ze 100% kašmíru 8-letá dcerka z něj má velkou radost.

Offline dzizisketa
8963 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 15:15

Asi zabiju kolegyni. Je teda z jiného pracoviště, ale chodíme spolu teď na jeden kurz, a ona pořád mluví, ale prostě pořád! Kdyby aspoň povídala něco zajímavého, ale většinou jde o to, jak to všichni dělají špatně, jen oni u nich jako jediní správně, pořád komentuje i během přednášek, které mne ale dost zajímají (proč bych jinak do kurzu chodila, že jo) a o lidech, se kterými na rozdíl ode mě neměla nikdy nic pracovně společného tvrdí, jací jsou to neschopní hajzlové (doslova). Když se bavíme se spolužáky a ti se třeba mě na něco zeptají, tak má zase pocit, že ona je kompetentní podat více informací, protože vizte výše. Je to šíleně vyčerpávající. Budiž mi to poučením, protože taky mám sklony neumět zavřít hubu.

Online michaela
337 příspěvků moje polička 29. ledna 2017 16:38
Reakce na nonemy:

Amun 

tak už ste dve, nepoužiteľné zvyšky môžete poslať Jehelníčkovi ako materiál na ďalšieho medveďa