Stěžovací vlákno

10. srpna 2014 17:31
Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:41

spadla jsem pri boulderovani a pretrhala jsem si vazy v kolene a meniskus  belham se o berlich, operace nutna, nikde ale nejsou volny terminy, takze vyhlidky jsou ze budu dva meice cekat na operaci a pak nevim kolik mesicu rehabilitovat.

volny terminy jsou akorat pro privatne pojisteny. jako jsem fakt nasrana tak, ze si to soukromy pojisteni snad zaridim.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:43

Lilly_Ku

Soucítím velice a držím palce! 

Offline brrr
12363 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:44

Lilly_Ku Ježíšmarja!

Offline Pinot Noir
29911 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:49

Lilly_Ku ježiš!

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:50

Lilly_Ku asi blby dotaz, ale neslo by to nejak nekde v Cechach? 

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 19:56

Kokoska no uz jsem to prave koumala. zatim mam jenom poukaz na operaci, dneska jsem zacala obvolavat kliniky v berline, zatim bezvysledne (jakoze jsem se ani v urednich hodinach nedovolala). v pondeli zkusim okolni mesta, treba tam bude mensi natresk. no a pak asi dojde i na cechy :) ale pojistena jsem tady, v cechach bych to musela platit a navic pak je jeste rehabilitace, takze by bylo lepsi mit neco pobliz.

no jako jsem zvykla minimalne trikrat tydne sportovat a celkove se hodne hybat, ted jsem rada ze si dojdu do koupelny, takze jsem z toho zatim teda dost rozmrzela.

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:01

jo a takovy ty kecy, ze se pri boulderovani nemusite bat padu, panc ty mekky matrace tlumi, tak ty vubec neposlouchejte!!

ja jsem dva a pul roku boulderovala na jistotu s tim, ze jsem to nehnala do extremu a dycky jsem zvladla slizt. letos jsem si rikala ne, ted se naucis padat a zbavis se strachu z padu, a zacala jsem lizt i veci na hrane. a hups, hned pri prvnim padu se ukazalo, ze ten muj strach byl uplne opravnenej. takze bat se padu rozhodne ma smysl. ja jsem fakt debil, takhle zbytecne se zranit. kdybych nebyla debil mohla jsem si dal spokojene solichat svou stredni obtiznost.

Offline Kokoska
34999 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:05

Lilly_Ku Prave na pojisteni jsem myslela, jestli ti plati tady nebo ne. V kazdem pripade preju at brzo najdes nekde misto, to dlouhe cekani tomu asi moc neprospiva ani fyzicky, ani psychicky.

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:07

Lilly_Ku Nebát se pádu je blbost, padat se člověk musí učit, pokud nema nějaké návyky z dětství. Můj kotník, záda a fyzioterapeut by mohli vyprávět...

Jinak tím předchozím posledním odstavcem o sportování a koupelně jsi dost přesně popsala mojí náladu v těhotenství

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:07

Kokoska dekuju

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:09

Mohučanka haha, to chapu!

no asi se konecne naucim poradne programovat, co ted s volnym casem, ze

Offline 711990
18320 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:09

Lilly_Ku teda to me mrzi, snad se brzo das dokupy, ale zni desive:(

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:10

Lilly_Ku 

Jauvajs. Máš to přetržený úplně? Muž měl křížový vaz, po operaci je ta kompletní rehabilitace hodně dlouhá, ale je to ve smyslu, že se nedoporučují určité sporty nebo druhy pohybu a naopak dostaneš předepsáno, jak s tím cvičit, aby se svaly okolo kloubu zpevnily (rotoped, kolo, inline brusle). Taková ta fakt pooperační rehabilitace mohla být tak 2 - 3 měsíce , ale ty zákazy byly na rok určitě. Jinak on teda na tom asi rok chodil, doktor to nějak neodhadnul...

A budeš asi mít pěknej zip na noze, takže budeš vypadat hodně drsně 

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:11

Lilly_Kuvim,ze je to pro tebe daleko,ale kdybys uz byla zoufala zkus Erlerklinik v Norimberku,tam jsou opravdu odbornici.

Offline Janulik03
20294 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:14

Lilly_Ku jeziskote dievca. Nech sa ti podari rychle niekde dosta

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 04. února 2022 20:24

Lilly_Ku Teda au! 

Nefunguje to pojištění nějak v rámci EU? Nějak mám dojem, že ti tvoje pojišťovna uhradí tu samou částku, co by dala v Německu, i tady v Čechách? Ale možná se hrozně mílím a vůbec to tak není.

Offline Lilly_Ku
4547 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:35

Evaeva

diky, podivam se na to.

jinak dekuju vsem za ucast, dnes jsem si fakt potrebovala od plic postezovat!

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:44

Lilly_Ku 

Ono teda není jistý, jestli někde v ČR dostaneš termín dříve... Ale držím palce!

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 04. února 2022 20:58

Lilly_Ku Pojištění ti platí v rámci EU, určitě by ti pojištovna částku proplatila - zkušenost z rodiny. Držím palce, ať někde uspěješ.

Offline notna
9458 příspěvků moje polička 04. února 2022 22:05

Lilly_Ku Moc držím palce, až se podaří zařídít operaci co nejdříve. Ta soustavná bolest hodně vyčerpává.

Ani v Česku to teď není s termíny na operaci nic moc. Manžel potřeboval operaci ramene na jaře a jen objednání na první konzultaci by trvalo 3 měsíce. Nakonec to musel taky řešit na soukromé klinice.