andulka01 keď má depresie, tak je to pomerne jasné. Problém je, že vytiahnuť ju jej nepomôže s tými depresiami (maximálne ešte viac unaví), naopak, ak by sa jej dalo pomôcť s tými, tak by to mohlo vyústiť v nejaké cestovanie potom.
Stěžovací vlákno
Kokoska A Stanislav Rudolf :-(
Nejoblíbenější spisovatel mého dětství, dospívání
.... přečetla jsem od něj snad všechno, většinu knížek několikrát. Mají čestné místo v mé knihovně, krásné vzpomínky.
andulka01 pozerám že tvoja matka je ako môj muz. Ten energický chlap je teraz pecival. V lete je stále vonku, pracuje v záhrade a okolo domu, ale vytishnut ho niekam preč je čím ďalej ťažšie on si e ide ale už nie s takým nadšením je to asi aj tým, že je doma a pracu ma len raz, maximálne dvakrát v tyzdni. Pomaly preberá za mňa domácnosť ![]()
Ešte že máme vnúčatá, tam ma energie dosť, ale keď odídu, vypne. Buď je u seba v dielni kde vyrába svoje lietadla, alebo pri pocitaci. Ja som takmer stále v práci on doma sám so psom. No zima je už taká, dúfam že keď sa oteplí, vráti sa mu aj elán. Inak budem musieť ísť niekam preč sama, s kamarátkami, alebo s vnukom. A to nie je úplne ono. Proste som si vzala staršieho chlapa a táto doba ho trochu prevalcovala.
Janulik03 U těch chlapů je to ještě trochu těžší, přijde mi že se hůř vyrovnávají se stárnutím. Ženské jsou taky dost nasměřované na rodinu a žijí další život skrze děti a vnoučata, nebo jak to říct, prostě to s nimi doopravdy prožívají. A často hůř nesou různá zdravotní omezení, viděla jsem to u táty, tak jako zamlada odmítal vyrazit do ulic s deštníkem, protože by vypadal blbě, ve stáří odmítal chodit mezi lidi třeba s hůlkou....nakonec seděl skoro pořád doma.
Pro mě byl Stanislav Rudolf jednou z částí mozaiky, která tvořila moje dětství a dospívání. V Brandýse jsem ho často potkávala. Když šel vyřizovat něco k mé mámě, tak jí vždycky pro nás přinesl podepsanou knížku, máme se ségrou celou sbírku.
Garfie možno je to tak, možno je to tým že bol stále pracovné preč a potom sa vlastne zo dňa na deň rozhodol pracovať tak aby bol viac doma, vo to hlavne kvôli mne aby bol so mnou keď to nevyzeralo zrovna dobre.
A potom zas veľmi rýchle rozhodnutie zostať na dôchodku.
No ono to tak asi chodí, je z neho domaci pán. ![]()
Garfie kozy! Kozy nemáme, ale minuly rok som skoro kúpila ponika. ![]()
Janulik03
Doporučuju oslíka, to je vyšší level! Osla měli v jednom domě, kde jsme byli na prázdninách a děti na něm jezdily.....
Garfie osly miluju!!!! Ale ten zvuk jakokdyby někoho vraždili na celou vesnici!
Garfie zrovna nedavno jsem si rikala, zda by se jeho knizky soucasne generaci divek libily, prece jen je to jina doba, knihy jsou takove trochu naivni, ale pak jsem si vzpomnela, ze mne se libily vic ty starsi tituly, tak proc ne?
Treba za nas hrozne frcela Lenka Lanczova a tu bych si uz neprecetla, Rudolfa naopak rada, musim si neco od nasich privest.
Potrefenáhusa osliky chova tchyne me dcery, ale oni bydli skoro na samote a vybeh je uplne stranou. Oslatka prodavaji, nekolik uz jich taky hralo v ruznych pohadkach.
Takze tam se nerika Jedem k babicce, ale Jedem k oslikum ![]()
rozarka Potvrzuju, píšeš mi z duše. A ještě k tomu mi přibývá, obstarávání manžela, ne že by nemohl, ale čím dál vic si nechává posluhovat. Sice vyleze na střechu, ale než by se ohnul...
Já si taky říkala, jestli by dnešní holky Rudolfa četly. Včera mě dostala slečna (23) v práci, vůbec nevěděla kdo je režisér Clain a třeba básníky nikdy neviděla. A já pamatuju jak bylo úžasné jít do kina na nový díl. Jiná doba, prostě.
Dnešní mládež má přístup k celosvětové produkci a když s ní srovnáš Kleina... tak není divu, že mladé nezajímá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.