Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 10. ledna 2022 22:37

andulka01 keď má depresie, tak je to pomerne jasné. Problém je, že vytiahnuť ju jej nepomôže s tými depresiami (maximálne ešte viac unaví), naopak, ak by sa jej dalo pomôcť s tými, tak by to mohlo vyústiť v nejaké cestovanie potom.

Offline vanilka
2188 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 05:44
Reakce na Garfie:

Kokoska A Stanislav Rudolf :-(

​Nejoblíbenější spisovatel mého dětství, dospívání .... přečetla jsem od něj snad všechno, většinu knížek několikrát. Mají čestné místo v mé knihovně, krásné vzpomínky.

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 11. ledna 2022 05:48

Kan Garfie notna jeho Pusinky jsem četla asi ve třetí třídě s očima navrch Metráček, Blíženci, Knížka pro zamilované holky...to byly moje bestsellery v raném dospívání, než jsem objevila Lenku Lanczovou

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 06:06

andulka01 pozerám že tvoja matka je ako môj muz. Ten energický chlap je teraz pecival. V lete je stále vonku, pracuje v záhrade a okolo domu, ale vytishnut ho niekam preč je čím ďalej ťažšie  on si e ide ale už nie s takým nadšením  je to asi aj tým, že je doma a pracu ma len raz, maximálne dvakrát v tyzdni. Pomaly preberá za mňa domácnosť

Ešte že máme vnúčatá, tam ma energie dosť, ale keď odídu, vypne. Buď je u seba v dielni kde vyrába svoje lietadla, alebo pri pocitaci. Ja som takmer stále v práci on doma sám so psom. No zima je už taká, dúfam že keď sa oteplí, vráti sa mu aj elán. Inak budem musieť ísť niekam preč sama, s kamarátkami, alebo s vnukom. A to nie je úplne ono. Proste som si vzala staršieho chlapa a táto doba ho trochu prevalcovala.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 06:47

Janulik03 U těch chlapů je to ještě trochu těžší, přijde mi že se hůř vyrovnávají se stárnutím. Ženské jsou taky dost nasměřované na rodinu a žijí další život skrze děti a vnoučata, nebo jak to říct, prostě to s nimi doopravdy prožívají. A často hůř nesou různá zdravotní omezení, viděla jsem to u táty, tak jako zamlada odmítal vyrazit do ulic s deštníkem, protože by vypadal blbě, ve stáří odmítal chodit mezi lidi třeba s hůlkou....nakonec seděl skoro pořád doma. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:08

Pro mě byl Stanislav Rudolf jednou z částí mozaiky, která tvořila moje dětství a dospívání. V Brandýse jsem ho často potkávala. Když šel vyřizovat něco k mé mámě, tak jí vždycky pro nás přinesl podepsanou knížku, máme se ségrou celou sbírku. 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:16

Garfie možno je to tak, možno je to tým že bol stále pracovné preč a potom sa vlastne zo dňa na deň rozhodol pracovať tak aby bol viac doma, vo to hlavne kvôli mne aby bol so mnou keď to nevyzeralo zrovna dobre. 

A potom zas veľmi rýchle rozhodnutie zostať na dôchodku.

No ono to tak asi chodí, je z neho domaci pán.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:19

Lamicka  to je hezké. Já si až teď uvědomila, že dcera určitě ještě nic od Rudolfa nečetla, musím jí něco podstrčit. :-) 

Janulik03 On ten covid tomu nepřidá, vidím to na tchánech, chodívali do divadla, na akce, teď sedí zalezlí doma a starají se o kozy. :-( 

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:21

Garfie kozy! Kozy nemáme, ale minuly rok som skoro kúpila ponika.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:34

Janulik03  Doporučuju oslíka, to je vyšší level! Osla měli v jednom domě, kde jsme byli na prázdninách a děti na něm jezdily.....

Offline Potrefenáhusa
38892 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:40

Garfie osly miluju!!!! Ale ten zvuk jakokdyby někoho vraždili na celou vesnici! 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:48

Lamicka To je krásný a ty knížky závidím!

Janulik03 Kup osla a páva, dědina tě bude milovat.

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 07:48

Garfie zrovna nedavno jsem si rikala, zda by se jeho knizky soucasne generaci divek libily, prece jen je to jina doba, knihy jsou takove trochu naivni, ale pak jsem si vzpomnela, ze mne se libily vic ty starsi tituly, tak proc ne?

Treba za nas hrozne frcela Lenka Lanczova a tu bych si uz neprecetla, Rudolfa naopak rada, musim si neco od nasich privest. 

Offline notna
9459 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 08:00

Garfie Lamicka Dceři jsem už Rudolfa nabízela. Číst to nechce. Ale nečte ani současnou literaturu pro slečny. Vede u ní fantasy.

Offline Garfie
28576 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 08:13

notna U mojí právě taky a trochu mě to mrzí. Přitom ještě nedávno četla všechno, včetně Štorcha a verneovek!

Lamicka Lanczova mě minula úplně, ale vím, že ji četly kamarádky. Já myslím, že dceři by se líbit mohly, ona spíš ještě vůbec nečte dívčí románky, je spíš na tu dobrodružnou literaturu. 

Offline Lamicka
14199 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 08:21

notna Garfie moje dcera je na to ještě malá, ale mám pocit, že má taky jiný vkus. U nás jedou čarodějové a dobrodružná literatura. 

Offline Kokoska
35001 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 09:23

Potrefenáhusa osliky chova tchyne me dcery, ale oni bydli skoro na samote a vybeh je uplne stranou. Oslatka prodavaji, nekolik uz jich taky hralo v ruznych pohadkach. 

Takze tam se nerika Jedem k babicce, ale Jedem k oslikum

Offline černá káva
2131 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 09:39

rozarka Potvrzuju, píšeš mi z duše. A ještě k tomu mi přibývá, obstarávání manžela, ne že by nemohl, ale čím dál vic si nechává posluhovat. Sice vyleze na střechu, ale než by se ohnul...

Offline Catherinne
10859 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 11:32

Já si taky říkala, jestli by dnešní holky Rudolfa četly. Včera mě dostala slečna (23) v práci, vůbec nevěděla kdo je režisér Clain a třeba básníky nikdy neviděla. A já pamatuju jak bylo úžasné jít do kina na nový díl. Jiná doba, prostě.

Offline dzizisketa
8976 příspěvků moje polička 11. ledna 2022 12:16

Catherinne 

Dnešní mládež má přístup k celosvětové produkci a když s ní srovnáš Kleina... tak není divu, že mladé nezajímá.