Taky si musím postěžovat, na pátek jsem si vzala dovolenou, ze si pojedeme někam zalyžovat, vše připraveno zabaleno , no a v pátek ráno na me sedla taková viroza, ze jsem nevylezla z postele. Dnes uz je mi hej, ráno ovsem nevstal manžel
A to jsme se na lyže děsně těšili!
Stěžovací vlákno
Tak to jste na tom hůř, ten můj stál ve výprodeji dvě stovky a malá ho unosí. Ale se divím, že se tak srazí bavlna.
tccc, žádný medvěd nebude, ještě by si Jehelníčkovi zákazníce zvykly na kašmírové ![]()
Myslela jsem, že jste se přepsala a že šlo o 100% vlnu. Také bych nečekala, že bavlna má takové "možnosti"
.
Nepřepsala, ale s vlněným svetrem už se mi to taky podařilo :)
tak merino wool to je jasný, škoda :(
tccc, z kašmírových šiju často! ![]()
Takže luxusní medvědi a ještě hřejou. ![]()
Jinak vašich sražených svetrů je mi líto![]()
Ono je to jak na potvoru, některá vlna je tak upravená, že se ani na 60 stupňů nesrazí, ale když člověk nechce, stačí se na svetr křivě kouknout a je zaplstěnej.
Třeba italský vlněný svetry se nesráží a ty z Marks a Spencera taky ne...těm už se v sekáčích vyhýbám...a taky Benettoňácký lze prát celkem bez obav (k medvědí smůle
)
A přesně takhle medvědi přicházejí na svět! ![]()
tccc, z kašmírových šiju často! ![]()
no dobře no, tak až se srazí tak, že nebude na dcerku, ale na panenku, tak je váš na medvěda ;)
"Třeba italský vlněný svetry se nesráží a ty z Marks a Spencera taky ne...těm už se v sekáčích vyhýbám..."
Hm, a zrovna jsem na tebe myslela, vyřazovala jsem bleděmodrej, 100% vlna z MS ![]()
To je děs, co? Mně je vždycky úplně mdlo z tý nenažranosti a vychcanosti: Nepozveš mě na večeři, tak na tebe nedám ani padesátikorunu! ![]()
Vlastně jsem nikdy nechápala, proč by měl oslavenec pořádat nějakou trachtaci (pro příbuzný nebo pro kolegy, to je fuk). Nemělo by to bejt právě naopak? ![]()
Mně se kašmírovej svetr z MS srazil. Naštestí ne doslova na plst, ale tak o číslo-dvě. Dostala ho dcera, na medvěda by to ještě nebylo.
hm a da se to srazeni nejak predvídať? Detem bych neco zkusila vyprat. Vlnených svetru mam hafo, ale blbe se shaneji na decka.
No, možná jsem to napsala příliš radikálně, určitě budou série, který se srazí, ono se to pozná i podle cedulky, když je tam "washable wool" tak ten ani na těch 60.
Jo ale prosimvás, majitelky svetrů, já je ničím bezstarostně, ale vy to nezkoušejte, protože Jehelníček psala, že pohoda
Perte opatrně :-)
Jestli dá, tak já to ještě neobjevila.
Jestli vám nějakýho nebude líto, můžete zkusit na 40, ale bez záruky. Taky můžete vytáhnout místo svetru prkno![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.